Sayfa 300/1000 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon
Arama sonucu : 7998 madde; 2,393 - 2,400 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    TCD hisse oranı son 4 gündür % 80'in üzerinde, yani tebliğe göre hisse yoğun fon kategorisinde ve stopajdan muaf olması lazım. Muaf olabilmesi için isim değişikliği gerekli mi acaba ?
    Bildirim yapmaları lazım, ancak şuan yapılan yanlış gibi aramak lazım bir ne yapıyor bunlar.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    En son dağılımda aşağıdakiler vardı. Dün %0.7 değer artışı gözüküyordu. Birgün önceki değere göre düzeltme yapmıştım.

AKBNK ANACM BIMAS BRISA FROTO KFEIN KLMSN KORDS KOZAL LOGO MGROS OTKAR PETKM PGSUS SAHOL TTKOM TUPRS VAKBN YATAS
    Büyük çoğunluğu bi kaçı hariç büyük tanınmış derinliği olan hisseler tcdd nn tam tersi de denilebilir

3.  Alıntı Originally Posted by John Dutton Yazıyı Oku
    Hisse fonlar alayı eksi yapmış gibi dün borsa ufakta olsa prim yaparken demek sert dalgalanmada al satta çarpıldılar
    ADP full banka yoğun fon üstadım. Hangi eksi onu anlamadım. Son 10 günlük getirisi % 9.67. Senin de gözler benim gibi anlaşıldı.

4.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    TCD hisse oranı son 4 gündür % 80'in üzerinde, yani tebliğe göre hisse yoğun fon kategorisinde ve stopajdan muaf olması lazım. Muaf olabilmesi için isim değişikliği gerekli mi acaba ?
    aynen öyle geçen yazmıştım birde stopaj mı ödenecek yüksek risk seviyesine sahip hisse yoğun fona

5.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bildirim yapmaları lazım, ancak şuan yapılan yanlış gibi aramak lazım bir ne yapıyor bunlar.
    Yok, şunu demek istiyorum an itibariyle işlem yapanlardan stopaj kesintisi var mı ?

6.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Yok, şunu demek istiyorum an itibariyle işlem yapanlardan stopaj kesintisi var mı ?
    Satış yapan varsa belli olur, varmı satış yapan bugün?

7.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    ADP full banka yoğun fon üstadım. Hangi eksi onu anlamadım. Son 10 günlük getirisi % 9.67. Senin de gözler benim gibi anlaşıldı.
    kırmızıları gördüm eksi diye ondandır bişey yazmayınca banka bıst holding vb ana kağıtları olan fonlar daha tahmin edilebilir

8.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    yüzde 80 üzeri hisse taşıyan fonlardan stopaj kesilmiyorsa bunu bildirmeleri gerekmez mi ya da böyle kalsın yarın öbür gün zaten 50 60 70 ineriz mi diyorlar o yüzden değişken iyi hesabı

Sayfa 300/1000 İlkİlk ... 200250290298299300301302310350400800 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •