Sabahtan beri masa başında oturuyorum işlerimi halletmeye çalışıyorum. Yeminle her yerim tutuldu. Azcık çıkayim hayata katılayim. Hava çok güzel.
Sevgiler:)
Printable View
Sabahtan beri masa başında oturuyorum işlerimi halletmeye çalışıyorum. Yeminle her yerim tutuldu. Azcık çıkayim hayata katılayim. Hava çok güzel.
Sevgiler:)
Yüzde 10 mu? Benim bildiğim kadarıyla belli bir tutara kadar 27 USD - gerçi başka bi isim altında da Banka 'da bir şeyler alıyor. Ve Cüzdan işi - para tuzağından başka bir şey değil. Bir dahakine aklınızda bulunsun. Kripto kullanarak çekin naçizane tavsiyem.
Neyse - hayırlı olsun - selamlar
Evet cok sukur ilk hedef tamam :yes:
Bu 3.sinyal var ya (1736) %99 yapıyorlar ve parayı hep ondan kazandım aslinda ben. 2.hedeflere sembolik oynuyorum. Tek buna yoğunlaşsam portfoyu kat kat katlarım vallahi :)
Dun dedim ortalama yaptım 1736 da zararsız kapatıyorum diye ama bekleyemedim.
2 günlük hastane maceram ve oruç direncimi kırdı biraz. Sabredemedim. Sağlık olsun:kalp:
Dow 33750. Çıktıkça her 50 puanda bir mikro lot short aciyorum ki cok hoşuma gitti. Rahatlatıcı:kalp:
Evet gittim dun uzman doktor bakar bakmaz iki kaburga ust uste gelmis o yüzden orda leke görünüyor ama kuyuya taş atılmış yine de bir tomografi çekelim dedi. 1 dk lik bir islem oldu tomografi de girdim ciktim:)
Ve tertemiz cok sukur :kalp: Check up ta tertemiz.
Birde süper bir gogus hastalıkları uzmanı doktorum oldu. İhtiyacınız olursa tavsiye verebilirim. Olmasın tabi Allah korusun :)
Sagolun Selim bey :)