Çok güzel şortçu topluyor.
Aynen devam.
Printable View
Mehmet Şimşek
[emoji625]Enflasyonda momentum kaybı aylık bazda önümüzdeki birkaç ay içinde başlayacak
[emoji625]Esas yıllık bazda kalıcı yüksek dozda dezenflasyon Haziran'dan itibaren başlayacak
[emoji625]Altını çizmek istiyorum, enflasyonu kalıcı bir şekilde düşürmekte hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız kararlı, çünkü enflasyon yüksek, sürdürülebilir büyümenin önündeki en büyük engeldir
[emoji625]TCMB'deki ekip çok güçlü, güvenim tam, o konuda tereddüdüm yok
Tum dunya rallide bugun:) dun tum dunyada short acanlarin donunu aldilar.. ralli kacinilmaz devammm
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cidden düşemeyen bir borsamız var.Ben de umidi kestim...Gidip limon satayım,başka çare yok.:)
Kimsede alım gücü kalmadı, cocukta bilir enflasyon düşeceğini
Seans açıkken viop harici tartışmaya sebep olacak paylaşımlardan uzak duralım
Trandingwie ücretsiz bisi vermiyor artık,varmi bole.bi site
Dün gece bilanço ve faaliyet raporları okudum muhasebe hilelerini öğrenmem lazım. Adamlar para ve stok ile kırk takla atıyor.
Dün yazdım.Bizim borsamız savaşları sever.Irak savaşındada geçen sene rusya savaşındada ralliye kalkmış idik.Yine bir savaş yine ralli bekliyorum.Zaten eksi 2.5 dan çektikleri gün 9000 yolu açıldı dedim idi.Bu ralli nin yıldızı bence petkm olacak.
THY 2022 de ne yaşadı ise aynısını beklerim petko dan.
Kchol günlükte yükselen kanal direncini 1 haftadır kıramıyor. Gene satışa başladılar..160 üstüne atması lazım.
Yabancı ordinosu gelmeden biraz zor gibi...
JP Morgan dan Perakendeler ile ilgili hedef yükseltme raporu geldi. Birileri de hemen satışa başladı.. Perakende defansif gruptur.. Akmaz kokmaz..Elde iyi maliyetli varsa üzerine yatmak iyi fikir bence...Mgros u olumsuz yorumlamışlar. Ama bana göre en avantajlı olan hala o..Online da çok iyiler. Ama ucuz değil şu an.
JPMorgan, MGROS-Migros için hedef fiyatını 218 TLden 432 TLye yükseltti, tavsiyesini ağırlığını arttır"dan "nötr"e indirdi
JPMorgan, BIMAS-BİM Birleşik Mağazalar hedef fiyatını 205 TLden 436 TLye yükseltti, tavsiyesini "ağırlığını arttır" olarak korudu
JPMorgan, SOKM-$OK Marketler için hedef fiyatını 50,2 TLden 123 TLye yükseltti, tavsiyesini "ağırlığını arttır" olarak korudu
Huri etekleri biraz savurdu yine aklını başından aldı milletin
dikkat edin Nuri çalı dibinde saatini bekliyo olabilir
Yarin arap birligi diye bir birlik toplanacakmis.