ercb yi çok güzel tuttular sahipli :)) yandan yandan bu düşüşte dikkatimi çeken hisselerden biri oldu
Printable View
smrtg güzel kaplar yolluyor yeotk de güzel işlere giriyor yine kontr de enerji depolama işinde var...gesan ise bunların bulunduğu tüm işlerde var ve öncülük de yapıyor...bu yıl ikinci çeyrek bilançosu ile birlikte net kar marjlarının çok yükselmesini bekliyorum...
a1 dün aldıklarını bugün zararına veriyor dünde bugünde topluyor..
186,40 taban geçen düşüştüde 186,40 tabandan tavan gitmiştik.. aynısı olmaz ama güzel bir destek sonrası sıkıntı :)
hoş zaten sıkıntıdayız.
piyasaya dün 1.082.224.408 para girişi olmuş bugünde endeks eksi 164 milyon para girişi var..
beceremedik aşağıdan almayı :)
bankof 21 dk da 37bin lot alımla en iyi alıcı 2. sırada hsbc 17bin lot
bank of 38
hsbc 17
phlip 15
ata 10
info10
diğer 36
satıcı
yapı kredi oc 30k
a1 19
ziraat 15
ak 9
trive 8
diğer 44
rsi alım bölgesinde gesanın burdan sonrası aşağısı yok diyebiliriz sanırım artık.. temennimiz o yönde :)
bu arada bültende bu hafta halka arz yok bence artık spk nın şu halka arzlara ara vermeleri lazım.. geçen senede bir furya vardı en son bastılar artık tavan hikayeleri bitince ortalık bir sakinlemişti.
biri 150bin lot alım girse tavan çeker o derece bakalım her şey olabilir.
Keko hocam sıkıldıysa artık dönüş zamanıdır 😊
yapı kredi tahtayı bırakmadan hiç bir şey olmaz 50 k oldu
bankof dun aldıklarının ustune bugunde alıyor,pek guven olmasada bu kuruma..bırebır pıyasayı takıp edıyor gesan..pıyasanın guven vermesı lazım oncelıkle..
bu arada smrtg artı,yeo artı ,kontr artı..bızımkıne ne oluyorsa..bankof nıye alıyor oda meçhul..bır taban daha gelıyor anlaşılan..
endeks 4966 bakalım 4900 lerden döndürecekler mi döndürmezseler sela bilen varsa söylesin :)))
O kadar bedelsiz olayi iş kapi halka arz olayı...sonuç 300den 190... Ancak bizim borsada olur. İnanilmaz
Yapı Kredi show... Tahtayı sunlara6kaptiran patrona da yazıklar olsun. İnsan o kadar reklam edeceğine geri alim aciklar
Ekleme yaptik insallah elimize vermemislerdir :)
Patron çok çıktı buradan millete vereyim dedikten ve izlediği yoldan sonra uyanmalıydık ama olmadı. En çok eleştiren bendim ama basireti bağlanıyor insanın. Kağıdın bu zayıflığı da insanının güvenini bırakmıyor ..
endeks topralarsa öğleden sonra şhow bıle yapabılırz..satanlar şimdi karanlıkta almaya çalışıyor..
İyi yerden satmıştım, almak için acele etmişim. Aşkın kötü olduğunu biliyorumda gönül ferman dinlemiyor :)
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sektör hisseleri tavana gidiyor
İnanın şuradan tavan yapsak bile güven kalmadi hisseye. Yani sektör hisselerinin en çok düşeni olmayı haketmemistik
Selamlar,
Değişen birşey yok beklentilerde. Değere odaklanmalı, en fazla zaman kaybederiz.
Barajlar kurudu, hidrolar sıkıntılı. Yazın elektrik nasıl üretilecek? Her taraftan kesiyor Gesan..
Hayırlı Cumalar.
kekom canımız sagolsun olsun bundan da ders alalım benim nisan hedefim 300 dü buna kasımda erdik ama bende aynı şekilde bekledim. sorgulamaya başladım ama son bir teknik çalışmasını bekledim.
şimdi düşününce son bir teknik hedefim %20 daha idi. olmadı burdan çıkıp başka hisse dede aynı şeyi yaşabilirdik.
insanda grafik gibi devamlı kazanamayız, grafikte öyle devamlı çıkamaz gibi bir durum.
nazarlığımız olsun yine :)
şu yapıkrediyi ters düşürüp hızlıca yukarı sürseler keşke
şu yaşananlara gerçekten inanamıyorum. şeref yoksunu sasa patronu ile başladı bütün süreç. güzel bir operasyon çektiler bütün beklentili hisselere. sasa patronuna bu yaptıkları sebebiyle bütün yatırımcılar dava açmalı öyle hisse fiyatı ile ilgili manipülasyon yapıp bütün endekse etki ettirmesi yanına kar kalmamalı. allah bilir ne paralar kazandılar.