Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
işte benim meselem bu
KEMALİST, KEMALİZM diye birşey yoktur
onun adı bizim zamanımızda ortaokulda okutulan ATATÜRK İLKELERİ ve İNKILAP TARİHİ dersinde olduğu gibi
ATATÜRK ve ATATÜRKÇÜLÜKtür.
biz kendimizi böyle tanımlarız... ATATÜRKÇÜYÜM deriz, kemalistiz demeyiz
KEMALİST'i kim der ?
Atatürk'e Türk'ün atası olarak bakamayan, kabul etmeyen, ondan nefret eden, fırsatını bulsa ona küfür etmeye kalkan, menderes ile birlikte ülkeye kangren gibi yayılan genelde imam hatip okullarından mezun olan, tarikatlar ile yayılan kendini islama daha yakın gören kesimler;
aşağılama ve küfür maksatlı olarak KEMALİST der.
eee... sen benim kutsalıma söveceksin, ben gerimi duracağım
neyse artık...bende senin kutsalının...
sen bana faşist kemalist dersen, bende sana hırsız islamcı derim
Dili kemiksiz , politik diplomatik dil kaygısı olmayan Aklına her geleni söyleyen bu muhteremin
Bizim gibi rutubetten nem kapan borsalarda
Geçmişte olduğu gibi
Derin volatilite yaratacağı anlar açıklamalar sıkça olacaktır
Ocak başı itibarıyla açığa satış yasağının kalktığı da düşünülürse
2025 Borsacılar için hareketli ,hararetli ,eğlenceli olacak diye düşünüyorum
Gümüşte Çok hareketli geçecek haftanın ilk gününde ara ara Yemyeşil ara ara kırmızı bir tablo bizi beklemektedir. Gümüşte yerinde al - satlar yaparak çokça kazanç elde edilebilecektir.Pozu olanlar dikkatli izlesin......
Din yaşanmak için vardır konuşmak için değil ne kadar yanlış bir önerme...
Hele de inanmayanların binbir done ile bak burada bir yanlış olabilir öyle kuru kuruya inanma ile geldiği bir zamanda...
Bu doneleri çürütmekle uğraşmayan ya da çürütemeyen bir kişi inancını eksik yaşıyordur, sorgulamadan yaşıyordur, yaratanın istediği acaba bu mudur...
Gerçi bir tarafta da çok da fazla sorgulama, orası seni aşar muhabbeti var... Bu da doğru bir önerme mi tartışılır...
İçine doğduğumuz topraklar ve aile inançlı olup olmama konusunda temel belirleyici öğelerden ikisi...
Ama sonrasında kişinin kendisinin de bu yolu zenginleştirmesi gerekiyor...
Benim mesela kişinin aklı, düşünebilmesi, zeka, insanın bedenindeki ve doğadaki kimi zaman kaos içinde de olsa düzen ve bunların yanında "adalet" mevzusu gibi noktalarım var...
Ama din konusu maalesef öyle pürü pak bir mesele değil bunu da kabul etmek lazım...
Türkiye'nin 2025 not takvimi
25 Ocak 2025 Moody's
31 Ocak 2025 Fitch
25 Nisan 2025 S&P Global
16 Mayıs 2025 CI
30 Mayıs 2025 Scope
25 Temmuz 2025 Fitch ve Moody's
17 Ekim 2025 S&P Global
24 Ekim 2025 Scope
15 Kasım 2025 CI
Dalga analizi. tüm vadelerde olası bullish perspektifin. güncel resmedilmiş hali. başka bir deyişle imzamdaki olası wave 5 rallisinin 24.12.2024 de başlamış olabileceğinin güncel resmedilmiş hali.. ytd. kısmet...
https://i.hizliresim.com/svythyg.jpg
https://x.com/Darkwebhaber/status/18...MKqfUg7oQ&s=19
Ayni dönem Mansur Yavaş ne demiş
Millete atılan iftirayı kendileri yapıyor sonra insanlar dinden neden soguyormus