bugün bile o açılışa rağmen satmadıysa şortçular bu işlerden elini yusun.
bazen hiç işlem yapmamak en doğrusu olabilir.
Printable View
bugün bile o açılışa rağmen satmadıysa şortçular bu işlerden elini yusun.
bazen hiç işlem yapmamak en doğrusu olabilir.
Yargıtay 3. Ceza Dairesi, AYM'nin Can Atalay kararına uyulmamasına ve AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi.
Yargıtay 3. Ceza Dairesi, Can Atalay kararı nedeniyle Anayasa Mahkemesi üyeleri hakkında da suç duyurusunda bulundu:
Bu doğru olabilr mi
şimdi yarın eksi de yapabilir. ama genel trend longa hazırlanıyor. şortçunun işi safi şansa kalıyor.
bir de dikkatimi çeken. sigorta şirketleri harikalar yaratırken akgrt çok geride kaldı.
bildiğimiz üzere borsada iki tip kağıt vardır.
1- gidenler
2- sırasını bekleyenler.
Turkiye tarihinde bir ilk, dunyada da olabilir ve bence hukuku cigniyorlar
Yargitayin isi onune gelen temyiz davalarina bakmak
Ornek diyelim bu adamlar yargilandi suclu bulundu ve temyize gidecekler haklari olarak
Temyize gidecekleri yerde Yargitay, yani kendilerini dava eden mahkeme.
Tuhaf ve cok sacma
Bence boyle bir dava gorulmez ama AYM uyelerini itibarsizlastirmak ve baski kurmak icin yapilmis olabilir
altına yatırım demek zaten saçma. Altının ancak yatıp unutursun. Bir şey üreten araca yatırım olur bana göre. Altının Artık dijitali, fonu var bizdeki vatandaşa fizikiyi kakalamaya çalışıyor çoğu sosyal medya fenomenleri ?!? …Yok baskılıyorlarmış altını falan filan…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
#SONDAKİKA Türkiye tarihinde bir ilk:
Yargıtay, Can Atalay hakkında 'hak ihlali' kararı veren AYM üyeleri hakkında suç duyurusunda bulundu.
Yargıtay: "Anayasa Mahkemesi yetkisini aştı."
Hala anlamaya calisiyorum ama anlayamiyorum
1> AYM uyelerini yargilayacak mahkeme yine anayasa mahkemesi
2> Ancak uye sifatlarini yitirirlerse yargilanabilirler ki buna da yuce divan karar verir 11 oy gerekir
3- Karar 9 a karsi 4 oyla alinmisti, aym de 15 kisi var. Yani adamlarin kendinilerini suclu bulmasi lazim
Neyse anlamamak en iyisi
Geceye ENKA long kaldim. 32.55 long maliyetli ve bir kisinin inadina Pegasus shortladim kapanista amk. :)
YYLGD da ortak satışı olmuş %15'den %30 a çıkmış Yeni bir halka arz sayılır.
Ortaklar satıyor sonra şirkete güvenimiz tamdır büyümeyi destekliyoruz vs 1-2 satır yazı oluyor.
https://i.hizliresim.com/tjpiehi.jpg
Acikcasi hukukun bu kadar lacka edilmesi beni uzuyor, neden derseniz
Benim de son 1 yilim mahkemelerde geciyor, eski esimle olan davalar. 10 farkli davam var
Artik mahkemeye gecerken ugruyorum ki
Bu yil icinde cok fazla gozlemleme sansim oldu, hatta gecen yargitaydaydim
Ilk kez bu yil anlaadim mahkemede niyetin hicbirsey olmadini, her seyin teknik olarak ilerledigini
Hakimler gercekten saygiyi hak ediyorlar, onunde el pence duruyorsun, cogu kez agzimi bile actirmamistir
Ancak hakimlerin bu ustunlugu saglamasi cok onemli yoksa dunyanin civisi cikar.
Ister baskan ol, ister basbakan ya da bakan o salona girdiginde sen sadece bir bireysin.
Velhasil en ust mahkemenin ve uyelerinin bu sekilde itibarsizlastirilmasi aslinda bir facia
Ariston abim zahmet olmazsa bir de ENKA yorumu alalim, seversin sen
Milyarlık emekli ve hisse fonları var, onlar büyük miktarda patronlardan hisse alsa genel içinde eriyor.
Bu tip işlemler denetlenmeli ve fonlara satış da ihale ile vs olmalı.
Geçen sene operasyon yapılmış BIST30'a sokulmuş. Orada kalması için hacim ve fiyat artışı lazım.
Yurt dışında çok fazla gayrimenkul yatırımı var ayrıca döviz cinsinden yatırımları var. Öte yandan elinde tahvil vs var ise onlarda bir miktar değer kaybı olmuştur. Görüntü dövizi bir şekilde baskılıyorlar.
Dövizde yukarı bir hareket olacak ise girmek lazım ya da alıp uzun süre yatmalı. Fiyat ucuz ama timing önemli.
Geçen ENKA ortağı bir kişi hakkında magazin haberi vardı, demek medya acımıyor, kötülemeye çalışıyor. Normalde zenginlerin haberleri filitreden geçer.
Oyunculara destek için piyasadan hisse çekilmiş.
https://i.hizliresim.com/qlzo609.jpg
Vadeli hisse durum
Bugün ISCTR'de vadelide hacim var ama dibe yakın kapatmış.
Para azalınca vadelide long olunuyor diyorlar.
Bankalar ucuz kaldı dedikçe birileri satıyor.
https://i.hizliresim.com/3pole48.jpg
Yahu,
hukuk diyenler abd hukuk mu var... Halkbank davası.... duruma göre kullanıyorlar....
İkiz kuleler saldırı sonrası binlerce kişiyi guentemela adasın da sorgusuz sualsiz hapis de tutmadı mı .. hala tutuklular var.... örnekleri çoğaltmak mümkündür...
Devletler zaman ve zemine göre hafızası var.... hukuku bir şekilde tesis eder....
Fotoğraf gördüğünüz şekilde yorumlamayın... olayların arka planını da hesap edin...
Aksam aksam veriyor yine endekse. Hizini alamazsa 85900 a kadar dusurur