Sayfa 301/996 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon
Arama sonucu : 7962 madde; 2,401 - 2,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz X

1. Hat mani Velcam caming sun

hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Erdoğan: İngiltere ile serbest ticaret anlaşmasında imzalama aşamasına geldik , inşallah yarın imzalar atılacak .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Tüm aşı çalışmalarını yakından takip ediyoruz . Yaşanan aksaklıkları aşmak için her türlü alternatifleri değerlendiriyoruz . Çin ‘den gelecek asinin yılbaşından önce gelmesini hedefliyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Türkiye tarımsal milli gelirini 37 milyardan 278 milyar liraya yükseltti, çiftçiye verdiğimiz destekleri 12 kat artırdık

Erdoğan: "Toprak nedir, üretim nasıl yapılır bilmeyenler, ağızlarını her açtığında saman ithalatından bahsederek aslında cehaletlerini sergiliyor."

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "(Tarımda) Sadece kendi üretimimize bağlı kalırsak böylesine büyük bir gıda ihracatçısı olamayız."

Erdoğan: "Sadece 2020 yılında çiftçimize verdiğimiz destek tutarı 22 milyar liradır."
    Reyisimiz, belediye başkanı olmadan evvel, yıllarca topraklan uğraştı da ben mi bilmiyorum?

Hahhhh... Buldum, ayakta galoş takım elbise olsa bile, tarla fotoğrafı.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    17 Milyonluk Hollandaya 41 bin km2 toprak yetiyor, 85 milyonluk Turkiyeye 750 bin km2 toprak bir türlü yetmiyor, taaa... Sudan ve Nijerden toprak kiraliyoruz.
    Kaktüs ekecez. Totomuza iğnesini sokecek.

6. Reha başkan, bunlar gırgırın önde gideni. Kamuflaj olarak vatan millet sakarya derler ümmet derler ama ne hikmetse tanesi 10 bin Euro luk HERMES veya LOUIS VITTON çantalardan başka çanta kullanmazlar, bir kullandıklarını da bir daha kullanmazlar.

Aşağıda Acıbadem TIP Öğrencileri Birliği ve Prof Dr Ercüment Ovalı söyleşisi var. Aşıyı üretmişler ama patent onaylanmadığı için satışa sunamıyorlar.

Muhtemelen ya bu adama patent vermezler veya öldürüp kim vurduya getirirler veya bir suç işlettirip üstüne atarlar veya kişisel bir özel hayatındaki şahsi açığını bulup adamı tehdit ederler veya bir yolunu bulup adama çamur atarlar. ASELSAN daki intihar eden mühendislerimizi hatırlayalım. Dr Zakkumcuyu hatırlayalım. Devrim Arabalarını hatırlayalım.

Adamın aşısının işe yarar olup olmadığını şahsen bilmiyorum, belki yarıyordur, belki etkisizdir, ama eğer işe yararsa kesin bize ulaşamadan yok edileceğini veya patentinin yabancılara satılacağına eminim.

Bizdeki bakanlıklar genelde ithalat ve rüşvet komisyon bakanlıkları olduğu için ithal ürün her zaman daha iyidir.

Erdoğan : Yüzyüze eğitime verdiğimiz arayı 15 Şubat 2021’e kadar uzatıyoruz

Erdoğan : Vaka sayılarındaki düşüşle birlikte kısıtlama tedbirlerini gözden geçiriyoruz

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Dolar/TL 7.4069 ile gün içi en düşük seviyede
    Dolara bakmıyoruz. Baksak ne yazar.

1 dolar = 1 dolar

Sayfa 301/996 İlkİlk ... 201251291299300301302303311351401801 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz