Sayfa 132/1005 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon
Arama sonucu : 8033 madde; 1,049 - 1,056 arası.

Konu: Viop LXI

1.  Alıntı Originally Posted by KARADUMAN Yazıyı Oku
    verilen mesaj aynen şu..borsa 10.200 lere çıktı.. bunun kar satışı olur ve yukarı yola devam edecek..
    beklenti bu..ama içi boş bir beklenti bu..niye..çünkü borsa, faiz düşerse enflasyon düşer yalanını olumlu satın aldı şuan..halbuki bu olmayacak..
    hah bizde bu gerçeği görene kadar bekleyecez..hırsıza kaptıracak para yok bizde..
    Karaduman tamam bende bu yükselişleri abartılı buluyorum hatta hayal satılıyor diye belirttim gerekçeler çok bakmak isteyen görür,yalnız sizin 5500 hikayeniz olması için çok büyük bir olumsuzluk gerekli ve piyasa sizin baz aldığınız 2008 gibi yönetilmiyor o zaman bulunan yabancı reconu kesiyordu şimdi saha onlar yok reconu badem spor kesiyor ve bunu inseder yaparak uyguluyor son 1 ayda gelen her haber onların ajandalarında bu en son suriye hikayesi dahil .
    kontrollü borsa olduğu için reel hiçbirşey fiyatlanmıyor insıder fiyatlaması var.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

troller seçim kampanyasına erken başlamış...

hadi tv izliyonuz bilmem ne.. gözünüz de mi kör

gidenlere bakıyorsun bir sırt çantası.. 5 sene tr de kal vatandaş ol bilmem ne. tonla eşyan olur be. sanki orada hazır dayalı döşeli evin seni bekiyor

araçla gidenlere bakıyon bagaj bile boş ...

tahminimce bunlar esad korkusu ile gidemeyenler. büyük ihtimallede özelikle araçla gidenler en azından uzun zamandır mezar ziyareti yapamayan suriyeliler.

gelirken geride kalan akrabalarını trye geri getireceklerdir.

az önce bira almaya gittim alinin yanına durumu sordum ne gitmesi adam ikinci dükkanı açacam diye uğraşıyor falan diyordu

suriye merkez bankasını yağmayalan adamlardan hala umut beklemek..

ne diyem koyunda lazım memlekete.

çimento taş topraklara çakayiler...

suriyeyi çöl kumundan inşa edecekler ellaaam.

