11 mayýs MB kuru 6.7827
12 mayýs MB kuru 6.8142
Tahminime göre kur artýþýna raðmen faiz artýþý aðýr basacaðýndan yerli eurobond fonlarý bugünde üzecek gibi
Printable View
11 mayýs MB kuru 6.7827
12 mayýs MB kuru 6.8142
Tahminime göre kur artýþýna raðmen faiz artýþý aðýr basacaðýndan yerli eurobond fonlarý bugünde üzecek gibi
nacizane düþüncem fonlarýn getirilerine baktýðýmýz kadar kötü günde ne kadar götürmüþ diðer ayný eþdaþ benzer fonlara göre tayfunlu boranlý kasýrgalý günlerde ne kadar düþmüþ ve niye öyle olmuþ onlara da bakmalý ... bu baðlamsallýkta ottoman portfolio nun o iki hisse fonunu dediðim mantýkta da incelemeli.
Artýk yeni çýkan ya da çýkacak olan fonlarý iyi takip etmek gerektiðine inanýyorum.
Çünkü yatýrýmcýlarýn fonlara yönelmesiyle rekabet ortamý artacak. Bu da lehimize olabilir.
Neden lehimize olur? Çünkü ön plana çýkmalarý lazým, bunun için de getiriyi artýrmalarý lazým. Bu sebeple Osmanlý portföyün yaptýðý gibi iyi yöneticileri transfer etmek, fon yönetim ücretini düþük tutmak gibi vb. Hamleler yapacaklarýný düþünebiliriz.
Ancak yeni fonlarýn getirileri uzun süre iyi gitmeyebilir. Yeterli yatýrýmcýyý çekince yönetim ücretini artýrmak gibi iþler yapabilirler.
Özellikle yeni baþladýklarýnda getirilerinin iyi olacaðýný düþünüyorum.
Mutlaka yeni çýkanlarý takip etmeli. Hatta kurumlarý arayýp yeni çýkacak fonlarý bile takip edilebilir.
Aklýma gelen öylesine fikirler, kesinlikle dogru olmayabilir. Deneyip görmek lazým.
SM-A320F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.