Haci bana da çizsene. İki yanımda iki hatun olsun. Biri "al al al" diğeri de "sat sat sat hımmınaaa" desin. Ama sat diyen daha güzel olsun. Latin olabilir.
Printable View
Haci bana da çizsene. İki yanımda iki hatun olsun. Biri "al al al" diğeri de "sat sat sat hımmınaaa" desin. Ama sat diyen daha güzel olsun. Latin olabilir.
Kişi sağlığında malını istediğine verebilir mi?
Kişi Sağlığında Malını İstediğine Verebilir Mi? Herkes, sağlığında malını veya hakkını istediği kişiye devredebilir veya bağışlayabilir. Ancak bu işlemler mirasçıların saklı pay haklarına zarar vermemelidir. Aksi takdirde mirasçılar, tenkis davası açarak bağışın veya devrin iptalini talep edebilirler.
Kardeşler için önceden miras payının 1/8 i oranında saklı pay miras hakkı öngörülse de 10 mayıs 2007 tarihinde medeni Kanun'da yapılan değişikliğin yürürlüğe girmesiyle kardeşlerin saklı pay miras hakkı ortadan kaldırılmıştır.
siz 2 işi aynı anda beceremezsiniz... önüne bak
bu alemde, hem hatunlarla hem pala ile aynı anda oynaşabilen MERT ABİ değil... çıtak dayudur :drunk: :kahkah:
Al işte verdiniz kozu eline, akşam akşam moral sıfıra indi
kırkyılda 1 akşam seansında palaya aksiyon yapalım dedik burnumuzdan geldi :drunk:
Ben aleme akıcam mertabi benide bekle :cck:
kişi sağlığında malının yarısını istediğine bağışlar çünkü tam payın saklı pay hakkı %50 dir. mirasçı sayısı ne olursa olsun.
1 milyar tl.lik mal varlığın var, 500 milyonluk tl.lik kısmı istediğine bağışlayabilirsin lakin bağış kısmı 501 milyon tl. olduğunda iptal davasına konu olur..