BTCUSD için muhtemel trend seviyeleri
41600 / 35800 /29000...
bu ana coin e alımlar gelmeden bu piyasanın düzeleceğide yok gibi görünüyor
Printable View
BTCUSD için muhtemel trend seviyeleri
41600 / 35800 /29000...
bu ana coin e alımlar gelmeden bu piyasanın düzeleceğide yok gibi görünüyor
Kabataş Erkek Lisesi'nde Atatürk'e hakaret ederek posterini bıçakla parçalayan öğrencilerden M.B, Çağlayan adliyesinde Cumhuriyet savcısının yeğeniymiş.
Büyük birlik partisi başganı Destici, akp zamlarından kurtulmanın yolunu açıklamış.
https://twitter.com/i/status/1480444208628518914
Çözümü kısaca şu şekilde özetleriz;
Et için, bu partiden kuzu veya toklu bir hayvan alıp keseceksiniz.
Süt veya yoğurt için, bu partiden kuzu veya toklu aldığınızda sütünden de yoğurt yapacaksınız.
Elbise için, bu partiden kuzu veya toklu bir hayvan alıp keseceksiniz, derisinden yününden elbise yapacaksınız.
Okul masrafı için, bu partiden kuzu veya toklu bir hayvan alıp keseceksiniz, satıp parası ile.
Uçkur masrafı için, bu partiden kuzu veya toklu bir hayvan alıp dişimi kontrol edeceksiniz :) :)
Af edersiniz ama bu herifin zeka seviyesini ölçseniz, kestiği kuzu veya toklu bir hayvan kadar yoktur. Bu partililer üzülmesin, meclisin ortalamasının altına inmemiştir. Şansı var yani.
Siz twitter gönderisini nasıl gömdünüz mesajınıza yaw, benimki link oldu.
Beyler aranizda mercek nakli yaptiran varmi?
Bir arkadas var goz basi 10 bin dolar verdim gozume yeni mercek taktirdim dedi artik hic yakin uzak sorun olmuyor gorus super dedi
Yani yakin okuma gozlugu yok falan hic derdi kalmamis. Ama ben tam anlayamadim bu kornea naklimi yaptirmis acaba soruyorum kendide bilmiyor