[QUOTE=nufun;1065700]Müsade et de bekleyen beklesin.Madem bu hisseden kazandın işin bitti git be arkadaşım.insanların canını sıkma.moralini bozma.kısacası gölge etme insanları etkileme gitmiyor da sayfayı okumak istiyorsan SUS ve SADECE OKU.
Printable View
Haftalıkda ve aylıkda bozulma yok gunlukde var zaman zaman gunluğu bozup normale alıyor sayın tahtacı amacı mal toplamakda başka bir şey değil bazen altları yuklu lotları koyup gelmeyince ya siliyor yada kendine satıyor bAkıyorsun epey mal çıkışı var algısı oluşuyor insanda pastaya bakıyorsun hiçbir şey yoook tahtacı kurnaz tilkiliğinden hiç vazgeçmiyor saygılar.
[QUOTE=pascal67;1065822]emredersiniz beyefendi :)
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sahsi fikrimdir, herkes fikrini beyan etmekte ozgurdur. Buna istinaden nufun arkadasimin da fikrini beyan etmesi gayet normaldir. Ben 2.66 dan kagidi aldim. Aldigim zamandan bugune cogu kagit %15 20 artti. Bizimkisi yatiyor. Neyse yukselmesi temennisi ile Selamlar. ..
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayin nufun hepimize saygi duy bizahmet sen 2.10 dan alirim 2.30 dan satarim diyosunya bu bizim ruh halimizi bozuyo arkadsim duserse dussun ama devamli ayni muhabbeti yapma rica ederim bol kazanc sana
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mipaz ölü taklidi yapıyor. Alan Satan kalmadı herhalde. Bu hafta yukarı bi hamle yapar.
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...51c852fa3d.jpg
Yatırım tavsiyesi değildir.
Borsada yatırım yapacaksan asla paranın hepsini bir hisseye bağlama. gerektiğinde maliyet düşürebilecek paran olsun ve sabret ayrica yine başka hisselere yatirabilecek paran olsun. ihtiyaç duyabileceğin parayı asla borsada değerlendirme.
hisselerinize-sahip-çıkın.iibb-imardan-bir-tanıdık-buldum-sonunda.verdiği-bilgiye-göre-başkanın-imzalaması-an-meselesi-topbaş-çok-dosya-biriktirmiş.yeni-başkan-dün-30-dosyayı-imzalamış-askıya-çıkmış.
haber-çok-yakın.
Tamam sen öyle diyorsan dortyollu varimi yogumu herşeyimi bu kağıda gomuyorum. Teşekkür ederim zaten borç batagindayim senin sayende kurtulacagim. Çocuklarıma nihayet gün yüzü görecekler. Çok teşekkür ederim
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
rica-ederim-ortak-hepimizin-yüzü-güler-inşaallah.
https://application2.ibb.gov.tr/ibbwc/imarplanlari.aspx
Yapılacak birşey yok. Dortyollu bu kadar kesin bir bilgiyi alenen söyleyecek kadar eminse ve bu borç batagi bu kadar kolay cozulecekse neden olmasın
teknikçiler-inat-etmeyin-dönün.yanılıyorsunuz.
Borsa dip yaptiginda aldigim hisse yi zararina sattim. Herkese Allah sabin versin.Bu hisse kisa vade için yapacagini yapmis. Bekleyenlere Allah sabir versin. Sahsi gorusumdur. Ytd
Sent from my SM-G900FQ using Tapatalk
satanın malını alan varmı var neden aldığına özet yapmak gerekmez beklenti varmı var herkesin iradesine saygımız sonsuz ALLAH rast getirsin herkesin işini biz burdayız ve burada marş ve coşku bir başlarsa bir daha şenlik bitmez kimseye yat tav yapmam düşüncem ve gürüşlerim beni bağlar borsada kazanan bir kişi var adı sabır soy adı kanaat sansınız açık olsun ytd:rtfm:
yutan-boğa-geldi.....
kimse malını kaptırmıyor sağ cep sol cep yerse keriz avına devam küçükleri abilerle dertleri herkesin gözü kulağı burda anında dolar burası az bir hareket olsa burası düğün alayı gibi olur bir kaç tavan çekse millete ozaman tatlanır peşine düşerler ytd:rtfm:
düşen-üçgeni-kırdık.
Adam çok güzel mal topluyor. Şimdi yine bırakacak alımı... 60 a indiğinde tekrar toparlar.
abi-bana-niye-kızıyorsun.benim-hedefim-5lira..
Biraz sonra vermeye başlar...
Verdi bile=)))
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2,69 direncini kıramıyor 2 gündür, kırsa 2,82 ve 2,89 dirençlerine ulaşacağız ancak bu şartlar altında farklı bir formasyon oluşturmaya çalışıyor gibi geldi.
69 a 200.000 koymuşlar. Spek kendi kendine direnç yaptı.iki gün 69 dan dönünce millet malını 69 a koyuyor. Bugün 69 dan nerdeyse hiç almadı.
günlükçülere-kaptır-çek-aşağıya-mal-topla.
Sana güvenip herşeyi ortaya koyduk İnşallah yaniltmazsin
Ek 9559
not : hissede değilim.
2.2 ler gelicek gibi duruyor yine elimize verdiler
Borsa arti duser birsa eksi duser ben dusecem dio baska bisey yok
İmza işi nerede kaldı
Sen süründür dur allahin izniyle karsandan aldiklarimla dahada guclenerek gelicem=)
sayın dörtyollu gönderdiğin grafik yarında 2,50 de olursa kelebekte çöker. Acaba ölü eşşek grafiğine geçse mi :)