sonunda amaçlarına ulaştılar. braları sus ,pus haline getirdiler,
Printable View
sonunda amaçlarına ulaştılar. braları sus ,pus haline getirdiler,
200 milyon +1.30 Hesabıma göre
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilançoya yansımayan 200 milyon var bu yakında yan sıyacağı nı düşünüyorum tb yt tavsiyesi değildir..
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Günaydın
Gk ya gidebilecek arkadaşlar bizi merakta bırakamazsa seviniriz. Bloke kalkması gk nin çok aksiyonlu olamayacağını ortaya koydu ama yinede kulisler önemli olabilir. Eski yönetim son gk idam sehpalarindan bahsediyordu bakalim yeni yonetimimiz ne diyor.
Gk dan bildiriyorum. Ara verildi. Biri şu doktora söylesin blokeler kalkmış.
Z.t 430 milyon lot ile ky ile dalga geçiyor. Bütün yönetim ibra edildi. Birazdan yeni yönetim konuşulacak.
selam arkadaşlar ben genel kurula katılamadım aca katılanlardan aşağıda ki soruları sorup bilgi isteyen yatırımcı oldumu
genel kurul yapıldı iyi
1-- genel kurula katılanlar acep bodrum otelinini durumunu sordumu?
2-- spk nın suc duyurusunda bulunduğu şirketin varlıklarını eksitme iddiası sorul du mu?
3-- aer bank anlaşması daha cek cak aşamsından cıkmadı mı ki?
4 uludağ otelinin durumu ne oldu orman bakanlığı ile uzlasıldı mı?
5-- holdinge borcu olan aile üyeleri borcları ödeyecek mi bun lar soruldumu ki?
yoksa laf olsun diyemi gidildi genel kurula..y.t.d
kap ta tutanaklar yayınlanınca öğreniriz..y.t.d
tam komedi :))3-5 kişi haricinde herkes halinden memnunmuş:)).y.t.d
400 milyon lotu buradan satmaya kalksa 1 milyonuncu satışa gelmeden kervn, sıfırı görmüş olur.
o lotları satmak için epey bi kervn pozitif ayrışması gerek.
peki bu gk. yapılması gözaltından çıkmak için yeter mi, bilen cevap versin lütfen.
Ongorun.ne peki.kimse ucuza satarmi okadar lotu?ytd
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam yeterli degil... Iki oncelik var bana gore
Ozsermayenin yukselmesi ve denetci raporunun olumluya donmesi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yaklaşık
440 milyon lot Zeynep Tümer ile bahar tekstilde.
30 milyon lot yatırımcılar
Peki diğer 120 milyon lot kimlerde?
Tilki ile adamlarında olabillr mi acaba?
Eğer bu kırkar Yatırımcılarda olsa idi, bu geçen dört yıllık sürede oluşan çok sayıda rezalet durumdan sonra oluşan yatırımcu mücadele cephesinde hemen ortaya çıkıp mücadeleye katılmazlar mıydı?
Yönetim iyi niyetli olduktan sonra borçları eksiltecek özsermayeyi yükseltecek hem çık kaynak var hem çok yöntem var. Teknik olarak ne şekilde olabileceği ise forumlarda defalarca anlatıldı. Bu güne kadar bütün mesele niyet idi.
Bundan sonrada dava süreçlerine göre yeni uzatmalara ve yeni stratejilere gidebilirler.
Şuan yatırımcılar için en önemli olan kayyum atanmasını sağlamak olmalı olmalı. Kayyum talebinin kabul görmesi için spk yaptığı denetimlerle bir çok yeni done verdi. Eski yöneticilere açılan dava şuanki bir çok yönetici hakkındaki suç duyuruları ve daha bir çok gerekçe...
Bu kanunlar kanunlardaki boşluklar ve bu boşlukları en iyi bilenler
SS ve ailesinin yanındalar
hep onların istedikleri oluyor
ama SPK eski spk değil
o lotlar borsa da satılamaz
o KEZBN da GÖZALTI n dan Ç I K A M A Z
gideceği son yer
BIST in ölü hisseler mezarlığı
mezar yeri alındı çoktan
ama halen bir kazı yapılmadı
mezar yeri kazısı kararı bir gece ansızın alınacak
şimdilik
SÜRÜNDÜRE SÜRÜNDÜRE konumunda devam ediyor
NOT:
hisse ile ilgilenen yeni KY
lütfen bu hisse ve benzerlerine çok iyi düşünmeden bulaşmayın
kendinizi cebinizi ve sağlığınızı bu tip hisseleri alarak bozmayın
bist te adam gibi 100 150 tane hisse var
arayın bulun
sağlam aracı kurumların araştırmalarına danışın
çok işlem yapan aracı kurumlar çok sağlam aracı kurumlar değildir
banka aracı kurumları ve isimleri manüpülatif işlemlere karışmamış aracı kurumları tercih edin
danışırken
Haklısın borsada çok sayıda niteliksiz şirket var
Hatta Kervn dan bile çok daha kötü ve çok daha fazla yatırımcısını süründüren hisseler var. O hisselerde büyük borçlara karşın şirketlerin içi bomboş ve çağrı umudu dahi yok.
