Bedelli artırımın şirketin kaderini değiştirmesi mümkün
Sektörünün Türkiye deki en önemli temsilcisi. Sermaye artırımından gelecek bedel ile devlete olan ve yapılandırdığı borçlarını temizleyecek. Yatırımlarını tamamlayacak. İşletme sermayesi ihtiyacını karşılayacak. Satışlarını artıracak ve büyüyecek.
Bazı bedelliler vardır sırf patron para toplamak iiin. Bunun gibi bedelliler de şirkete maksimum fayda sağlayacak cinsten. Bedelli ile birlikte alt pazardan ana pazara çıkış şartı sağlanmış oluyor bile bu da ilk olumlu etki olacak
Not: yazılanlar alık satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir
Bedelliyi çok hızlı yapacaklarını tahmin etmiştik. Bizi yanıltmadı. Yarın bedelli baş
Bu kadar hızlısını ben bile beklemiyordum. Hemen yarın bedelli artırım başlıyor galiba yanlış anlamadıysam. Bedelli sonrası olumlu beklentilerle olabilir açıklandıktan hemen sonra artışa geçti.
Takip ediyoruz. Şirket hakkında olumlu görüşlerim ve beklentilerim devam etmekte
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik ky muhabbetidir
Meğer bedelli öncesi mal çıkma operasyonu imiş
dün suni yükseliş sonrası aşağı dönüş oldu. Bu durum kağıtta bedelli öncesi birilerinin iyi mal çıktığını gösteriyor.
Kağıda bedelli fayda sağlayacak sağlamasına ama mevcut fiyatla insanlar bedelliye katılımı tercih eder mi asıl sorun bu maalesef.
Bugün rüçhan tahtasının hareketş önemli olacak. Bakalım nasıl ilerleyecek?
Dünkü düşüş sonrası yurt dışı piyasalar toparlandı. Bugün bizim tarafta toparlanma nasıl olacak onu da gözleywceğiz.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir