Bu enflasyon rakamları inandırıcı değil %45 enflasyon var faizler %19 ayrıca çoğu banka %16-%19 arası faiz veriyor. Dolar düştükçe millet yine dolar almaya başlar.
Printable View
Bu enflasyon rakamları inandırıcı değil %45 enflasyon var faizler %19 ayrıca çoğu banka %16-%19 arası faiz veriyor. Dolar düştükçe millet yine dolar almaya başlar.
https://invst.ly/vmhao
Bizi frenleyen dolar gevşediğine göre ve bazı hisselerin burnunu kaldırdığını görünce; kırmızıyı patlatmak zor olmasa gerek...
Eregl soran arkadaşlar ben dün hem yonca hem eregl beklentimi teknik olarak yorumladım.
Arka sayfalar eregl grafıda attım formasyon hedefli hep aynı şeyler özel den sorulunca sıkılıyorum artık.
Graflarda okuduğumuzu yazıyoruz atmasyon , sağdan soldan okuyupta kendi analizmiş gibi çalıntı olmadan bu ara çok yapan teknikçi geçinenlere bu laflarım.
Bugunde şimdilik eregl düşüremediniz teknikçiler:)
Bizim insanımız aramayı ve öğrenmeyi sevmiyor soran arkadaşlar anma hizmetine devam öne aldım.
Sonra 1 gün dediğinizi yapmazsam hemen gömmeyin lafla:)
27 senelik forum hayatımda çok yaşadım hoca oldum , usta oldum, büyük teknikçi oldum insanlara cevap verip istedikleri tahtaları yorumladığım sürece , ne zaman biraz yeter sizde öğrenin yoruldum , yetişemiyorum dedim , o zamanda kibirli,kendini beğenmiş, olduk bu forumlar herşeyi yaşatır insana:kahkah:
Yonca da 8.70-75 aralığı günlük kapanışlarda dolar bazlı grafın çalışacağını düşünüyorum buda dip not olsun.
Yılbaşından önce faiz artışı bence ancak, mevcut olan başkan indirim yaptıktan sonra yeni gelecek olan başkanla mümkün olur...
Şuan ki mümkün değil artırım yapmaz...
Bu ay enflasyon rakamları biraz daha makul oranda gelecektir, döviz düşüşü pek yansıtılmıyor ama olumlu tarafı yukarı trend kırılmış olur...Geçici mi yoksa kalıcı mı ancak sonraki aylarda belli olur..
Eylül ayı kritik, daha yüksek miktarda zam gelecek ürünler var..Özellikle tekel tarafında. gerçi onlar enflasyon hesaplarına hiç yansıtılmaz büyük ihtimal.Belki bunları yılbaşına kadar bekletirler ama hiç sanmıyorum...