4.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bizimkinin suçu ayrı... Fetoscularla aynı yolda zirvaladilar. Esad la anlassinlar diyordum ben de.. Arap baharı zamanında orada beraber sondurulecekti. Öyle ya da böyle geçti gitti. Bizimkilerin yatacak yeri yok. Şimdi yeni bir gerçeklik var akillanmislarsa bizimkiler buna göre pozisyon alınacak. Esad in yatacak yeri yok varsa yoksa İran la beraber bizim üzerimize hafız Esad dan beri oyunlar kurdu.
    Finalde bu coğrafyayı tek toparlayabilecek ülke Türkiye... Mezhepsel veya fetih mantığı ile değil. Yürür yurumez bilmem. Ben bakiyorum solda uydu devlet Yunanistan, sağ tarafta diğer uydu devlet Ermenistan, İran gibi şerri olduğunu söyleyen ama İsrail in kuklası büyücüler konseyi tarafından yönetilen İran güney de de güney kibris ve Suriye Irak... Atak yapmazsan veya buyumezsen kuçülürsün. Alternatif suya sabuna dokunmamak ise ben bunda bir çıkış görmüyorum. Çünkü onlar sana dokunuyor en basitinden PKK vasıtasıyla. Tespit başka hareket başka.. bakalım uzun yıllar değişik bir yola girirliyor.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    İyi niyetlisin eyvallah yalnız burada oynanan oyunda bizim yapacağımız işler kısıtlı neden diyeceksin.
    yaklaşık 6-7 aydan fazla Türkiye mit üzerinden esat la bir araya gelip bu işleri masaya yatırma girdiğini okudum, esatın ipini tutanlar buna izin vermedi.O iş olmadı geçen RTE bir programda bunu dile getirdi elimizi uzattık diye konuşmak istedik diye.
    Sonra iç siyaset üzerinden Bahçeli ile adım atıldı apo üzerinden çünkü bizim için en önemli sıkıntı suriyenin kuzeyindeki pkk lar buda burada tutmadı dönüşü milletçe farklı oldu bir kısım yorumlarda apo nun kabul etmediği vs okudum.
    3. aşama ABD nin arkasında olduğu suriye ordusu ve bizim arkasında olduğumuz söylenen gruplarla buraya müdahaleye yol verilmiş yani bu sürecin böyle olacağı 6-7 önceden birileri tarafından bilenen bir konu ama piyasaya hep ne enjekte edildi Türk ordusu suriyenin kuzeyine harekat yapacak diye sonuç olarak gelinen noktada yoksulluk bana göre yine yoksul olacak ortadoğunun şekillendirilmesi böyle olmuş hep, bir esat gider 10 esat gelir bu iş bu kadar kolay olmaz yer altı zenginlikleri ,su,konum koridor oluşturmalar bunlar için daha çarpışma olmadı .Sabahta yazdım herkes mutlu bu olaya burada bir gariplik yokmu
    bu yüzden ben bekleyip görmek gerektiğini düşünüyorum aynısını hamas İsraile saldırdığındada söyledim burada birileri yine cihat vs yazıyordu gördük ne olduğunu yoksul ailler çocuklarıyla orada katledildi zenginler ya korunaklı bölgelere yada yakın ülkelere gitti.Bakalım ne olacak.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    dalga analizinde tam karar vermedim halâ.. ikilem devam ediyor ama kısa vade bearish uzun vade bull pozu sürdürerek kararda vermiş oldum bir nebze ama neyse kısmet.. ... zaman mı patern mi .. bakacağız...
    dalga analizi kısa vade bearish olasılığın.. grafiksel olarak resmedilmiş hali.. u-100 4s log ytd...

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

oy lazım ooyyyy nereye gidiyon sen bakim

7. Cihat falan filan zirvalayanlar o zaman İsrail in yaptıklarını da onaylamak zorundadır. Onlar da kendi cihatlarinda.. neyse ki devlet böyle salak düşüncelerle davranmıyor. Fevri cikislari göz ardı etmek gerekiyor. Devlet te aynı yola girerse zaten ayvayı yeriz.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    troller seçim kampanyasına erken başlamış...

hadi tv izliyonuz bilmem ne.. gözünüz de mi kör

gidenlere bakıyorsun bir sırt çantası.. 5 sene tr de kal vatandaş ol bilmem ne. tonla eşyan olur be. sanki orada hazır dayalı döşeli evin seni bekiyor

araçla gidenlere bakıyon bagaj bile boş ...

tahminimce bunlar esad korkusu ile gidemeyenler. büyük ihtimallede özelikle araçla gidenler en azından uzun zamandır mezar ziyareti yapamayan suriyeliler.

gelirken geride kalan akrabalarını trye geri getireceklerdir.

az önce bira almaya gittim alinin yanına durumu sordum ne gitmesi adam ikinci dükkanı açacam diye uğraşıyor falan diyordu

suriye merkez bankasını yağmayalan adamlardan hala umut beklemek..

ne diyem koyunda lazım memlekete.
    Gören de sanki adamların evleri, işleri 15 yıldır onları Suriye de bekliyor sanır..
    Zaten adamların şu an koşarak gittiğini sananlar da ancak bizim ülkemizde olur.. Bunların bir kısmı troll zaten işi haber gazlamak diğer kısmı zaten IQ olarak belli olan kitle...
    Giden mutlak olacaktır ama önce şartları görecek insanlar....
    Yoksa adamlar burada 15 yıldır evini , arabasını almış.
    Çocuklar okulda okuyor... Adam iş kurmuş yada çalışıyor bir yerde...Ben de olsam gitmem şu an..Bakarım 1-2 sene sonra ortamı görür ona göre giderim gidersem...
    Bu arada cihatçılar ortada fıldır fıldır gezerken o eski Suriye artık yok...
    Yani kimse koşarak gitmez..

Sayfa 132/1005 İlkİlk ... 3282122130131132133134142182232632 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •