Sabahtan beri masa başında oturuyorum işlerimi halletmeye çalışıyorum. Yeminle her yerim tutuldu. Azcık çıkayim hayata katılayim. Hava çok güzel.
Sevgiler![]()
Sabahtan beri masa başında oturuyorum işlerimi halletmeye çalışıyorum. Yeminle her yerim tutuldu. Azcık çıkayim hayata katılayim. Hava çok güzel.
Sevgiler![]()
Yüzde 10 mu? Benim bildiğim kadarıyla belli bir tutara kadar 27 USD - gerçi başka bi isim altında da Banka 'da bir şeyler alıyor. Ve Cüzdan işi - para tuzağından başka bir şey değil. Bir dahakine aklınızda bulunsun. Kripto kullanarak çekin naçizane tavsiyem.
Neyse - hayırlı olsun - selamlar
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Evet cok sukur ilk hedef tamam
Bu 3.sinyal var ya (1736) %99 yapıyorlar ve parayı hep ondan kazandım aslinda ben. 2.hedeflere sembolik oynuyorum. Tek buna yoğunlaşsam portfoyu kat kat katlarım vallahi
Dun dedim ortalama yaptım 1736 da zararsız kapatıyorum diye ama bekleyemedim.
2 günlük hastane maceram ve oruç direncimi kırdı biraz. Sabredemedim. Sağlık olsun![]()
Dow 33750. Çıktıkça her 50 puanda bir mikro lot short aciyorum ki cok hoşuma gitti. Rahatlatıcı![]()
Evet gittim dun uzman doktor bakar bakmaz iki kaburga ust uste gelmis o yüzden orda leke görünüyor ama kuyuya taş atılmış yine de bir tomografi çekelim dedi. 1 dk lik bir islem oldu tomografi de girdim ciktim
Ve tertemiz cok sukurCheck up ta tertemiz.
Birde süper bir gogus hastalıkları uzmanı doktorum oldu. İhtiyacınız olursa tavsiye verebilirim. Olmasın tabi Allah korusun
Sagolun Selim bey![]()
Yer İmleri