Peki borsada bu kadar çok sayıda beterin beteri kötü hisse var iken, sizler niye bu kadar uzun süredir sadece Kervn yatırımcılarını korumak için sürekli bu kadar enerji sarfediyorsunuz. Bu enerjinizin bir kısmını niye borsadaki diğer niteliksiz veya çok daha kötü girdaplar içinde olan diğer hisselerde olan yatıromcılarada yol göstermek için de kullanmıyorsunuz?
Kervn da şirketin varlıklarına bakılınca doğru kullanılırsa finansal zorlukları aşmadı ve şirketin yeni bir gelişim dinamiğine girme umudu var, ve çağrı umudu veren süreci devam eden bir dava var. Diğer birçok niteliksiz şirketlerde beklenti oluşturacak hiç bir olasılık dahi yok ama nedense o şirketlerdeki yatırımcılar hiç umurunuzda değil ve o hisselerde kimse bu kadar çok yatırımcı kurtarıcılığına ve yol göstericiliğine soyunmamış.
Ama yinede engin bilgileriniz ve muhteşem öngörülerinle bize sürekli her fırsatta yardımcı olmaya çalışmanızdan dolayı çok teşekkürler. Ben ve bazı arkadaşlar tek hissesi bu Kervn değil elbet ve hangi şirketlerin tenel yapısı iyi veya kötü olduğunun da çok farkındayız. Bu hissede sonuç ve koşullar ne olursa olsun bir kenara atıp bütün filimlerin en sonuna kadar beklemede de katii şekilde çok kararlıyız.
Ha dava zt lehine sonuçlanırsa artık bütün ipleri ele geçirir istediği gibi oynarlar. Yinedebu hlsselerimiz bir kenarda bekleyecek. Varsın bu hissede de uzun yıllar daha kazanmayalım:) Kot dışına atma işletilmede girerlerse Zeynep ablamızın canı sağolsun:) zaten şimdiye kadar şirketin kötü durumda olmasının ve bundan sonrada şirketin iyi durumda veya kötü durunda olması tamamen şirket yönetiminin niyeti ile ilgili olduğunun bütün kurumlar ve kişiler çok farkında.
Herseye rağmen muhteşem bilgilerinizle birikimlerinizle sürekli bizi aydınlatıp bizim bu hisseden bir an önce çıkıp bu hlsseden kurtulmamız için verdiğiniz yüksek çaba için çok teşekkür ederiz. Gercekten hiç bir bekleyiniz olmadan sadece yatırımcıların iyiliği için bu kadar çırpınıp enerji harcamanız büyük bir bir erdem. Birde bu bilgi ve birikimlerinizi uzun süredir sadece kervn yatırımcılarının hizmetine sunmanız ayrı bir ayrıcalık. Çok çok teşekkürler
eeeeeeee küçük fravun sayılgan devri.büyük fravun sayılgan devri .. sıra kimde..... hisse takıldı kafası karışmış yatırımcı gibi.
KAP : 18.09.2017 17:51:27
Yönetim Kurulu Vazife Taksimi
Şirket Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantısında;
Yönetim Kurulu Onursal Başkanlığı'na Ertan Sayılgan, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Zeynep Tümer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Ahmet Muhammet Gülpınar'ın
seçilmelerine karar verilmiştir.
Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
Şirket Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantısında;
Yönetim Kurulu Onursal Başkanlığı'na Ertan Sayılgan, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Zeynep Tümer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Ahmet Muhammet Gülpınar'ın
seçilmelerine karar verilmiştir.
Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.
fravunlar yine aynı.... kel ali gitmil ali kel gelmiş.. değişen bir şey yok... yatırımcının bu kadar yazıları bir kulakdan girmiş öbüründen çıkmış mezhep geniş cibilliyetszilerde
Herkese merhaba... Bizde de bu hisseye benze bir bela varr.. bulaştık kurtulamıyoruz 6 yıldır.. Adı batasıca Esem Spor... merak ettiğimiz bir konu var... Esemsporda 2016 yılı Genel Kurul ilanı hala gelmedi.. Her yıl mayıs-Haziran gibi yapardı.. şirketten de ses seda Yok.. Yatırımcı ilişkilerinden sorumlu kişi henüz gündemimizde genel kurul yok diyor ama yıl bitecek neredeyse... Bildiğim kadarıyla Kervan 2015 ve 2016 Genel Kurullarınınyeni yaptı.. 2015 Genel Kurulunu zamanında yapmadığı için herhangi bir yaptırım uygulamadı mı acaba SPK? .. yok mudur bunun bir müeyyidesi?Cevap için şimdiden teşekkürler...
Haydi bakalım yatırımdaşlarım genel kurul da bitti sıradaki gelsin :) Yönetim kurulu da resmiyet kazandı. Temiz beyaz sayfa istiyoruz.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Yk resmiyet kazanmış mı oldu? Yoksa bununla ilgili haber mi var
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aç 0.37 kap 0.36 ulan bu cibiliyetszi seytan soyu sayıganların oyunu hiç bitmiyor..... Aile lanetlenmiş .lanetleri yüzlerine vurmuş.... Hala oyun peşinde fravunlarr....... Paraya tapan şer..şeytanlar soyu
kücük yatırımcıyı sat holdingten calınan paraları görme aylık 5 bin tl:))..herhalde kutlama yapmışsınızdır nasıl tereyağından kılceker gibi 2015--2016 yılı genel kurulunu yaptık diye...anlamadığım diğer elemenlarınız nasıl kazanacak onlarada icerden bilgi vererek borsada işlerini mi kolaylaştıracaksın müdür:))y.t.d
kücük yatırımcıyı korumak icin yönetime giren nedeo her halde yön şaşırdı :)) y.t.d
nedao küçük yatırımcıyı kullanarak kendine yer yaptı koltuğu kaptı. Gene birileri çıkıp onun için güzel şeyler yazabilir ama adam resmen şirketi bosaltan ve suçlanan yönetimdeydi bırakın ky nin hakkını savunmayı şirketi boşaltan yönetimle beraber hareket etti eğer dürüst biri olsaydı istifa ederdi ama o terfi etti.
tepenizdeyim ona göre ..ya adam olacaksınız yada ben sizi adam edeceğim:)) y.t.d
kazanamıyacağım savaşa girmem bunu şimdiye kadar öğrenmiş olmanız lazım ,oyunu kuralına göre oynarım tam hapis odunuz:)) tüm yaptığınız sahtekarlıklar geri tepti:))..hadi bakalım borsa alemi patron görsün zeynep.y.t.d
ŞEREF BAŞKANIMIZ ERTAN SAYILGAN hisse fiyatımız 0.36 altı hani hatırlatıyım şeref başkanımızsın ya holdingin:)).y.t.d
şeref başkanımız şerefin gereğini yapar sıkıntı yok ky ler yaparmı göreceğiz kuru kuruya şeref yazmakla şeref başkanı olunur mu?...y.t.d
bursa grubu spk nın yaptığı suc duyurusunun aynısını yaptınız mı grup olarak holdingin bilmem kac hissesini toplayan yatırımcıları olarak bakıyım spk ne zaman suc duyurusunda bulunmuş 08/09/2017 evet bulundunuz mu yoksa ? hani kücük yatırımcı icin hak arıyordunuz ya bakın spk size müthiş fırsat sundu bekliiyoruk hayırlı haberlerinizi:))suc duyurularını:)) yoksa sizde doslar alış verişde görsün modunda mı hareket ettiniz:)) hadi suc duyurusuna spk yı yalnız bırakmayın50 kişi aynı anda organize birşekilde suc duyurusu yaparsa amma sansasyon olur....y.t.d
7/24 sunu yapcaz bunu yapcaz kanun su yönetmelik su yok cart yok curt eee 08/09/2017 spk suc duyurusu yapmış bu konuda ne yapacaksınız nicin grup olarak bizde aynı gerekcelerle suvc duyurusunda bulunduk veya bulunacağız ve kem veye küm demezsiniz:)).y.t.d parasal değere bak 300 milyon spk bune tesbit etmiş ve suc duyurusu yapmış birileri grup oluşturmuş ama tık yok ne güzel dünya han ky nin hakkı icin mücadele ediyordunuz 300 milyon da ky nin de hakkı var belirtiyim dedim belki suc duyurusunda bulunursunuz:)).y.t.d
evet grup taki iyi niyetli arkadaşlar tenzih ederim ama onlarda sorgulamalı nedenb bizde yatırımcılar ve doğrudan etkileneler olrak suc duyurusunda bulun muyoruz diye:))..y.t.d
300 milyon para eski parayla 300 trilyon siz yatırımcılardan borc veriyoruz adı altında yörütülmüş:))hemde keş para... y.t.d
hadi gercekten mücadele edecek grubu görelim holdingin bu 300 milyonunu pesine düşsünler:)) ..y.t.d su andaki dolasımdaki hisse adetine bölün bu 300 milyonu ne cıkar:))y.t.d
lütfen bana hikaye okumayın ben size roman yazarım hadi 300 milyon pesine genel kurul icin dava acmak basit ne olacak ki genel kurullar manipüle edile bilir ama dava :)) y.t.d
herkese hayırlı bol kazanclar ben buralardayım aklınızı başınıza alın 300 milyonun peşine gidin :)) ...y.t.d