24 Nisan Çarşamba 17:21 YSK, MALTEPE'DE KAMU GÖREVLİSİ OLMAYAN SANDIK KURULU ÜYELERİNİN ARAŞTIRILMASINI KABUL ETTİ
Printable View
24 Nisan Çarşamba 17:21 YSK, MALTEPE'DE KAMU GÖREVLİSİ OLMAYAN SANDIK KURULU ÜYELERİNİN ARAŞTIRILMASINI KABUL ETTİ
Neyin kredisini yapılandıracak çok belli değil mi? Türk telekoma bedavadan çökme peşinde. Akbank türk telekomun en büyük kredi vereni.
Bu avrupalılar yamyam gibidir nerde beleş oraya yerleş. Özellikle türklere karşı çok kuyruk acıları var. Ah Fatih zamanında romayı alıp işi bitirememiş. Acıları Fatihten geliyor drakulanın intikamını almaya çalışıyor satanistler. Ama Türkün gücünü küçümsüyorlar dün olur devran döner elbet!
Ha borcunu ödememişsin ha Kılışdara yumruk atmışsın. Bunnardan mapus damına düşülmez. Çocuklar öldürülmesin filan dersen... Allah muahafaza.. Çürür gidersin mapus damlarında.
Kafa yapmiyorum
Yani adam sirket adina borclaniyor sonra o parayla kendi adina yurtdisinda gayrimenkul aliyor. Sirket batiyor ama adama dokunulmuyor cunku borc kisiye degil sirkete verilmis
Banka verdigi kredinin isle alakali harcanip harcanmadigina nasil emin olmuyor. Bu kadar basitmi bu isler?
son soruna cevap
hayal ettiginden de basit
dolandiriciliklari onleme adina
uluslararasi polis orgutu interpol de
bi birim dahi. Yok..
uzatiyoz da uzatiyoz lafi
malesef az gelismis ulkeler
sermayeyi tabana yayamadiklarindan
hep
kasikla toplayip kepceyle versinler
gerci. bu biraz ust seviye konu beni asar
ben mutevazi aile cocuguyum . benim zenginlesme vb hayali kurmam dahi anormal. o isler biraz vicdani fazla rahatlik ister. naylon vicdanli tipler bu tip kanunlarin uluslararasi dolasimdaki bosluklarini iyi degerlendirir ama ahmetim bence sen bunlari benden iyi tahminlersin. dolayisiyla son cevap olsun. hadi gule gule
Interfax haber ajansı Rusya'nın S-400 füzelerinin temmuz ayından itibaren Türkiye'ye teslim edilmeye başlanacağını duyurdu.
Haberde Rusya devletine ait silah ihracatçısı kurum Rosoboronexport'un başındaki Alexander Mikheev'in, "Herşey çoktan tartışıldı ve anlaşmaya varıldı." dediği yer aldı.
O zaman araplara satmayacaktin zamanında .
Hatta hiç satmayacaktin .
Rahmetli Ecevit zamanında satmadı, direndi. küresel sermayenin bir numaralı ortağı bahçeli ipini cekiverdi ortağının.
Yıllarca bahçeli mhp sine oy atmış biri olarak söylüyorum bunu.
Tabii o zamanlarda Ecevit e ana avrat sövüyordum. Allah affetsin artık o zamanlar malın önde gideniymişim.
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İşsizlik virüs gibi yayılıyor, 9000 işçi sayısını 7000'e indirmişler. 2000 kişi işsiz demektir. 4 kişiden hesap etseniz 8000 kişi etkilenecek.
Düzeltme: Yapılan açıklamada 2019 yılında, emeklilik, askerlik ve işten ayrılanların yerine işçi alınmadığı bu sebeple işçi sayısının 9000'den 7000 olarak güncellendiği belirtilmiş. 4 ayda bu kadar kişi sayılan sebeplerle nasıl ayrılmış merak ettim doğrusu.
Bunun yan sanayisini de hesaba katmak lazım. Şimdi onbinlerce insan tüm harcamalarını kısacak minimumda tutacak. Bunlar kıstıkça her sektör etkilenecek.
Önce inşaat sonra otomotivle devam eden ağır ağır krize gidişi izliyoruz.
Şu sözlere çok dikkat:
"Öte yandan TOFAŞ Ceo'su Cengiz Eroldu da yaptığı açıklamada, iç piyasada 2017'de 900 bin olan otomotiv satışının, 2018'de 600 bin olarak kayda geçtiğini, 2019 yılında 360-420 bin bandında beklendiğini kaydederek..."
