Muhtemelen öyle yada bişeyden anladığı yok twitterda ordan burdan duydukları gördükleriyle yuvarlanıp gidiyo.
Printable View
tebrikler dostum 5 milyon TL buyuk para , iyi cesaret
tabiki guzel bir firma KMPUR, bende o yuzden ortak oldum
50 kere yazdim , bi kere daha yazayim,
iyi bir firma niye borsaya acilir? kredi bulamiyordur, ama guzel firsatlar var ve yatirim yapmasi gerekiyor dolayisile borsaya acilma en guzel para toplama yolu, ama cogu dandik firma borcunu kapatmak ve yatirimcilari carpmak icin aciliyor ama KMPUR oyle degil (boyle umuyoruz)
dolayisi ile FK ve PD lerinin ilk yillarda ve zamanlarda yuksek olmasini Gayet normal karsiliyorum,
eger kisa vadeli gelmediyseniz Eylul 2023 te FK ve PD-DD bi daha bakmanizi ve bunu hatirlamanizi dilerim
bazi fenomenleri hic dinelemeyin, bakin inceleyin siz karar verin
GESAN da Keko var
KEONTR da Horosanli var adamalr sirketin icini disini anlatiyor, okuyun ,
yoksa disardan bakinda "aa kac tavan gitmis , bu akdar etmez" vs diye dusunebilirsiniz
KMPURDa Nurullah bey galiba hissenin Temsilcisi olacak :D
Tavandayiz :halay:
CAliskan bey paylasimda cekinmeyin, takipteyiz
Diğer yazdıklarınıza katılmakla birlikte; zannımca 5 milyon tl artık para değil.
Kendini ekonomist sanan beceriksiz yöneticilerimiz sağ olsun türk lirasının içinden geçtiler.
Bu durumu o kadar kanıksadık ki dolar 3 ay artmayınca başarı sayıyoruz.
Uganda para birimi Türk Lirası karşısında son 5 yılda 5 kat değer kazanmış.
İnanılır gibi değil. Dal döşek gezen, kimi yerlerinde hala yamyamlık yapan adamların parası bizi 5 e katlamış. Bunu duyduğumda utancımdan kızarmıştım. Keşke ben değil de utanması gerekenler utansa.
Sözün özü; 5 milyon tl hepi topu 265 bin dolar ediyor. Belki bir çoğumuz için büyük para. Ama adam gibi yönetilen çoğu ülkede insanların kısa sürede biriktirebilecekleri bir mebla.
Bu beladan tez zamanda kurtuluruz inşallah.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Aslında bu fk yüksek değil onu anlatmaya çalışıyodum yaşar erdinç hoca diyordu bazı şirketleri 20 fk altında görünce bedava direk alacaksın diye bu şirketde öyle bence. Ayrıca dediğim gibi yürüyen şirketin fk yüksek olur fk düşükse zaten gitmiyodur o şirketde de bişey vardır adamlar hala 100 fklı şirketi alıyo hala da gidiyo cesaret onlarda
tamam dostum kizmayin :) ben tek hissede bu kadar yatirilmasina sasirdim
cok sukur bende 3 milyon var ama baya bodum 20 hisseye
evin satilmasini bekliyorum, onuda yatiracam
yazdiklariniza maaelsef katiliyorum, yazik ettiler, yillarin birikimleri gitti , bu enflasyon daha 10 yilda , (oda her seyi dogru yapsalar) gider
KONTR'den sonra Gesan ve YEOTEK'de hisse satışıdan sonra payların şirketsiz faizsiz borç verme akımına katıldı. Bi KMPUR kaldı.
Desteklemiyorum arkadaşlar, desteklemiyorum. PAYLARIN SATILIP ŞİRKETE FAİZSİZ BORÇ VERİLMESİNİ DEEESSTEKLEMİİYORRUMMM.
Piyasa çok seviyor :)
Umarım YUDA LEON Bey de bu akıma katılmaz.