Sayfa 612/1006 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 4,889 - 4,896 arası.

Konu: Viop LXII

1. Haci bana da çizsene. İki yanımda iki hatun olsun. Biri "al al al" diğeri de "sat sat sat hımmınaaa" desin. Ama sat diyen daha güzel olsun. Latin olabilir.

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Psikopatmısınız olm siz mevzuyu Ayasofya ya doğru evrimleştiriyonuz, eline koz geçerse pambiki kaptığı gibi gelür
    Reisim hünkârım önce hangisini pert edeyim.

3.  Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    sallama bilgi, adam ölmüş tek çocuğu var, eşi de sağ değil vasiyetle malın tamamını bir vakfa bırakmış olsa çocuğu 1/8 mi alacak..?
    Kişi sağlığında malını istediğine verebilir mi?

Kişi Sağlığında Malını İstediğine Verebilir Mi? Herkes, sağlığında malını veya hakkını istediği kişiye devredebilir veya bağışlayabilir. Ancak bu işlemler mirasçıların saklı pay haklarına zarar vermemelidir. Aksi takdirde mirasçılar, tenkis davası açarak bağışın veya devrin iptalini talep edebilirler.

Kardeşlerden her biri için saklı pay yasal miras payının ne kadarıdır?

Kardeşler için önceden miras payının 1/8 i oranında saklı pay miras hakkı öngörülse de 10 mayıs 2007 tarihinde medeni Kanun'da yapılan değişikliğin yürürlüğe girmesiyle kardeşlerin saklı pay miras hakkı ortadan kaldırılmıştır.

4.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bunuda makinayı kurcalayıp duran katırcıya çizmiştim ama bozkurd beğendiysen sana verim.

gerçi gatırcı abi makinanın gayışını koparmış

sende az ellemiyon makinayı

Bozkurt reisim hünkârım sen çekeceğimiz filmi kimseye söylemedin dimi. Bremen mızıkacılarından baş aktör olarak oynayacaktın. Kostümün ortalıklarda geziyor

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Haci bana da çizsene. İki yanımda iki hatun olsun. Biri "al al al" diğeri de "sat sat sat hımmınaaa" desin. Ama sat diyen daha güzel olsun. Latin olabilir.
    birkaç zamandır iyi gidiyorsunya, bi hller oldu sana

siz 2 işi aynı anda beceremezsiniz... önüne bak

bu alemde, hem hatunlarla hem pala ile aynı anda oynaşabilen MERT ABİ değil... çıtak dayudur

6. Al işte verdiniz kozu eline, akşam akşam moral sıfıra indi
    kırkyılda 1 akşam seansında palaya aksiyon yapalım dedik burnumuzdan geldi
    Ben aleme akıcam mertabi benide bekle
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Kişi sağlığında malını istediğine verebilir mi?

Kişi Sağlığında Malını İstediğine Verebilir Mi? Herkes, sağlığında malını veya hakkını istediği kişiye devredebilir veya bağışlayabilir. Ancak bu işlemler mirasçıların saklı pay haklarına zarar vermemelidir. Aksi takdirde mirasçılar, tenkis davası açarak bağışın veya devrin iptalini talep edebilirler.

Kardeşlerden her biri için saklı pay yasal miras payının ne kadarıdır?

Kardeşler için önceden miras payının 1/8 i oranında saklı pay miras hakkı öngörülse de 10 mayıs 2007 tarihinde medeni Kanun'da yapılan değişikliğin yürürlüğe girmesiyle kardeşlerin saklı pay miras hakkı ortadan kaldırılmıştır.

1 milyar tl.lik mal varlığın var, 500 milyonluk tl.lik kısmı istediğine bağışlayabilirsin lakin bağış kısmı 501 milyon tl. olduğunda iptal davasına konu olur..

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    bunu sana çizdim.

ooo güzelmiş...
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 612/1006 İlkİlk ... 112512562602610611612613614622662712 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •