Bu hafta mb açıklaması var.Ilımlı bir metin gelmez ise olumsuz hava devam eder gib duruyor.
Printable View
Bu hafta mb açıklaması var.Ilımlı bir metin gelmez ise olumsuz hava devam eder gib duruyor.
Yeni fabrika makina kurulumu ve Pınarbaşı fabrikasının makinalarının taşınma işi başlayalı 9 ay oldu konuşma özürlü CEO, ne oldu hala varamadılarmı yeni fabrikaya. Eğitimin ile ilgili söylediğin yalan dolanı, iş hayatında da devam ettiriyorsun. Allah kimseyi ahlak yoksunu, sahtekar yapmasın. YTD
Ülkem adına üzülüyorum. Kokuşmuşluk her alana yayıldı. İnsan dişinden tırnağından artırdığı parayla birikim bile yapamıyor. Birileri gelip çöküyor. Bizi patron acaba payın büyük kısmını kendisi alacak olmasa temettü veririm mi.
Madem şirketini halka arz ettin biraz yatırımcını düşün. Şu kötü günlerde geri alım yap. Şirkette o kadarcık para vardır. Evet sen bu düşüşten etkilenmiyorsun belki işine bile geliyor ama, yatırımcın batıyor. Bu gün ölen bir patron vardı. Hakkında yazılanlara bir göz at patron.
Bela okumak istemiyorum, Allah, ahlak yoksunlarını bildiği gibi yapsın diyorum. YTD
Egeenin %130 artması lazım ki eski zirve ve altına göre kaybı telafi etsin.
Tabi bu sırada altın yerinde duracaksa.
9500 şimdilik doyum noktası oldu. Biraz geri çekilme zamanı olarak değerlendirilebilir.
Şimdi bir de ayın 15i ya bir de yönetim kurulu ile kayıtlı sermaye kararı almasınlar:)16 Ekim Karton ve Bfren geldi gene aklıma elimizde olmayınca açıklamasınlar.
bir kardeşime özelden gönderdim.. bilgi amaçlı buraya da attım.. ilk hedef, bir çok denenmesine rağmen geçilemeyen turkuaz
https://resmim.net/cdn/2024/10/15/mPMyhk.png
Esozcan hocam emeğine sağlık, senin yorumlarını çok önemserim, ilk hedef dediğiniz turkuaza gelebilmesi için de endeksin en az 9400 olmasını gerekir diye düşünüyorum , değilse şu dönemde egeenin endeksten ayrışması için bir sebep de olmadığını düşünüyorum.
sn aloneman42, ilgine teşekkür ederim..
endeksin önünde 2 direnç var sarı ve turkuaz.. sarı 9.132 seviyesi geçilirse yaklaşık olarak 9.400 olasılığı aktif hale gelir.. düşerken de, çıkarken de birileri hep bir neden bulur.. bizde sürüyü takip ederiz..
https://i.hizliresim.com/595xxuj.png
Takasta doctrine hoca, temel analizde rogliç hoca , teknikte esozcan hoca, kötümser yorumda salih vural hoca,
Hepsi candır, gerisi heyecan, şaka bir yana , herkesten bir şeyler öğrenilir.
işte bu mesaja itibar puanı verilebilir, ama bu yetersiz kalır..
'' herkesten bir şeyler öğrenilir.''
eğer kapın herkese, her zaman açık ise.... tıpkı mevlana gibi..
bunun için sevmek, önemsemek, saygı duymak, onore etmek, değer vermek, paylaşmak diye uzayıp giden çok sesli müzik gibi... her enstürümanı duymak lazım..
kazancın bol ve daim olsun..
Lokantanın birinde o yörenin en tanınmış pehlivanı çorba içerken zayıf cüsseli bir müşteri daha girmiş içeriye. O da çorba istemiş. Garson çorbayı getirmiş, müşteri limon da istemiş. Garson -Beyefendi son limonu şu karşıdaki beye verdim maalesef limonumuz kalmadı" der.
O sıska görünümlü müşteri de Olsun o beyefendinin sıktığı limonu getir" der.
Garson da " Aman beyefendi o buraların en namlı pehlivanı onun sıktığı limonun suyu mu kalır?der.Müşteri "Olsun kardeşim sen getir" der.Pehlivan da olanları göz ucuyla seyretmektedir. Garson gider, pehlivanın masasındaki sıkılmış limonu getirir ve masasına bırakır.Pehlivan sıkılmış limonun suyunun çıkmayacağını bildiği için bıyık altı gülmektedir.
Yeni gelen o sıska görünümlü müşteri suyu sıkılmış limonu alır ve öyle bir sıkar ki çorbaya inen suyun şıkırtısı öbür masalardan duyulur. Hem pehlivan hem de diğer müşteriler şaşkınlık içinde kalmıştır. Özellkle gururu da kırılan pehlivan sıska müşterinin yanına gider ve;
"Bu yörede gücü ile nam salmış en ünlü pehlivanım ben. Sen kimsin ki bu limondan hala su çıkartabildin? Bana adını bahşeder misin yiğidim?" diye sorar.
--Tabi ki der sıska görünümlü müşteri !!!
Boşluğu siz doldurunuz:kahkah:
Alıntıdır
Doctrine hocam takaslarda kayda değer bir değişiklik var mı bu ciddi geri çekilmede, nasıl yorumluyorsunuz? AK 13k ve Deustche 8K satış göze batıyor son 3 aylıklarda.
Ne kadar lot satılmışsa o kadar lot da alınmıştır.
Evet son üç aylık takaslarda ak yat 13 bin lot satmış iş yat da 12 bin lot almış gözükse de tam olarak öyle değil.
Zaten 5500 lot tahtada işlem görmeden virman yoluyla akdan işe aktarıldı. Öte taraftan ak mallarının azalmasını ve işte toplanmasını daha değerli buluyorum.
Tahtada akümülasyonun başladığını gözlemliyorum. Akümülasyonun fiyat artışı veya azalışı ile direkt korele olmadığını da biliyoruz.
Bir kısmı ak bir kısmı meksa üzerinden 8 bin lot doçe çıkışı gözlemledik. Doçenin hep en dipten satma olayı ilk sabıkası değildir. Yaklaşık olarak 100 bin lot yabancı takası da sabit durmaktadır.
Günlerce garan üzerinden tahta baskılandı ezildi ama takasa bakılınca garanın hiç izi yok.
Tahtadaki güç veya çete bir çok aracı kurumu kullanarak hukkka cukka cebe işlemleri yapmaktadır.
Şimdilik yukarı yönlü taşıyıcı operatörlerin işlemlerini göremiyorum. Siz sordunuz diye yanıtladım sn Amsterdamer yoksa yanıtlayacağımdan emin değildim.
Haftalık bazda 10.500 üzeri geçildiği anda bir çok aracı kurumdan alışları görmek zor değil.
Onlar iş ziraat Oyak Osmanlı ak ve garan olacak diye düşünüyorum.
Vakit ayırıp yorumladığın için sağol Doctrine hocam.
:kahkah::kahkah:
ret listemdesin.... sen de ret listesine ekle...
her şirket sermaye artırır egeen yine 3.150.000 de kalır bu gidişle:kahkah:TUREX bile
KAP: TUREX [ ] TUREKS TURİZM TAŞIMACILIK A.Ş. Sermaye Artırımı - Azaltımı İşlemlerine İlişkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1349212 Sermaye Artırımı İşlemlerine İlişkin BildirimÖzet Bilgi Bedelsiz Sermaye Artırımına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ? Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? Hayır
Yönetim Kurulu Karar Tarihi 17.10.2024
Kayıtlı Sermaye Tavanı (TL) 500.000.000
Mevcut Sermaye (TL) 108.000.000
Ulaşılacak Sermaye (TL) 1.080.000.000
Bedelsiz Sermaye Artırımı
Pay Grup Bilgileri Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Verilecek Menkul Grubu Verilecek Menkul Kıymet Nevi
A Grubu, İşlem Görmüyor, TRETURX00011 8.500.000 76.500.000,000 900,00000 A Grubu A Grubu, İşlem Görmüyor, TRETURX00011 Nâma
B Grubu, İşlem Görmüyor, TRETURX00029 8.500.000 76.500.000,000 900,00000 B Grubu B Grubu, İşlem Görmüyor, TRETURX00029 Nâma
C Grubu, İşlem Görmüyor, TRETURX00037 3.000.000 27.000.000,000 900,00000 C Grubu C Grubu, İşlem Görmüyor, TRETURX00037 Nâma
D Grubu, TUREX, TRETURX00045 88.000.000 792.000.000,000 900,00000 D Grubu D Grubu, TUREX, TRETURX00045 Hamiline
Mevcut Sermaye (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) İç Kaynaklardan Bedelsiz Pay Alma Oranı (%) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Tutarı (TL) Kar Payından Bedelsiz Pay Alma Oranı (%)
TOPLAM 108.000.000 972.000.000,000 900,00000
İç Kaynakların Detayı :
Özsermaye Enflasyon Düzeltme Farkları (TL) 692.375.000
Emisyon Primi (TL) 279.625.000
Bildirilmesi Gereken Diğer Hususlar
Artırılan Sermayeyi Temsil Eden Payların Niteliği Kaydi Pay
Ek Açıklamalar
Şirket Yönetim Kurulu'muz 17.10.2024 tarihli Yönetim Kurulu Kararı ile aşağıdaki kararları almıştır.
-Sermaye Piyasası Kurulunun 7 Mart 2024 tarih ve 2024/14 sayılı bülteninde duyurulan enflasyon muhasebesi düzeltme farkından doğan kaynağın sermayeye ilave edilebilmesine ilişkin ilke kararları kapsamında, 5.000.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, mevcut durumda 108.000.000 TL olan Şirket çıkarılmış sermayesinin, tamamı iç kaynaklardan karşılanmak üzere 972.000.000 TL artırılmak suretiyle 1.080.000.000 TL'ye yükseltilmesine,
-İç kaynaklardan yapılacak 972.000.000 TL tutarındaki sermaye artışının;
TFRS'ye uygun olarak hazırlanan enflasyona göre düzeltilmiş finansal tablolara göre; 692.375.000 TL'sinin Sermaye Düzeltme Farklarından, 279.625.000 TL'sinin Paylara İlişkin Primler'den karşılanmasına,
-VUK uyarınca hazırlanan enflasyona göre düzeltilmiş yasal kayıtlara göre ise; 972.000.000 TL Sermaye Düzeltme Farklarından karşılanmasına,
rafık iki tur daha attırır egeen... eski arsayı kendi gyo şirketine satıyorum bile diyebilir.
Demiştim Boş fren de mecburlar bedellide gelecek diye %300 gelmiş ve o tamemen potadan çıktı artık.Yolu açık olsun.
Bu kadar kar eden şirketimiz hep dayak yiyor patrondan.
Neyse 28 TL alana da dokunmaz yahu.
Bizimkinin ısrarla toplantı yerinin Izmır dışında yapmak için spk dan izin istemesine huylandım.Yoksa Istanbul veya Ankara da tarihi bir karar mı açıklayacak?ytd
başvuru var gerisi yok en son bu paylaşılmış!
https://i.hizliresim.com/kylx100.PNG
Hadi hayırlı olsun inşallah,bedelsiz sezonunu açmışsınız.:ok::yes::ok:
Her sene bende katılıp çorba paramızı alır çekilirdik kenara,ama bu sene katılmak nasip olmayacak,inşallah bu sefer olur bea,beklediğiniz gün bugünlerdir,inşallah 5.günün şafağında doğudan hüseyin gandalf sizlere karakaçanının üzerinden selam çakar.:ok:
Bedelsiz de bedelsiz 🤣🤣🤣
Güççük yatırımcının borsa bilgisi bu kadar işte. Kaç defa söyledik, bu ortamda gelecek olan bedelsiz haberi hisseye en fazla 3-5 tavan yaptırır... Borsada yabancı yok. Kalanlar da ellerindeki hisseleri bu bedelsiz haberiyle güççük yatırımcının kucağına bırakır gider. Üretim-ihracat, üretim-ihracat, üretim-ihracat, üretim-ihracat, kâr, kâr, kâr, kâr.... Para kazanmak istiyorsanız ihtiyacınız olan bu.. Doğru hisse, doğru fiyat, doğru zaman ve sabır...
Herhangi bir kişiye cevaben yazmadım. Şahsi fikrimdir, yatırım tavsiyesi içermez...
Bu tarz kap haberi almaktansa
https://i.hizliresim.com/hyrta7n.jpg[/url]
Bu tarz kap haberi almayı yeylerim;
https://i.hizliresim.com/hcgxi3c.jpg[/url]
Egegübre liman genişletme ve vinç artı kapasite artışı ile alakalı video çekmiş paylaşmış.
Egeen şirketimizden böyle paylaşımlar bekleriz.
Nerede?
Yeni fabrika binası ve üretim artışları ve yeni müşteriler yeni teknolojilerle alakalı.
Egeencilere gelsin
https://m.youtube.com/watch?v=mgmzj9...1s&pp=2AEBkAIB