24 Haziran öncesin de ve sonrasın da dert/gam/keder sizden uzak olsun demiştik..
Sofrayı kuran kaldırsın demiştik...
Amanin sofra da yiyecek birşey kalmamış mı?
Gereksiz köprüleri ve fuzili havaalanlarını kemirsinler o zaman
Buna rağmen benim 2 üzüntüm var
1)Ekonomik sıkıntılar/İşsizlik herkesi vuruyor.Benim gariban yoldaşlarım da etkileniyor
2)Belki bir daha hiç bir iktidara nasip olmayacak canım 17 yılı heba ettiler....
saygılar/başarılar
Fatih istanbulu aldı ona bile sahip çıkamıyoriz heryerini araplar basta olmak üzere 72 millete satıyoruz.
Otomobil yan sanayinde calisan sayisi fabrikalarda çalışan sayısının 5-6 katıdır
Eur/Usd 2019’un en düşük seviyesine geriledi . 1.1170
Honda 2021 de uretim durduruyor, Opel tekrar baslayacakti üretime, o da vazgeçmiştir.
Emme yerli tumofil yapacagiz, naaa... yaparsiniz...
Babayigitlerden ses soluk cikmiyor, kameralara poz vermeklen olmuyor o isler...
arjantin cds i 1000i vurdu.IMF yardımına rağmen seçim meselesi ülkeyi götürüyor. Bir daha bi daha seçim yapalım diyen cengaverlere ders. IMF nin talebin cok azaldığı, ekonomisi ithalata dayalı ülkeleri ayağa kaldırması zor.Talebi kıs, enflasyonu düşür, borcunu öde.Recete bu. Ee talep düşecekse, büyümeyi neyle yapacaksın, senkronize olarak ihracat patlanası yoksa. Elveda arjantin diyelim.
https://www.youtube.com/watch?v=MEMUsC8ppU0
bloomberg te sinirli bey çıkmış. Bakalım ne yorumlar yapacak.
Millet gelin güvey olmuş beyler. Yine olmaz olmaz dedigimiz olur mu diye aklıma geldi biran .
http://www.diken.com.tr/moscow-times...mimiz-erdogan/
dxy ide sırtına aldı gidiyor dolartl.
brentte katılır yakında trende
al-sat out
al-yat in.
sabırlı olan kazanır.
aylardır söylüyorum.
siyasi bi yaptırım yada içeriden olumsuz haber olmadıkça, kademeli artışa devam.
DXY 98'i geçmiş....
https://scontent.fbtz1-7.fna.fbcdn.n...59&oe=5D34AF1F
Yazıyor, yazıyor...Yarınki cinayeti yazıyor...
Yıl başına bakacak olursak dolar/tl=5,28 bugüne göre fark;%11,36
12 aylık ortalamalara bakacak olursak dolar/tl= 5,38 bugüne göre fark;%9,29
Yeni zamları doğuracaktır...
Otomobillere şimdiden zam geldi bile...
%15-16 yıl sonu enflasyon hedefleri (şimdiden) güme gitmek üzere...
(YEP de petrolün varilini kaç usd almışlardı 55 mi 60 mı?)
saygılar/başarılar
Kaynak: https://twitter.com/CanEmrahYILMAZAlıntı:
5.85'ten TCMB Viop Nisan Zararı (5,85-5,59)x 1.315.000.000
Benim kıt bilgilerimle oluşturduğum teknik analizim de dolar/tl de haftalık grafikler sat sinyali oluşturmak üzere
Oluşturursa/oluşturunca burada da paylaşacağım
Aylık grafiklerimin bana söylediği ve/veya benim oyun planım şöyle:Eylül e kadar dolar/tl de yatay-hafif aşağı yönlü bir seyir Eylül le birlik de topuk....
Tabi ki S400,İstanbul seçimlerinin tekrarı (ben inanmıyorum) veya buna benzer haber akışlarından ve ekstrem gelişmelerden bağımsız
Dediğim gibi henüz sat sinyali oluşmadı....
Ama eli kulağın da
saygılar/başarılar
Üreticiyi ve üretimi baltalamaya devam. dolarla ithalat cog gözel :)
http://www.tarimdunyasi.net/2019/04/...teoremi-coktu/