Sayfa 304/1008 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon
Arama sonucu : 8057 madde; 2,425 - 2,432 arası.

Konu: Vıop LVI

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Neyse anlamamak en iyisi

Geceye ENKA long kaldim. 32.55 long maliyetli ve bir kisinin inadina Pegasus shortladim kapanista amk.
    P.S Bilanco geldi ve 45 kurus temettu verecek ekstradan

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Ya da saglik acisindan.

Biliyorum ve boyle bir sey mumkun degil.
    Neden mümkün olmasın. Bu ülkede herşey mümkün.Aym üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunan zihniyet üyelerini hakimlikten mi atamayacak bir daha düşün.

Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Neden mümkün olmasın. Bu ülkede herşey mümkün.Aym üyeleri hakkında suç duyurusunda bulunan zihniyet üyelerini hakimlikten mi atamayacak bir daha düşün.
    Yok abi bu kadar da olmaz.

Gun gelir bu icine ettikleri hukuk onlara da lazim olur

4. YYLGD da ortak satışı olmuş %15'den %30 a çıkmış Yeni bir halka arz sayılır.

Ortaklar satıyor sonra şirkete güvenimiz tamdır büyümeyi destekliyoruz vs 1-2 satır yazı oluyor.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Acikcasi hukukun bu kadar lacka edilmesi beni uzuyor, neden derseniz

Benim de son 1 yilim mahkemelerde geciyor, eski esimle olan davalar. 10 farkli davam var

Artik mahkemeye gecerken ugruyorum ki

Bu yil icinde cok fazla gozlemleme sansim oldu, hatta gecen yargitaydaydim

Ilk kez bu yil anlaadim mahkemede niyetin hicbirsey olmadini, her seyin teknik olarak ilerledigini

Hakimler gercekten saygiyi hak ediyorlar, onunde el pence duruyorsun, cogu kez agzimi bile actirmamistir

Ancak hakimlerin bu ustunlugu saglamasi cok onemli yoksa dunyanin civisi cikar.

Ister baskan ol, ister basbakan ya da bakan o salona girdiginde sen sadece bir bireysin.

Velhasil en ust mahkemenin ve uyelerinin bu sekilde itibarsizlastirilmasi aslinda bir facia

Ariston abim zahmet olmazsa bir de ENKA yorumu alalim, seversin sen

7. Milyarlık emekli ve hisse fonları var, onlar büyük miktarda patronlardan hisse alsa genel içinde eriyor.

Bu tip işlemler denetlenmeli ve fonlara satış da ihale ile vs olmalı.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    YYLGD da ortak satışı olmuş %15'den %30 a çıkmış Yeni bir halka arz sayılır.

Ortaklar satıyor sonra şirkete güvenimiz tamdır büyümeyi destekliyoruz vs 1-2 satır yazı oluyor.

Detayı da var. Adam 17 liralık hisseyi 15,15 den sattı.. Parayı da şirkete borç olarak veriyor Ama faiz almayacak. Büyük patron
    2024 portföyü için gıda hisselerine bakıyorum. Oradan biliyorum..

Sayfa 304/1008 İlkİlk ... 204254294302303304305306314354404804 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •