Sayfa 303/500 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon
Arama sonucu : 3999 madde; 2,417 - 2,424 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

1. Esozcan hocam emeğine sağlık, senin yorumlarını çok önemserim, ilk hedef dediğiniz turkuaza gelebilmesi için de endeksin en az 9400 olmasını gerekir diye düşünüyorum , değilse şu dönemde egeenin endeksten ayrışması için bir sebep de olmadığını düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Esozcan hocam emeğine sağlık, senin yorumlarını çok önemserim, ilk hedef dediğiniz turkuaza gelebilmesi için de endeksin en az 9400 olmasını gerekir diye düşünüyorum , değilse şu dönemde egeenin endeksten ayrışması için bir sebep de olmadığını düşünüyorum.
    sn aloneman42, ilgine teşekkür ederim..
    endeksin önünde 2 direnç var sarı ve turkuaz.. sarı 9.132 seviyesi geçilirse yaklaşık olarak 9.400 olasılığı aktif hale gelir.. düşerken de, çıkarken de birileri hep bir neden bulur.. bizde sürüyü takip ederiz..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Takasta doctrine hoca, temel analizde rogliç hoca , teknikte esozcan hoca, kötümser yorumda salih vural hoca,
    Hepsi candır, gerisi heyecan, şaka bir yana , herkesten bir şeyler öğrenilir.

Alıntı Originally Posted by aloneman42 Yazıyı Oku
    Takasta doctrine hoca, temel analizde rogliç hoca , teknikte esozcan hoca, kötümser yorumda salih vural hoca,
    Hepsi candır, gerisi heyecan, şaka bir yana , herkesten bir şeyler öğrenilir.
    işte bu mesaja itibar puanı verilebilir, ama bu yetersiz kalır..

'' herkesten bir şeyler öğrenilir.''

eğer kapın herkese, her zaman açık ise.... tıpkı mevlana gibi..

bunun için sevmek, önemsemek, saygı duymak, onore etmek, değer vermek, paylaşmak diye uzayıp giden çok sesli müzik gibi... her enstürümanı duymak lazım..

kazancın bol ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

5.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    sn aloneman42, ilgine teşekkür ederim..
    endeksin önünde 2 direnç var sarı ve turkuaz.. sarı 9.132 seviyesi geçilirse yaklaşık olarak 9.400 olasılığı aktif hale gelir.. düşerken de, çıkarken de birileri hep bir neden bulur.. bizde sürüyü takip ederiz..

Teşekkürler Esozcan Hocam pek teknikten anlamam ama öncelikle 9400 yani 200 günlük ortalama üzerine atması lazım ancak yeterli olmaz asıl 10 K üzerinde kapanışlar gerekli.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,667
    Lokantanın birinde o yörenin en tanınmış pehlivanı çorba içerken zayıf cüsseli bir müşteri daha girmiş içeriye. O da çorba istemiş. Garson çorbayı getirmiş, müşteri limon da istemiş. Garson -Beyefendi son limonu şu karşıdaki beye verdim maalesef limonumuz kalmadı" der.
    O sıska görünümlü müşteri de Olsun o beyefendinin sıktığı limonu getir" der.
    Garson da " Aman beyefendi o buraların en namlı pehlivanı onun sıktığı limonun suyu mu kalır?der.Müşteri "Olsun kardeşim sen getir" der.Pehlivan da olanları göz ucuyla seyretmektedir. Garson gider, pehlivanın masasındaki sıkılmış limonu getirir ve masasına bırakır.Pehlivan sıkılmış limonun suyunun çıkmayacağını bildiği için bıyık altı gülmektedir.

Yeni gelen o sıska görünümlü müşteri suyu sıkılmış limonu alır ve öyle bir sıkar ki çorbaya inen suyun şıkırtısı öbür masalardan duyulur. Hem pehlivan hem de diğer müşteriler şaşkınlık içinde kalmıştır. Özellkle gururu da kırılan pehlivan sıska müşterinin yanına gider ve;
    "Bu yörede gücü ile nam salmış en ünlü pehlivanım ben. Sen kimsin ki bu limondan hala su çıkartabildin? Bana adını bahşeder misin yiğidim?" diye sorar.
    --Tabi ki der sıska görünümlü müşteri !!!
    Boşluğu siz doldurunuz
    Alıntıdır
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

7.  Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Lokantanın birinde o yörenin en tanınmış pehlivanı çorba içerken zayıf cüsseli bir müşteri daha girmiş içeriye. O da çorba istemiş. Garson çorbayı getirmiş, müşteri limon da istemiş. Garson -Beyefendi son limonu şu karşıdaki beye verdim maalesef limonumuz kalmadı" der.
    O sıska görünümlü müşteri de Olsun o beyefendinin sıktığı limonu getir" der.
    Garson da " Aman beyefendi o buraların en namlı pehlivanı onun sıktığı limonun suyu mu kalır?der.Müşteri "Olsun kardeşim sen getir" der.Pehlivan da olanları göz ucuyla seyretmektedir. Garson gider, pehlivanın masasındaki sıkılmış limonu getirir ve masasına bırakır.Pehlivan sıkılmış limonun suyunun çıkmayacağını bildiği için bıyık altı gülmektedir.

Yeni gelen o sıska görünümlü müşteri suyu sıkılmış limonu alır ve öyle bir sıkar ki çorbaya inen suyun şıkırtısı öbür masalardan duyulur. Hem pehlivan hem de diğer müşteriler şaşkınlık içinde kalmıştır. Özellkle gururu da kırılan pehlivan sıska müşterinin yanına gider ve;
    "Bu yörede gücü ile nam salmış en ünlü pehlivanım ben. Sen kimsin ki bu limondan hala su çıkartabildin? Bana adını bahşeder misin yiğidim?" diye sorar.
    --Tabi ki der sıska görünümlü müşteri !!!
    Boşluğu siz doldurunuz
    Alıntıdır

Ne YİĞİTler geldi geçti bu borsada üstad,hepsini çükünden tavana astılar.

8. Doctrine hocam takaslarda kayda değer bir değişiklik var mı bu ciddi geri çekilmede, nasıl yorumluyorsunuz? AK 13k ve Deustche 8K satış göze batıyor son 3 aylıklarda.

Sayfa 303/500 İlkİlk ... 203253293301302303304305313353403 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •