Originally Posted by
Dore
Scalp zor diyorsunuz haklýsýnýz. Ama ben uzmanlaþýcam. Ortalama yapma konusunda kendime güveniyorum. Dediðim gibi sadece sabahlarý. Henüz kimse açýlamamýþken

1760 lar zor gibi ama altýn bu di mi. Münkün

Gün içi 1736 bekliyorum. Hatta hala 1721 ve aþaðýlar.
Ne olacak böyle ya bir dip yapsaydý iyiydi

Yine iddiaya girelim diyecem de gerginlik çýkar diye korkuyorum demeye. "1721 görmez" 
Bu özelliðimi çok seviyorum. Dün bu saatlerde tam bir SATICIYDIM (stratejim öyle dediði için). Þimdi ise en azýlý ALICILARDANIM (stratejim öyle dediði için). Gerçek profesyonellik bu olsa gerek 
Evet, scalp çok zor, ve nasýl bu kadar rahat yapabiliyosunuz - þoke edecek kadar sýradýþý! Konu konuyu açtý, aklýma geldi þimdi. Çok yetenekli çocuklar üzerinde yapýlan bir araþtýrmada çocuklara (yanlýþ hatýrlýyor olabilirim, çocuklarla sýnýrlý olmayabilir) yetenekleri hakkýnda ne düþündükleri falan soruluyor. Çocuklarýn çoðu kendilerinde sýradýþý seviyede olan yeteneðe herkesin zaten sahip olduðunu zannediyor. Onlara doðal geliyor yani, ve içlerinden geliyor. Yani (bence) diyebiliriz ki, bazýlarýmýz bazý konularda herhalde genetik açýdan diðerlerine göre daha yetenekli...ve bunu normal zannediyorlar.
Yine de: kendimi iyi hissetmek adýna bunu söyleyeceðim: SCALP kötüdür!
Kral Þakiri düzenli izlemiyorum - ama görünce kolay kolay deðiþtiremiyorum kanalý. Green Family denen bir çizgi film var, onu da düzenli izlemiyorum ama kanallarý gezerken denk gelirsem kesin izliyorum. Bütün bunlarý söylerken Looney Toons a ihanet etmiþ gibi hissettim kendimi. Onun yeri ayrý!
XAUUSD için Tahminim - 1758-1760 - 21:00 'a kadar göreceðiz
Selamlar
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri