kýmsenin avukatlýgýný yapma . ýlk bastan beri burdayýz kýmýn ne yazdýgýný biliyoruz . tarýh verme dedýkce tarýh verdý kime saygý gösterilicek senden ögrenecek degiliz kimse ye de mýnnet etmýyoruz kendý aklýný kullanmayý dene
kýmsenin avukatlýgýný yapma . ýlk bastan beri burdayýz kýmýn ne yazdýgýný biliyoruz . tarýh verme dedýkce tarýh verdý kime saygý gösterilicek senden ögrenecek degiliz kimse ye de mýnnet etmýyoruz kendý aklýný kullanmayý dene
marslý’nýn grafik bakarak yorumda bulunduðunu düþünmüyorum. Zaten bu hissede grafik de çalýþmaz zirve de olmaz. Fiyatlara bakarak yorum yapmak zaten anlamsýz. Atr þöyle olmuþ kurucu böyle olmuþ diye yorumluyorsanýz zaten doðru hissede deðilsiniz demektir. Satýcý olmazsa fiyat oluþmayan isa için fiyat nerede kaldý demek zaten mantýksýz. Marslý’nýn, elinizden mal kapmasýnlar diye iyi niyetli olarak belirttiði þeyleri farklý maksatlara yormak haksýzlýk olur.
Marslý 4 nýn yýlda yaptýðý tek sey form da milleti az kaldý su tarih diyerek kendisinin hýsse satmasý Altan almasýyla gecti bu iyi niyet degýl ne oldugunu yazmýyorum artýk sayýn bankers anlamýþsýnýzdýr
Grafik i incelerseniz marslý dan daha faydalý oldugunu göreceksiniz
Efe Kuzey beyefendiye katýlýyorum...........
Yer Ýmleri