bursa grubu spk nýn yaptýðý suc duyurusunun aynýsýný yaptýnýz mý grup olarak holdingin bilmem kac hissesini toplayan yatýrýmcýlarý olarak bakýyým spk ne zaman suc duyurusunda bulunmuþ 08/09/2017 evet bulundunuz mu yoksa ? hani kücük yatýrýmcý icin hak arýyordunuz ya bakýn spk size müthiþ fýrsat sundu bekliiyoruk hayýrlý haberlerinizi)suc duyurularýný
) yoksa sizde doslar alýþ veriþde görsün modunda mý hareket ettiniz
) hadi suc duyurusuna spk yý yalnýz býrakmayýn50 kiþi ayný anda organize birþekilde suc duyurusu yaparsa amma sansasyon olur....y.t.d
7/24 sunu yapcaz bunu yapcaz kanun su yönetmelik su yok cart yok curt eee 08/09/2017 spk suc duyurusu yapmýþ bu konuda ne yapacaksýnýz nicin grup olarak bizde ayný gerekcelerle suvc duyurusunda bulunduk veya bulunacaðýz ve kem veye küm demezsiniz).y.t.d parasal deðere bak 300 milyon spk bune tesbit etmiþ ve suc duyurusu yapmýþ birileri grup oluþturmuþ ama týk yok ne güzel dünya han ky nin hakký icin mücadele ediyordunuz 300 milyon da ky nin de hakký var belirtiyim dedim belki suc duyurusunda bulunursunuz
).y.t.d
evet grup taki iyi niyetli arkadaþlar tenzih ederim ama onlarda sorgulamalý nedenb bizde yatýrýmcýlar ve doðrudan etkileneler olrak suc duyurusunda bulun muyoruz diye)..y.t.d
300 milyon para eski parayla 300 trilyon siz yatýrýmcýlardan borc veriyoruz adý altýnda yörütülmüþ)hemde keþ para... y.t.d
hadi gercekten mücadele edecek grubu görelim holdingin bu 300 milyonunu pesine düþsünler) ..y.t.d su andaki dolasýmdaki hisse adetine bölün bu 300 milyonu ne cýkar
)y.t.d
lütfen bana hikaye okumayýn ben size roman yazarým hadi 300 milyon pesine genel kurul icin dava acmak basit ne olacak ki genel kurullar manipüle edile bilir ama dava) y.t.d
herkese hayýrlý bol kazanclar ben buralardayým aklýnýzý baþýnýza alýn 300 milyonun peþine gidin) ...y.t.d
Yer Ýmleri