Sayfa 308/964 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by VOLBOR Yazıyı Oku
    Bu kanunlar kanunlardaki boşluklar ve bu boşlukları en iyi bilenler
    SS ve ailesinin yanındalar

hep onların istedikleri oluyor
    ama SPK eski spk değil

o lotlar borsa da satılamaz
    o KEZBN da GÖZALTI n dan Ç I K A M A Z
    gideceği son yer
    BIST in ölü hisseler mezarlığı

mezar yeri alındı çoktan
    ama halen bir kazı yapılmadı
    mezar yeri kazısı kararı bir gece ansızın alınacak
    şimdilik
    SÜRÜNDÜRE SÜRÜNDÜRE konumunda devam ediyor

NOT:

hisse ile ilgilenen yeni KY
    lütfen bu hisse ve benzerlerine çok iyi düşünmeden bulaşmayın
    kendinizi cebinizi ve sağlığınızı bu tip hisseleri alarak bozmayın
    bist te adam gibi 100 150 tane hisse var
    arayın bulun
    sağlam aracı kurumların araştırmalarına danışın
    çok işlem yapan aracı kurumlar çok sağlam aracı kurumlar değildir
    banka aracı kurumları ve isimleri manüpülatif işlemlere karışmamış aracı kurumları tercih edin
    danışırken
    Haklısın borsada çok sayıda niteliksiz şirket var
    Hatta Kervn dan bile çok daha kötü ve çok daha fazla yatırımcısını süründüren hisseler var. O hisselerde büyük borçlara karşın şirketlerin içi bomboş ve çağrı umudu dahi yok.

Peki borsada bu kadar çok sayıda beterin beteri kötü hisse var iken, sizler niye bu kadar uzun süredir sadece Kervn yatırımcılarını korumak için sürekli bu kadar enerji sarfediyorsunuz. Bu enerjinizin bir kısmını niye borsadaki diğer niteliksiz veya çok daha kötü girdaplar içinde olan diğer hisselerde olan yatıromcılarada yol göstermek için de kullanmıyorsunuz?

Kervn da şirketin varlıklarına bakılınca doğru kullanılırsa finansal zorlukları aşmadı ve şirketin yeni bir gelişim dinamiğine girme umudu var, ve çağrı umudu veren süreci devam eden bir dava var. Diğer birçok niteliksiz şirketlerde beklenti oluşturacak hiç bir olasılık dahi yok ama nedense o şirketlerdeki yatırımcılar hiç umurunuzda değil ve o hisselerde kimse bu kadar çok yatırımcı kurtarıcılığına ve yol göstericiliğine soyunmamış.

Ama yinede engin bilgileriniz ve muhteşem öngörülerinle bize sürekli her fırsatta yardımcı olmaya çalışmanızdan dolayı çok teşekkürler. Ben ve bazı arkadaşlar tek hissesi bu Kervn değil elbet ve hangi şirketlerin tenel yapısı iyi veya kötü olduğunun da çok farkındayız. Bu hissede sonuç ve koşullar ne olursa olsun bir kenara atıp bütün filimlerin en sonuna kadar beklemede de katii şekilde çok kararlıyız.

Ha dava zt lehine sonuçlanırsa artık bütün ipleri ele geçirir istediği gibi oynarlar. Yinedebu hlsselerimiz bir kenarda bekleyecek. Varsın bu hissede de uzun yıllar daha kazanmayalım Kot dışına atma işletilmede girerlerse Zeynep ablamızın canı sağolsun zaten şimdiye kadar şirketin kötü durumda olmasının ve bundan sonrada şirketin iyi durumda veya kötü durunda olması tamamen şirket yönetiminin niyeti ile ilgili olduğunun bütün kurumlar ve kişiler çok farkında.

Herseye rağmen muhteşem bilgilerinizle birikimlerinizle sürekli bizi aydınlatıp bizim bu hisseden bir an önce çıkıp bu hlsseden kurtulmamız için verdiğiniz yüksek çaba için çok teşekkür ederiz. Gercekten hiç bir bekleyiniz olmadan sadece yatırımcıların iyiliği için bu kadar çırpınıp enerji harcamanız büyük bir bir erdem. Birde bu bilgi ve birikimlerinizi uzun süredir sadece kervn yatırımcılarının hizmetine sunmanız ayrı bir ayrıcalık. Çok çok teşekkürler
    Son düzenleme : 1prometheus; 17-09-2017 saat: 06:15.

2. eeeeeeee küçük fravun sayılgan devri.büyük fravun sayılgan devri .. sıra kimde..... hisse takıldı kafası karışmış yatırımcı gibi.

KAP : 18.09.2017 17:51:27

Yönetim Kurulu Vazife Taksimi

Şirket Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantısında;
    Yönetim Kurulu Onursal Başkanlığı'na Ertan Sayılgan, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Zeynep Tümer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Ahmet Muhammet Gülpınar'ın
    seçilmelerine karar verilmiştir.
    Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Şirket Yönetim Kurulu'nun bugün yaptığı toplantısında;
    Yönetim Kurulu Onursal Başkanlığı'na Ertan Sayılgan, Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Zeynep Tümer, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'na Ahmet Muhammet Gülpınar'ın
    seçilmelerine karar verilmiştir.
    Sayın, Pay sahiplerimizin bilgisine sunulur.
    KERVANSARAY YATIRIM HOLDİNG A.Ş.

fravunlar yine aynı.... kel ali gitmil ali kel gelmiş.. değişen bir şey yok... yatırımcının bu kadar yazıları bir kulakdan girmiş öbüründen çıkmış mezhep geniş cibilliyetszilerde

Herkese merhaba... Bizde de bu hisseye benze bir bela varr.. bulaştık kurtulamıyoruz 6 yıldır.. Adı batasıca Esem Spor... merak ettiğimiz bir konu var... Esemsporda 2016 yılı Genel Kurul ilanı hala gelmedi.. Her yıl mayıs-Haziran gibi yapardı.. şirketten de ses seda Yok.. Yatırımcı ilişkilerinden sorumlu kişi henüz gündemimizde genel kurul yok diyor ama yıl bitecek neredeyse... Bildiğim kadarıyla Kervan 2015 ve 2016 Genel Kurullarınınyeni yaptı.. 2015 Genel Kurulunu zamanında yapmadığı için herhangi bir yaptırım uygulamadı mı acaba SPK? .. yok mudur bunun bir müeyyidesi?Cevap için şimdiden teşekkürler...
    YERYÜZÜNDE BÖBÜRLENEREK YÜRÜME!! ÇÜNKÜ SEN NE YERİ YARABİLİR NE DE BOYCA DAĞLARA ERİŞEBİLİRSİN...

6. Haydi bakalım yatırımdaşlarım genel kurul da bitti sıradaki gelsin Yönetim kurulu da resmiyet kazandı. Temiz beyaz sayfa istiyoruz.

Yatırım tavsiyesi değildir.

7.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Haydi bakalım yatırımdaşlarım genel kurul da bitti sıradaki gelsin Yönetim kurulu da resmiyet kazandı. Temiz beyaz sayfa istiyoruz.

Yatırım tavsiyesi değildir.
    Yk resmiyet kazanmış mı oldu? Yoksa bununla ilgili haber mi var

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Aç 0.37 kap 0.36 ulan bu cibiliyetszi seytan soyu sayıganların oyunu hiç bitmiyor..... Aile lanetlenmiş .lanetleri yüzlerine vurmuş.... Hala oyun peşinde fravunlarr....... Paraya tapan şer..şeytanlar soyu

Sayfa 308/964 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408808 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •