Sayfa 617/937 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon
Arama sonucu : 7495 madde; 4,929 - 4,936 arası.

Konu: ISKUR - İş Bankası Kurucu

1. kımsenin avukatlıgını yapma . ılk bastan beri burdayız kımın ne yazdıgını biliyoruz . tarıh verme dedıkce tarıh verdı kime saygı gösterilicek senden ögrenecek degiliz kimse ye de mınnet etmıyoruz kendı aklını kullanmayı dene

2.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    burda saygı istiyorsan söylediginin arkasında duracaksın marslı nın söyledigi 4 yılda hıc bır dedigi cıkmadı hatta ılk yukselıste 60 bın lerde ıskur dolar zırvesıni gördü pahalı dıyende kendisydi. o zırveyse bu ne . savundugu atr kaclarda kaldı. gecmişe dönük dolar grafıgı ne bakarak gelecek analizi yapılmaz. biz kimin burda ne maksatlla yazdıgını biliyoruz herkes işine baksın
    marslı’nın grafik bakarak yorumda bulunduğunu düşünmüyorum. Zaten bu hissede grafik de çalışmaz zirve de olmaz. Fiyatlara bakarak yorum yapmak zaten anlamsız. Atr şöyle olmuş kurucu böyle olmuş diye yorumluyorsanız zaten doğru hissede değilsiniz demektir. Satıcı olmazsa fiyat oluşmayan isa için fiyat nerede kaldı demek zaten mantıksız. Marslı’nın, elinizden mal kapmasınlar diye iyi niyetli olarak belirttiği şeyleri farklı maksatlara yormak haksızlık olur.

3. Marslı 4 nın yılda yaptığı tek sey form da milleti az kaldı su tarih diyerek kendisinin hısse satması Altan almasıyla gecti bu iyi niyet degıl ne oldugunu yazmıyorum artık sayın bankers anlamışsınızdır

4. Grafik i incelerseniz marslı dan daha faydalı oldugunu göreceksiniz

5.  Alıntı Originally Posted by Efe kuzey Yazıyı Oku
    Grafik i incelerseniz marslı dan daha faydalı oldugunu göreceksiniz
    Şef sana zahmet şöyle bir grafik atta bizi kurda kuşa yem etme

6. Efe Kuzey beyefendiye katılıyorum...........

7.  Alıntı Originally Posted by iskulelerimagduru Yazıyı Oku
    Efe Kuzey beyefendiye katılıyorum...........
    Aynen bende katılıyorum benim amacımda latife yapmaktı.Bizi çok enayi yerine koydular.En güzeli global ne işin bu piyasalarda bende de kuyruk acısı var ya öylesin takılıyorum buralarda 🙂

8.  Alıntı Originally Posted by oflu61 Yazıyı Oku
    Şef sana zahmet şöyle bir grafik atta bizi kurda kuşa yem etme
    Oflu senin şarlatan ın var kafa yorma sen o halleder

Sayfa 617/937 İlkİlk ... 117517567607615616617618619627667717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •