24 Nisan Çarşamba 17:21 YSK, MALTEPE'DE KAMU GÖREVLİSİ OLMAYAN SANDIK KURULU ÜYELERİNİN ARAŞTIRILMASINI KABUL ETTİ
24 Nisan Çarşamba 17:21 YSK, MALTEPE'DE KAMU GÖREVLİSİ OLMAYAN SANDIK KURULU ÜYELERİNİN ARAŞTIRILMASINI KABUL ETTİ
Neyin kredisini yapılandıracak çok belli değil mi? Türk telekoma bedavadan çökme peşinde. Akbank türk telekomun en büyük kredi vereni.
Bu avrupalılar yamyam gibidir nerde beleş oraya yerleş. Özellikle türklere karşı çok kuyruk acıları var. Ah Fatih zamanında romayı alıp işi bitirememiş. Acıları Fatihten geliyor drakulanın intikamını almaya çalışıyor satanistler. Ama Türkün gücünü küçümsüyorlar dün olur devran döner elbet!
nasa = sa t an
Ha borcunu ödememişsin ha Kılışdara yumruk atmışsın. Bunnardan mapus damına düşülmez. Çocuklar öldürülmesin filan dersen... Allah muahafaza.. Çürür gidersin mapus damlarında.
Kafa yapmiyorum
Yani adam sirket adina borclaniyor sonra o parayla kendi adina yurtdisinda gayrimenkul aliyor. Sirket batiyor ama adama dokunulmuyor cunku borc kisiye degil sirkete verilmis
Banka verdigi kredinin isle alakali harcanip harcanmadigina nasil emin olmuyor. Bu kadar basitmi bu isler?
son soruna cevap
hayal ettiginden de basit
dolandiriciliklari onleme adina
uluslararasi polis orgutu interpol de
bi birim dahi. Yok..
uzatiyoz da uzatiyoz lafi
malesef az gelismis ulkeler
sermayeyi tabana yayamadiklarindan
hep
kasikla toplayip kepceyle versinler
gerci. bu biraz ust seviye konu beni asar
ben mutevazi aile cocuguyum . benim zenginlesme vb hayali kurmam dahi anormal. o isler biraz vicdani fazla rahatlik ister. naylon vicdanli tipler bu tip kanunlarin uluslararasi dolasimdaki bosluklarini iyi degerlendirir ama ahmetim bence sen bunlari benden iyi tahminlersin. dolayisiyla son cevap olsun. hadi gule gule
Yer İmleri