Bende bilmiyorum şuradan aldım şuradan sattım şimdi şuna geçiyorum vs hep oluyor biraz Avrupai olmuşuz
Printable View
Evet bence güzel hikayeler. Bence kendi emailinize kopyalayıp tekrar düzenleyip kitap haline getirilebilir. Ben şimdi tekrar okumadım ama hepsini okuyup çok sevmiştim.
Sevme nedenim hislerinizi, duygularınızı çok anlaşılır ve gerçekçi vermişsiniz. Hikaye ve romandan anladığımdan değil okuyunca evet o şekilde oluyor dediğimden.
Bu eve kapandığımız günlerde bilmiyorum takip edenler var mı... Celal Şengör e sardım... inanılmaz müthiş vizyonlu bir adam... yeni tanışmadım kendisiyle merak etmeyin... bi keresinde mail bile atmıştım kendisine cevap gelince çok şaşırmıştım... kitaplarını bitirdim bu hafta...
Çok fazlaca hayat bakışınızı değiştiriyor... teke tek, tarihin arka odası ben gece yatmasan buradaki programlarını izliyorum...
Çok zeki ve vizyonlu... bu tür insanların oyalanması bilgisini başkasına aktarmak oluyor... daha ütopik hayalleri yok... ben zekasını başka türlü şeylere aktarmasını çok isterdim, siyaset gibi... ama bizim ülkede seçilmezdi o ayrı...
Ya da ekonomi de olabilirdi... ne bileyim işte...
Forum sohbetinin iyi tarafı cümleyi tamamlamadan cevap veren olmuyor, bir dakika ben sözümü bitireyim önce vs derdi olmuyor.
Öte yandan paralel 3-4 konu da aynı anda gidebiliyor.
Catehdral
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Armut ağacı pıtırak gibi çiçek açmış
Ayu mevsimi temmuz ağıstos gibi gelir artık
Hayat eve sığar uygulamasında TC kimlik no vs soruluyormuş, insanlar çekinmiş.
Girmesen de zaten biliyoruz deseler o da ayrı bir dert.
Öte yandan insanlar yaşlı bir yakınımızın olduğu bölgeyi de arayabilmeliydik sadece kendi konumumuzu gösteriyor demiş.
Teknik problemler, yoğunluk sorunu, pil yemesi gibi şeyler de görünce şimdilik ben indirmedim.
Bazı insanlar yenilikleri ilk deneyimlemek ister ben biraz ortalara sıra gelince denerim.
Bir zig zag vardı bir ara
Canı hava almak isteyen varsa, ben arabaylan bir tur atıp geleyim, sizlerin yerine.:evil:
Varyo meşhur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sigara ve alkolü de yasaklayacaklar arada.
>>>>>>>>>
MarketWatch
@MarketWatch
WHO urges restrictions on alcohol sales amid pandemic, warns drinking can make coronavirus worse
https://twitter.com/MarketWatch/stat...95218747523072
Jiggy yi de unutmayın :) hep kazanan ama sanal tabiki. Her aksam gelirdi dipten long tepeden short.
Lakabı panda.
Memsa yönetim kurulu aday adayı idi.
https://twitter.com/search?q=ayhan%2...rc=typed_query
Uyacaklara iyi uykular, uyanacaklara hayırlı sabahlar.
Halka 2 filmini seyrettim içimde TV ye kapatma hissi oluştu gidip yatacağım.
Hafta sonu geldi yine. Covid vakalarinda azalma olacaktir dunya capinda. 60-65 bin belkide 50 binli rakamlara dusebiliriz bu iki gun. Bir cok ulkede hafta sonu test merkezleri tam kapasite calismiyor.
Bizde ise su bir hafta cok onemli. Gecen haftaki curcunanin bir etkisi var mi yok mu bugunden itibaren su bir haftada ortaya cikar yuksek ihtimalle.
Vay be ben baboyla kuzuyu okurken keyiflenirdim. Kuzuya inşaat bekçisi diyen abey vardı ayhan abey o da yok . Yeni bunlar 2013 - 14, hisse neti bilirdim eskiden de 2013 ten beri okurum ondan öncesini de yine böyle ananlar olurdu onlardan biliyorum...
Bu arada pala nine bizim günlüklere bile sat verdirip malı elimize verdi, gaplı da yukarı aldı, dün şorttan ekmaamı yedim ama ondan önceki günün şortları araya kaçtı malesef, hala da kapatmadım bu iblise güven olmaz gene aşağı verir eder belki diye, pazartesi duruma göre artık az kontrattan boru gibi puanı yiyip kapanacağız...
Baktı benim sistem ateş ediyor sistemin böğrüne çalıştı namussuz :)
Biraz haksızlık etmiyormusunuz. Şu anda gelir 0, nakit akışı diye birşey kalmamış. Yeni iş kuran talihsizler bile olabilir. Kim bunu tahmin edebilirdi ki ?
Devlet benim vergilerimle kurtaracak biliyorum ama kurtarmak zorunda. Kredi ile iş çeviren boyundan büyük işe bulaşanları değil. Küçük esnafı, kobiyi kurtarmak zorunda.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dow'a bakarak borsa işlemez.
cds 600 Küsur
10 yıllık 14
döviz neredeyse 7
bunlar neden olumsuz?? Neden dow'a bakmıyorlar??
Bu korelasyon bozulacak çünkü bizim iç dinamiklerimiz çok olumsuz.
devletin mali durumu,
yonetilis tarzı,
kararlarin alınış şekli,
anayasaya aykırı uygulamaya giren keyfi kanunlar,
şirketlere yapılan baskılar,
coronanın ödemeler dengemizde yapacağı tahribat,
işsizlik oranının zaten kriz seviyesi olan 14 den kurtulamamasi,
saçma sapan verimsiz yatırımlar, kamu dengesini bozacak ödeme garantili iş formülleri,
yerel merkezi yönetim çatışması,
şu an gündeme gelmiyor ama Suriye savaşı,
kangren haline gelen mülteci meselesi,
s400 meselesi,
halkbank olayı...
Yani bir çırpıda sayılabilecek bu sorunlar bu pollyannaciligin devam ettirilebilir olmadığını gösteriyor. Sonuç, su akacak yatağını bulacak:yes:
Sn acm bunların hepsi fiyatlanmis olabilir. [emoji173]
bu S-400 işi ne oldu yav? nisan'da aktive edilecekti...hiç haber yok medyada...
Ne güzel bir gün sessizlik sakinlik
Pislik yok curcuna yok
Ohhhh be dünya varmış
Bu tip haberlerde başlıklar hep pozitif...içini de okumak gerek...
Tesla nın satışlarının artmasının sebebi Çinlilerin bu süreçte temiz hava ile alakalı düşünceleri ve elektrikli araç tercihleri...
Aynı dönemde toplam araç satışı yanlış hatırlamıyorsam 43% daralmış...
Artış sadece elektrikli olmasından dolayı Teslaya mahsus...
selamlar. :)
kentuf haber verdi, topikte adın anılıyor diye, bir uğrayayım dedim. üye listesi cok degismesine ragmen, eski tanıdık isimler de var hala.
2017'de yazmayı bırakmışım bu topiğe, o zamandan beri twitter'da aynı tarz ile devam ediyorum.
bu topiği 2005'de vob açıldığında 5-6 kişi ile ilk biz kurmuştuk, ismini de vob24 olarak belirlemiştik, artık değişmiş tabi.
hisse.netten çok şey ögrendik ve çok güzel arkadaşlıklar kurduk, o yuzden burası her zaman anılarımızda güzel yer alacak.
herkese bol kazançlar, kolay gelsin.