Hat mani Velcam caming sun
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Printable View
Hat mani Velcam caming sun
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Erdoğan: İngiltere ile serbest ticaret anlaşmasında imzalama aşamasına geldik , inşallah yarın imzalar atılacak .
Erdoğan : Tüm aşı çalışmalarını yakından takip ediyoruz . Yaşanan aksaklıkları aşmak için her türlü alternatifleri değerlendiriyoruz . Çin ‘den gelecek asinin yılbaşından önce gelmesini hedefliyoruz
Reyisimiz, belediye başkanı olmadan evvel, yıllarca topraklan uğraştı da ben mi bilmiyorum?:notr:
https://i.hizliresim.com/T1c6LD.jpg
Hahhhh... Buldum, ayakta galoş takım elbise olsa bile, tarla fotoğrafı.:oleyo:
Reha başkan, bunlar gırgırın önde gideni. Kamuflaj olarak vatan millet sakarya derler ümmet derler ama ne hikmetse tanesi 10 bin Euro luk HERMES veya LOUIS VITTON çantalardan başka çanta kullanmazlar, bir kullandıklarını da bir daha kullanmazlar.
Aşağıda Acıbadem TIP Öğrencileri Birliği ve Prof Dr Ercüment Ovalı söyleşisi var. Aşıyı üretmişler ama patent onaylanmadığı için satışa sunamıyorlar.
Muhtemelen ya bu adama patent vermezler veya öldürüp kim vurduya getirirler veya bir suç işlettirip üstüne atarlar veya kişisel bir özel hayatındaki şahsi açığını bulup adamı tehdit ederler veya bir yolunu bulup adama çamur atarlar. ASELSAN daki intihar eden mühendislerimizi hatırlayalım. Dr Zakkumcuyu hatırlayalım. Devrim Arabalarını hatırlayalım.
Adamın aşısının işe yarar olup olmadığını şahsen bilmiyorum, belki yarıyordur, belki etkisizdir, ama eğer işe yararsa kesin bize ulaşamadan yok edileceğini veya patentinin yabancılara satılacağına eminim.
Bizdeki bakanlıklar genelde ithalat ve rüşvet komisyon bakanlıkları olduğu için ithal ürün her zaman daha iyidir.
https://youtu.be/1o8kwlkPRjE
Erdoğan : Yüzyüze eğitime verdiğimiz arayı 15 Şubat 2021’e kadar uzatıyoruz
Erdoğan : Vaka sayılarındaki düşüşle birlikte kısıtlama tedbirlerini gözden geçiriyoruz
Dolara basmaları sanki banka ve bademlerin bilançosunu güzelleştirmek için gibi geldi.
Memleketimin yerlisiyim, aklım erdiğinden beri aynı gün 7 cenaze hiç duymadım, bu sene 2 defa oldu bu.
Bizim burada cenazeler tek camiden kalkar, her gün vefatı da hiç görmedim, şimdi ise görüyorum.
Velhasıl, vaka vefat oranını diğer ülkelerle kıyaslayınca, rakamların estek köstek olduğu meydanda.
Koronada yoğun bakım tedavisi alanların arasında yüzdesel olarak ölüm oranı aşağı yukarı tüm ülkelerde benzer.Dünyada en fazla yoğun bakım yatağı olan ülkelerden biriyiz.Uzun süredir de yoğun bakımlar çocuk yoğun bakımları ve özeller sayılmazsa ful çekiyor.E nasıl oluyor da ölüm oranı böyle oluyor.Bir konuda da zekamıza hakaret etmeseler ne diyeyim.
https://i.hizliresim.com/lnHXjC.jpg
Ulen biri bizi kekliyor, emme kim?
Yok - 70 derece lazım yok - 20 derecede soğuk zencir olacak diyorlardı, burası soğuk hava deposuna hiç benzemiyor.
Neyse işin eyi tarafına bakalım, hiç değilse sağlık bakanlığı ve Sinovac yazan paletleri gördük, çok şükür.
tek sorun 18 palet aşı bize yetecek mi
Moralimiz düzelsin diye güzel mesajlar yazıyorsun ama bu defa gerçekten durum farklı. Bu sabah zararına vedalaştım tüm dövizciklerimle. Artık sadece bahçeci kurtarabilir tüm döviz yatırımcısını. Bu kurtarma operasyonu muhtemelen Ocak sonu, Şubat ortası gibi aniden açıklanacak bir erken seçim kararıdır. Yaşayıp göreceğiz. Çok sağlam tüyolar geliyor.
