kımsenin avukatlıgını yapma . ılk bastan beri burdayız kımın ne yazdıgını biliyoruz . tarıh verme dedıkce tarıh verdı kime saygı gösterilicek senden ögrenecek degiliz kimse ye de mınnet etmıyoruz kendı aklını kullanmayı dene
Printable View
kımsenin avukatlıgını yapma . ılk bastan beri burdayız kımın ne yazdıgını biliyoruz . tarıh verme dedıkce tarıh verdı kime saygı gösterilicek senden ögrenecek degiliz kimse ye de mınnet etmıyoruz kendı aklını kullanmayı dene
marslı’nın grafik bakarak yorumda bulunduğunu düşünmüyorum. Zaten bu hissede grafik de çalışmaz zirve de olmaz. Fiyatlara bakarak yorum yapmak zaten anlamsız. Atr şöyle olmuş kurucu böyle olmuş diye yorumluyorsanız zaten doğru hissede değilsiniz demektir. Satıcı olmazsa fiyat oluşmayan isa için fiyat nerede kaldı demek zaten mantıksız. Marslı’nın, elinizden mal kapmasınlar diye iyi niyetli olarak belirttiği şeyleri farklı maksatlara yormak haksızlık olur.
Marslı 4 nın yılda yaptığı tek sey form da milleti az kaldı su tarih diyerek kendisinin hısse satması Altan almasıyla gecti bu iyi niyet degıl ne oldugunu yazmıyorum artık sayın bankers anlamışsınızdır
Grafik i incelerseniz marslı dan daha faydalı oldugunu göreceksiniz
Efe Kuzey beyefendiye katılıyorum...........