Hat mani Velcam caming sun
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Hat mani Velcam caming sun
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Erdoğan: İngiltere ile serbest ticaret anlaşmasında imzalama aşamasına geldik , inşallah yarın imzalar atılacak .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoğan : Tüm aşı çalışmalarını yakından takip ediyoruz . Yaşanan aksaklıkları aşmak için her türlü alternatifleri değerlendiriyoruz . Çin ‘den gelecek asinin yılbaşından önce gelmesini hedefliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Reha başkan, bunlar gırgırın önde gideni. Kamuflaj olarak vatan millet sakarya derler ümmet derler ama ne hikmetse tanesi 10 bin Euro luk HERMES veya LOUIS VITTON çantalardan başka çanta kullanmazlar, bir kullandıklarını da bir daha kullanmazlar.
Aşağıda Acıbadem TIP Öğrencileri Birliği ve Prof Dr Ercüment Ovalı söyleşisi var. Aşıyı üretmişler ama patent onaylanmadığı için satışa sunamıyorlar.
Muhtemelen ya bu adama patent vermezler veya öldürüp kim vurduya getirirler veya bir suç işlettirip üstüne atarlar veya kişisel bir özel hayatındaki şahsi açığını bulup adamı tehdit ederler veya bir yolunu bulup adama çamur atarlar. ASELSAN daki intihar eden mühendislerimizi hatırlayalım. Dr Zakkumcuyu hatırlayalım. Devrim Arabalarını hatırlayalım.
Adamın aşısının işe yarar olup olmadığını şahsen bilmiyorum, belki yarıyordur, belki etkisizdir, ama eğer işe yararsa kesin bize ulaşamadan yok edileceğini veya patentinin yabancılara satılacağına eminim.
Bizdeki bakanlıklar genelde ithalat ve rüşvet komisyon bakanlıkları olduğu için ithal ürün her zaman daha iyidir.
Erdoğan : Yüzyüze eğitime verdiğimiz arayı 15 Şubat 2021’e kadar uzatıyoruz
Erdoğan : Vaka sayılarındaki düşüşle birlikte kısıtlama tedbirlerini gözden geçiriyoruz
Yer İmleri