Originally Posted by
Desidero74
Ben aşı karşıtı değilim ama aşı olmadım neden mi , sosyal medyada dönen türlü hikayeler yüzünden değil , nedenini bir açıklayayım
Geçen yıl çivi battı gittim tetanos aşısı oldum bana bu aşı ile ilgili gelecekte olabilecek yan etkilerin sorumluluğu bana aittir diye bir kağıt imzalatmadilar , çocukları yıllar evvel aşıya götürdük çocuk felci kızamık , vb hiçbirinde böyle bir imza vermedik .
Şimdi sen aşı ol diye zir zır oteceksin 24 saat TV den sonra bana bütün sorumluluk benimdir diye kağıt imzalatacaksin , hadi oradan .
Bu serserilik , dile getirilmediği gibi bahsi de geçmiyor , bu imza olayını kaldırsinlar bugün gidip aşı olayım o zamana kadar sittirsinler,
ben gönüllü 3.faz kobayi olmam , kimseye de baskı yapmam mesela evde eşim gitti oldu , prof serhat fındık gibi göğüs hastalıkları uzmanlarının görüşleri var bir dinleyin tabii isteyen .
Bence konuyla ilgili detaylar hep saklı tutuldu delta varyantı olduğunu adamin nereden anlıyorsun bakarak mi PCR testi sana delta varyantı olduğunu söylüyor mu yoksa ek test mi yapıyorsun yapıyorsan kime yapcagini nereden biliyorsun
Dediğim gibi aşı ise karşit değilim henüz aşı değilse bana uymaz .Bu konu iki tarafın bilim insanları tarafından neden tartışılmaz da TV de proflar kahve muhabbeti yapar iki doz sinovac + 1 doz biontek , pilav üstü az kes , b...k herifler başta bu kesinlikle doğal yoldan oluştu diye bağırdılar kulagimla duydum gözümle gördüm şimdi DSÒ dahil laboratuvar kazası olabilir diyorlar , yersen
ustaaa bi kuru daha çek .
Imza olayı kalksın bugün randevu alayım nokta.