Gün boyu yazılanları ancak okuyabildim. Bu topic bir harika. Gerçek bir yaşam okulu. Hepinizi seviyorum.
Yıl sonu bilançolar düzgün çıksın düzeltmeleri olduğunu düşünüyorum. Ne sisteme 1 cent sokarım , ne de 1 cent satarım. İsterse 1 dolar 1 Tl olsun. Ciddiyim. Yanılmayacağımdan da zerre kuşkum yok. Kur u patlatacak olan , bulunamayacak olmasıdır. Beklerim . Ölürsem oğlum bekler. Bana zararı olacak sistemi asla beslemem.
Dingiltere doğu Akdeniz sebebiyle yaptırım kararı almıştı ne ara anlaşıldı.
Dolar neden düsmüş buldum Trump sagolsun
DOLAR KURU NEDEN DÜŞÜYOR, TÜRK LİRASI TL NEDEN DEĞER KAZANIYOR? Dolar kurunda yaşanan sert düşüşün ana nedeni olarak ABD Başkanı Donald Trump tarafından pandemi teşvikini ve hükümet fonlamasını içeren 2.3 trilyon dolarlık paketi imzalaması gösterildi. Yine geride bıraktığımız hafta içerisinde Merkez Bankası tarafından beklenen 150 baz puan faiz artırımı kararına rağmen beklentilerin üzerinde faiz artırımı yapılarak 200 baz puan faiz artışı ile beraber yüzde 15 seviyesinden politika faiz oranı yüzde 17 seviyesine çekilmişti. Merkez Bankası tarafından atılan adımların son derece sert ve enflasyon söylemlerinin kararlı olması da Türk Lirası için değer artışını sağladı. Merkez Bankası tarafından enfasyonla mücadele kararlılığı vurgusu ve atılan adımlar ile uluslararası piyasada dolar kurunda yaşanan değer kaybı Türk Lirası için değer kaybı etkisi yarattı.
Haberin Tamamı İçin: https://www.emlak365.com/ekonomi/gos...di-h39534.html
Emlak 365 | Emlak Haberleri
https://mobile.twitter.com/AjansMuhb...58161723240455
Evet, beklenen haber..
...
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Caresizlik
Yoksa sevdiklerinden değil
Abd bunları körfez savaşı müteakip
Avrupa da brexit müteakip
Diktir edince
Tutuncak dal arıyolar
Sonunda benim dalı uzatacam
tutucaklar
Gerci ingiltere demek on dene ingiltere demek
Niye?
Çünkü :
Yetenekli olan sırf bunlarla değil bunların sömürge ülkeleri Kanada Avusturalya Afrika ile de ticaret yaparda o yetenek var mı görücez
Olumlu bi adım
Proaktif olup kraliçe nin önünde reverans yapmadan evvel bunu biz düşüneydik keşke
Moruk yeryüzünde gelmiş geçmiş maks proaktif Şahsiyettir
Lakaytliktan hoşlanmaz
Keşke geçse diyeceğim ama bazıları yanlış anlayacak ! Ben yükseleceğine çok inanarak 7, 56 dan almıştım. Lakin , derin işlerle uğraşanlar piyasayı şaşırtma üzerinden para kazandıklarından ters köşe olduk. Az zararla erken uyarı yaptık. Eğer 6,90 lara inerse ( çok kesin konuşanlar var ) döviz miktarını artırırız. Gecelik dışında faize para koymuyorum. Biraz BIST ' te takılırım.
Piyasayla inatlaşmak ömrü kısaltıyor.
Arap şükrü arkadaşımız ünlü dolar grafiğini koysa buraya..
Dolar 8.50ye giderken erken davranıp 7.70 7.85 arasından üç parti dolar çıkmış, bir parti bırakmıştım. Yeniden almaya başladım..
Uzun vadeli.
Güzel bir espri okumuştum. Dolar Bidenin beyaz saraya girip çişini yapıncaya kadar düşer. Kokuyu aldı bizimki lakin son pişmanlık fayda vermez. Biden olmazsa biskevitci çeker ipini. Hukukî ve yapısal düzenlenmelerden bir şey çıkmaz. Adamın gözüne bakıyor karar veren.