Hat mani Velcam caming sun
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Hat mani Velcam caming sun
hisse.net kullanarak iPad aracýlýðýyla gönderildi
Erdoðan: Ýngiltere ile serbest ticaret anlaþmasýnda imzalama aþamasýna geldik , inþallah yarýn imzalar atýlacak .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Erdoðan : Tüm aþý çalýþmalarýný yakýndan takip ediyoruz . Yaþanan aksaklýklarý aþmak için her türlü alternatifleri deðerlendiriyoruz . Çin ‘den gelecek asinin yýlbaþýndan önce gelmesini hedefliyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Reha baþkan, bunlar gýrgýrýn önde gideni. Kamuflaj olarak vatan millet sakarya derler ümmet derler ama ne hikmetse tanesi 10 bin Euro luk HERMES veya LOUIS VITTON çantalardan baþka çanta kullanmazlar, bir kullandýklarýný da bir daha kullanmazlar.
Aþaðýda Acýbadem TIP Öðrencileri Birliði ve Prof Dr Ercüment Ovalý söyleþisi var. Aþýyý üretmiþler ama patent onaylanmadýðý için satýþa sunamýyorlar.
Muhtemelen ya bu adama patent vermezler veya öldürüp kim vurduya getirirler veya bir suç iþlettirip üstüne atarlar veya kiþisel bir özel hayatýndaki þahsi açýðýný bulup adamý tehdit ederler veya bir yolunu bulup adama çamur atarlar. ASELSAN daki intihar eden mühendislerimizi hatýrlayalým. Dr Zakkumcuyu hatýrlayalým. Devrim Arabalarýný hatýrlayalým.
Adamýn aþýsýnýn iþe yarar olup olmadýðýný þahsen bilmiyorum, belki yarýyordur, belki etkisizdir, ama eðer iþe yararsa kesin bize ulaþamadan yok edileceðini veya patentinin yabancýlara satýlacaðýna eminim.
Bizdeki bakanlýklar genelde ithalat ve rüþvet komisyon bakanlýklarý olduðu için ithal ürün her zaman daha iyidir.
Erdoðan : Yüzyüze eðitime verdiðimiz arayý 15 Þubat 2021’e kadar uzatýyoruz
Erdoðan : Vaka sayýlarýndaki düþüþle birlikte kýsýtlama tedbirlerini gözden geçiriyoruz
Yer Ýmleri