Sayfa 614/1004 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon
Arama sonucu : 8025 madde; 4,905 - 4,912 arası.

Konu: Viop XXXIV

1. Ah bozkurt ah buradaki laf olsun diye yazıp kafa bulandıranlara göre pozisyon alma.
    Teknik diyormuş , ne tekniği pozisyonun diyor

2.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    açılıştaki silkeleme güzel hareketti-
    aha deyip shortlayan olmuştur çok,
    artık yukarı devam için zemin oluştu ..
    Olabilir, getirdi dayadı 1520 lere buradan sert bir yeşille yukarı alabilir. Tam tersi de gayet mümkün tabi ki özellikle yatayda çarpmak için testereli bir gün de yapabilir. Altta 1506 üstte 1530 altı bant hareketi olabilir.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ah bozkurt ah buradaki laf olsun diye yazıp kafa bulandıranlara göre pozisyon alma.
    Teknik diyormuş , ne tekniği pozisyonun diyor
    haklısın bugünki hareket tamamen pozisyonel ..hele doların düşüşü tam ironik ama supertrendi dün kırınca bugun havada bulut var deseler yıne düşüyor...dayuya dün söyledik endexte fazla şort düşünme diye...

4.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    cuma günü bu dolar short kontratlar 8.42 uzlaştı, 39 kuruş kar bıraktı, yani kontrat başına 390 TL .. (teminat 850 TL )

ağustos vade short açmadan evvel biraz bekleyip görelim dedik, 10 kuruş aşağı kaydı, yazık oldu.. inşallah biraz yukarı teper de, makul bir yerden short fırsatı tanır..
    ENGRANDMASTER ENGRANDMASTER şu an forumda
    Yeni Üye

Belli olmaz merkez haydarı kapının ardından çıkarıp gösterirse, dolar aşağı da inebilir.
    Daha yukarıdaki fiyatlar doları olana da pek yaramaz gibi..

VİOP XXXIII da herkes stoplarsın diye düşünürken yukarıdakini yazmıştım.
    Amma şimdi pek önermem...
    Yine de sen bilirsin kazanan haklıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Makinalarla neler yapıyorlar doldur boşalt , sakinleşme nerede olacak bakalım
    Sabahki hareket doldur boşalt karşılıklı makina ile yapıyor badem spor oyuncuları.
    mal çıkanın malını belli tahtalarda alıp yukarı aldılar endeksi.
    şimdi sakinleşme ile öncelik pıst 100 1405 üzeri kapanış bugun için yeterli , ha badem spor bize yetmez derse 1408 üzeri kapanışda biraz dan atacağım graftaki gibi bir hareket beklerim.

6. ımf den 6,5 milyar dolar gelecekti geldi mi ondan mı düşüyo bu şey dağıt 6,5 milyarı sonra çek yukarı oh mis ehhee heeyyy
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok usta bugün vermezler yoncada gıstırdılar şortcuyu
    Yoncaya bak arkadaş mahsus yapar gibin alıyolla, alın alın kafanıza malı yiyince akıllanırsınız, sizi gidi sizii
    Hamdım Piştim Yandım

8. Bu enflasyon bu politika faizi bu usd/try MB faiz mi arttıracak ?

Teknik baakan ustalara soru EURO/ USD longlanır mı

Sayfa 614/1004 İlkİlk ... 114514564604612613614615616624664714 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •