Sayfa 608/1002 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 4,857 - 4,864 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1.  Alıntı Originally Posted by loner Yazıyı Oku
    Aşı şe yarıyor, abd ve avrupa da bu dalgada ölüm oranları ekskisinden düşük. Mesela rusya gibi aşı ne lan ayağındaki toplumlarda ölümler pik üzerine pik yaptı.Rusyada 2 doz aşı olan sayısı yüzde 15.2 doz biontech bulaşılıcılığı da nispeten azaltıyor. Ama dr. anthony fauci bir toplumda , toplumun yuzde 80'i çift doz aşı olmadıkça yaygınlaşmanın önüne geçilmesi zor demişti.Tr de şuanda çift doz aşı oranı topu topu yüzde 26, millet sayıklıyor bak aşı da işe yaramıyor diye.Cahiln ağzı torba değil ki büzesin.Sen yüzde 80 aşılama oranına çift dozda ulaş, ondan sonra ölüm ve salgın artıyorsa dersinki aşı işe yaramıyor.Bu iş bilimsel metodla yapılır, kocakarı dedikodusuyla değil.
    Delta ve bu tür varyantlar karşısında BioNTech aşısının etkinliğiyle ilgili çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Uğur Şahin, aşının yarattığı bağışıklık oranının düştüğünü açıkladı.

"İKİ DOZ BINONTECH YÜZDE 39 KORUYOR"
    İsrail'de geçen hafta yapılan bir araştırma BioNTech aşısının Delta varyantına karşı daha düşük koruma sağladığını ortaya koymuştu. Yapılan araştırmaya göre iki doz aşının etkinliği yüzde 39 koruma sağlarken semptom gösteren vaka riskini de yüzde 40 oranında azalttı.

https://www.mynet.com/asida-delta-va...a-110106834325

Ha bu arada asi karsiti filan degilim,carsamba saat 12 de ilk doz randevum var hatta.ancak asinin su an guncellenmesi gerektigini dusunuyorum.sanki bosa vurulacagiz gibi geliyor.esim gecen hafta oldu bu haftada ben olacagim.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Delta ve bu tür varyantlar karşısında BioNTech aşısının etkinliğiyle ilgili çıkan haberler hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Uğur Şahin, aşının yarattığı bağışıklık oranının düştüğünü açıkladı.

"İKİ DOZ BINONTECH YÜZDE 39 KORUYOR"
    İsrail'de geçen hafta yapılan bir araştırma BioNTech aşısının Delta varyantına karşı daha düşük koruma sağladığını ortaya koymuştu. Yapılan araştırmaya göre iki doz aşının etkinliği yüzde 39 koruma sağlarken semptom gösteren vaka riskini de yüzde 40 oranında azalttı.

https://www.mynet.com/asida-delta-va...a-110106834325

Ha bu arada asi karsiti filan degilim,carsamba saat 12 de ilk doz randevum var hatta.ancak asinin su an guncellenmesi gerektigini dusunuyorum.sanki bosa vurulacagiz gibi geliyor.esim gecen hafta oldu bu haftada ben olacagim.
    Dostum linki bir okuyun lütfen:
    Still, they estimated that the vaccine’s effectiveness against serious disease remained high, at 91.4 percent.
    https://www.nytimes.com/2021/07/23/s...el-pfizer.html
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3. dunyada bu tarz pandemilerde hep belirli bir seyir oluyor.

ancak sunu da dusunmek lazim

dunyada en buyuk salginlardan 1900 baslarinda ki misal ispanyol gribinde dunya nufusu 1.5 milyardi.

bugun 7.5 milyar.

ve bircok insan irki,geni mevcut.

100 yil once insanlar bu kadar rahat seyahat,bir ulkeden diger ulkeye gidemiyorken bugun cinde ki 1 kisi tum dunyanin icine edebiliyor.bu yuzden bu pandeminin bence gecmis pandemilerden cok farkli olacagini ve ciddi bir asisi cikmadan baya bir uzun sure duracagini dusunuyorum.

Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    dunyada bu tarz pandemilerde hep belirli bir seyir oluyor.

ancak sunu da dusunmek lazim

dunyada en buyuk salginlardan 1900 baslarinda ki misal ispanyol gribinde dunya nufusu 1.5 milyardi.

bugun 7.5 milyar.

ve bircok insan irki,geni mevcut.

100 yil once insanlar bu kadar rahat seyahat,bir ulkeden diger ulkeye gidemiyorken bugun cinde ki 1 kisi tum dunyanin icine edebiliyor.bu yuzden bu pandeminin bence gecmis pandemilerden cok farkli olacagini ve ciddi bir asisi cikmadan baya bir uzun sure duracagini dusunuyorum.
    O zaman Godot'u bekleyecen dostum.
    Okumak iyidir iyi...

5.  Alıntı Originally Posted by Market Soul Yazıyı Oku
    O zaman Godot'u bekleyecen dostum.
    Okumak iyidir iyi...
    siz bekleye durun.

thanos harekete gecti bile..

1.5 ten 7.5 e cikmis dunya nufusunu duzeltmeleri sart.yoksa 100 yil sonra su an ki ultra guc denen ulkeler bile su bulamayacak.

sansi olan hayatta kalir. bu kadar basit.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ekşi Sözlükte ve çevremde gördüğüm kadarı ile aşı olmayacağım diyen büyük bir kesim var, Fransa bazı yerlere aşısız insanlara yasaklayan kanunu çıkartmış, bakalım biz de nasıl olacak?
    Ben aşı karşıtı değilim ama aşı olmadım neden mi , sosyal medyada dönen türlü hikayeler yüzünden değil , nedenini bir açıklayayım

Geçen yıl çivi battı gittim tetanos aşısı oldum bana bu aşı ile ilgili gelecekte olabilecek yan etkilerin sorumluluğu bana aittir diye bir kağıt imzalatmadilar , çocukları yıllar evvel aşıya götürdük çocuk felci kızamık , vb hiçbirinde böyle bir imza vermedik .

Şimdi sen aşı ol diye zir zır oteceksin 24 saat TV den sonra bana bütün sorumluluk benimdir diye kağıt imzalatacaksin , hadi oradan .

Bu serserilik , dile getirilmediği gibi bahsi de geçmiyor , bu imza olayını kaldırsinlar bugün gidip aşı olayım o zamana kadar sittirsinler,
    ben gönüllü 3.faz kobayi olmam , kimseye de baskı yapmam mesela evde eşim gitti oldu , prof serhat fındık gibi göğüs hastalıkları uzmanlarının görüşleri var bir dinleyin tabii isteyen .

Bence konuyla ilgili detaylar hep saklı tutuldu delta varyantı olduğunu adamin nereden anlıyorsun bakarak mi PCR testi sana delta varyantı olduğunu söylüyor mu yoksa ek test mi yapıyorsun yapıyorsan kime yapcagini nereden biliyorsun

Dediğim gibi aşı ise karşit değilim henüz aşı değilse bana uymaz .Bu konu iki tarafın bilim insanları tarafından neden tartışılmaz da TV de proflar kahve muhabbeti yapar iki doz sinovac + 1 doz biontek , pilav üstü az kes , b...k herifler başta bu kesinlikle doğal yoldan oluştu diye bağırdılar kulagimla duydum gözümle gördüm şimdi DSÒ dahil laboratuvar kazası olabilir diyorlar , yersen
    ustaaa bi kuru daha çek .

Imza olayı kalksın bugün randevu alayım nokta.

Herkes nefesi kadar yaşar.
    Boş tartışmayı bırakıp yaşamak ve okumak lazım.
    Zaman aslında çok kıymetli.

8.  Alıntı Originally Posted by Desidero74 Yazıyı Oku
    Ben aşı karşıtı değilim ama aşı olmadım neden mi , sosyal medyada dönen türlü hikayeler yüzünden değil , nedenini bir açıklayayım

Geçen yıl çivi battı gittim tetanos aşısı oldum bana bu aşı ile ilgili gelecekte olabilecek yan etkilerin sorumluluğu bana aittir diye bir kağıt imzalatmadilar , çocukları yıllar evvel aşıya götürdük çocuk felci kızamık , vb hiçbirinde böyle bir imza vermedik .

Şimdi sen aşı ol diye zir zır oteceksin 24 saat TV den sonra bana bütün sorumluluk benimdir diye kağıt imzalatacaksin , hadi oradan .

Bu serserilik , dile getirilmediği gibi bahsi de geçmiyor , bu imza olayını kaldırsinlar bugün gidip aşı olayım o zamana kadar sittirsinler,
    ben gönüllü 3.faz kobayi olmam , kimseye de baskı yapmam mesela evde eşim gitti oldu , prof serhat fındık gibi göğüs hastalıkları uzmanlarının görüşleri var bir dinleyin tabii isteyen .

Bence konuyla ilgili detaylar hep saklı tutuldu delta varyantı olduğunu adamin nereden anlıyorsun bakarak mi PCR testi sana delta varyantı olduğunu söylüyor mu yoksa ek test mi yapıyorsun yapıyorsan kime yapcagini nereden biliyorsun

Dediğim gibi aşı ise karşit değilim henüz aşı değilse bana uymaz .Bu konu iki tarafın bilim insanları tarafından neden tartışılmaz da TV de proflar kahve muhabbeti yapar iki doz sinovac + 1 doz biontek , pilav üstü az kes , b...k herifler başta bu kesinlikle doğal yoldan oluştu diye bağırdılar kulagimla duydum gözümle gördüm şimdi DSÒ dahil laboratuvar kazası olabilir diyorlar , yersen
    ustaaa bi kuru daha çek .

Imza olayı kalksın bugün randevu alayım nokta.
    en basiti sadece biz degil,tum dunya seffaf olsa asi konusunda bugun asilanmasina ragmen olum oranlarini da paylasirlar veya asili vaka sayisini.su an tum ulkeler gizli sakli verilerle is yapiyor..
    ingiltere 3 gun once kapali mekan maske mecburiyetini bile kaldirdi.hemde vakalar 5 binden 50 bine cikmisken..

diyorumya dunya nufusunu yonetmek icin yapilmis bir virus ve sansli olanlar hayatta kalacak.

Sayfa 608/1002 İlkİlk ... 108508558598606607608609610618658708 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •