yanlış hatırlamıyorsam İran,15 ağustos gibi itrail - hamas anlaşmasını bekliyor gerçekleşirse içeriye vururum anlaşmazsanız dedim bakın korkup nasıl anlaştılar der. bence :whistling:
Printable View
bir tüyoda ben vereyim geç kaldın bu yüzden her hissede şort açılmaz sadece vur kaç bunu sana 3.44 dolar bazlı gördüğümüzden beri söylüyorum ogun kchol başta olmak üzere bütün portföye sattığımda sen bana daha karpuz kesicez demiştin hatırlıyorsun bende sana çok çoşku var dediydim.Bak aynı seneryo eregl altın bulduk dedi millet başladı 80-90-100 graflar çizmeye :)nerde eregl 49 larda badem spor oyununu iyi okuyan güzel kazanır kim nederse desin.3 tır garajda bekliyor mal almak için ama belirisizlik bekletiyor bizi yoksa hangi tahtaya salça olacağımıza kadar hazırız endeks döndüğü zamanda ben haber vericem benden sonrada Nuri yorum yapacak:drunk:
İş bittikten sonra ben bildim muhabbeti burda hiç bitmiyor zaten :he:
Aynı muhabbet endekis 4binde de vardı. Yahu siz anlamıyorsunuz herif endekis mühendisi
Senin hisse endekis 8bin seviyesinde işlem görüyorsa suç benim mi :drunk:
Endekis lönk devam ediyorum. Sindoma abi sen ne diyorsun şortmusun, dönünce ben dediydim deme ama :kahkah:
Mallanirken bunu da göz önünde bulundurun. :)
https://x.com/elonmusk/status/182307...oHr9-bLbA&s=19