Dün sabahtan satış girmiştim, bakalım bugün belli olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Tot 21.42
OSD 26.54
TBV 16.27
Lan jale...
Benide şaşırttılar açıkçası içim ürperiyor piyasayı okumasam yandık bide bu fonda 300 500 binlik vb alan var sadece hisse portföyünden 100 mk yapması lazımdı dün artı eksi nakit ve onstan olsa ya 200 ya 0 dedim eksi 200 oldu resmen feci terste kalmışlar
Hiçbir şekilde öngörülebilir değil takibimizdeki hisseler kat kat bundan fazla yaptı dün satış veriyorsun bugün ne olacağı belli değil dün sabah piyasada ters bi haber olsa satmaya kalksan bugün satana kadar 2 taban yüzde 40 eksi yazar
Dün 750 getirdi tcd bugün - 180 beni çok rahatsız etmedi.
SM-G955F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gördüğümüz tüm bu fonlar herkese yayıldı suyu çıktı sanki...
Bu yönde belki de bir otokontrol sistem vardır gibisine sormuştum.:) Devamlılık şartı varsa olmaz tabiki. Çünkü ara ara % 80'nin altına iniyorlar ancak % 75'i de geçmiyor bu oran. Bazen "zaten sınırdasın değiştir adını hem sen hem yatırımcın kazansın" gibi düşünüyorum ama vardır bir bildikleri. Valörü T+2 yapmak işlerine gelmiyor belkide. Sonuçta isim değişikliğinde valör de değişiyor bildiğim kadarıyla. Amma çok şey bilmiyormuşuz meğerse. :)
arkadaşlar çarşamba sabahı satış verdiğim fon ne zaman nakite dönüşür bilgisi olan var mı? teşekkürler.
Evet. Biz millet olarak balık hafızalıyızdır, bir hatırlayalım dünü. Öğleye kadar piyasa biraz prim yaptı ama MB kararının beklendiği ve faiz indirimi geleceği gün gibi aşikardı. Beklendiği gibi de indirim geldi ve piyasaya alım geldi, tamam sonra satış geldi ama yani orada kar al yapılmalıydı. Yani mal alınacak piyasa yükselecek, mal satılmayacak ve piyasanın geri gelmesi izlenecek. Şu anda piyasada gayet acemi yatırımcı ancak böyle izlerdi ve elindeki kardan olurdu burada bir de zarar oluşmuş. İlginç gerçekten.
Denizbank hisse alın, devir de fiyat garantisi verilmiş..
Tcd şimdi alacak birde araya hafta sonu girecek salı günü satış yapacak kötü oldu..
Bist zayıf başladı bugün eksi gibi.
Her halukarda satış gelir seans gün içi eritmesi karşılanması iyidir ya vererek alacaklardı faiz indirimi olumlu olunca 103 e kadar aldılar sonra 102 altına kadar verdiler 102447 kapadı bu kadar çarpılacak ne vardı ons 1495ten 1530 kadar çıktı geri geldi 1505 e kadar burada mı yine çarpıldılar halbuki hisse portföyü bazı hisseler güzel hareket yapınca 100 mk kadar primliydi ons ve hissede gün içi yüklü ters işlem yapmışlar demek nerde profesyonellik normal vatandaşa göre değil bu durum
tcdd de kişi sayısı 426 olurken fon büyüklüğü pek değişmemiş düne göre?
Eksi yazdığından değeri düşmüştür. 2 ileri 1 geri yapsınlar o da yeter .SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
öst fonları bile bi haftada büyüklük olarak yüzde 35 artmış millet faizler düşüyor diye fonlara hücum etmiş altına hücum gibi
Jale güzel.
Arada hayallere bile dalarız.
GPG'ye girilecek en kötü günü yine kör bahtım kara talihimle bulmuşum. Tabloda en fazla eksi yazdığı gün almış oldum. Haftasonu iyi bir şey verip düzeltir umarım.
Bıst açılış 300 puan artı bakalım devamı gelip 103 geçecek mi yoksa 101 lere mi dönecek jale hale lale fonları için ne desek boş hisse portföyü piyasa artı olsa bile eksi yazıyolar
Jalenin hisseler dünden beri iyi performans gösteriyor borsayı sırtlıyor nerdeyse 2 gündür ama fon eksi gidip hisse alsan daha iyi
13 Eylül Cuma 10:07 CARİ FAZLA TEMMUZ'DA 1,16 MİLYAR DOLAR
13 Eylül Cuma 10:04 12 AYLIK CARİ FAZLA TEMMUZ'DA 4,45 MLR $
13 Eylül Cuma 10:02 NET HATA NOKSAN TEMMUZ'DA 603 MİLYON DOLAR FAZLA VERDİ
13 Eylül Cuma 10:02 RESMİ REZERVLER TEMMUZ'DA 3,16 MİLYAR DOLAR ARTTI
13 Eylül Cuma 10:02 PORTFÖY YATIRIMLARI TEMMUZ'DA 97 MİLYON DOLAR NET GİRİŞ KAYDETTİ
13 Eylül Cuma 10:02 TÜİK: SANAYİ ÜRETİMİ TEMMUZ'DA BİR ÖNCEKİ AYA GÖRE %4,3 ARTTI
13 Eylül Cuma 10:00 TÜİK: SANAYİ ÜRETİMİ TEMMUZ'DA BİR ÖNCEKİ YILIN AYNI AYINA GÖRE %1,2 AZALDI
bist artı başladı, 103 ü geçip kapatır bence. TCD ve GPG de yine büyük bir başarı gösterip eksi yazar.
Bist te acemiler için zor günler ustalar için güzel günler başlıyor bence.