İnşallah yanılıyorsunuzdur 👍 yenip yükseliş trendine girelim artık
Printable View
İnşallah yanılıyorsunuzdur 👍 yenip yükseliş trendine girelim artık
Bu satış baskısının nedeni ortaya çıkmadan birşey olmaz
düşen her kademede satış baskısına devam ediyor kademe düşüyor yine devam
yay gerilsin bakalım gevşemesini de görürüz........
Aramızda yabancılar var.Motora dikkat edin.nolur nolmaz😆YTD
http://www.hisse.net/topluluk/showth...?t=477&page=32
maç ile ilgili yorumları buraya yapın.
İlginç bir sesizlik var kağıtta..ya yukarı ya aşağı sert bir hareket bekliyorum, bakalım hangisi çıkacak..Kupa finali hayırlı olsun takımımıza bu arada..:whistling:
ne kadar kastın....hafta sonu mutlaka takılanlar olacaktır......haftaya spor hisseleri hareketli olabilir....bjkas en şanslılarından diye düşünüyorum.
Dunku Macta bjkas taraftari var miydi stadta?
Şimdi Kayseriye bağlanıyoruz😆YTD
2\1 oldu beraberlik güzel olurdu
Rowing ya sabır de.Her şey bi yanada seni çözemedim😆YTD
2017/12 bilançolarına göre Öz sermayesi eksiye düşmüş ve 3'te 2 oranında kaybetmiş olan şirketler içerisinde !!!
2017\12 daha açıklanmadı. Ama sonuç değişmez tabiki 3/2 kayıp
[QUOTE=ozannn;2054332]Rowing ya sabır de.Her şey bi yanada seni çözemedim😆YTD[/
maç sonuçlarının etkisine inanmam ama tek tutunacak dal bu kaldi çaresizlik :)
Sayın rowıng;maç sonuçları bundan sonra etki eder.Çünkü puanlar birbirine yakın ve risk oranı yüksek hala.Beklentinin satın alınması için risk oranı biraz azalmalı diye düşünüyorum.Biraz sonra ki maç olabilir mi?:whistling: sabır..YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD
Mal Alanya ....
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabır edin..maç 90 dakika.ytd
osmanlısporun bu hafta başakşehirspor ile olan maçının öneminide görebiliyorsundur kartal bey;ytd
Bugün Galatasarayspor puan kaybetmese dahi haftaya Galatasaray-Beşiktaş derbisi var.Anlatmaya çalıştığım Beşiktaş'ın Başakşehirspor ile maçı yok,o şans geçti eline ve değerlendiremedik.zorda olsa Galatasaray ile olan derby maçına ortak olduk.Başakşehir mi?..Osmanlıspor bu maçı kaybederse eğer işi çok zorlaşır.Takımım diye söylemiyorum,oyun anlamında maçları dilerim izliyorsunuzdur.Risk var mı?evet var..YTD
[QUOTE=ozannn;2056020]Sayın rowıng;maç sonuçları bundan sonra etki eder.Çünkü puanlar birbirine yakın ve risk oranı yüksek hala.Beklentinin satın alınması için risk oranı biraz azalmalı diye düşünüyorum.Biraz sonra ki maç olabilir mi?:whistling: sabır..YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD[
En önemli gerekcem bedelli yapmak zorunda olması ve bunun için fiyatın yukarı çekilmek zorunda olmasi irdi ( malesef SPK değişiklik yaptı ve artık bu fiyatın yukarda olmadı zorunlulugu ortadan kalktı. Çünkü bütün hisseleri bjk dernegi alcakti. SPK yasa değişince bakınız gsray bedellisi)
4,20 lerde teknikn çok güzeldi ama sonra bozuldu zaten 4,00 kırılınca freni patladı 3,75 geldi o da patlayınca 3,40
Bilanço cok iyi gelecekti geldi ama etkisini olmadı
Qatar airways sponsoru vardı ama halen ses yok
Geriye bir tek maç sonuçları kaldi
Sayın rowıng;ben sadece fikstür üzerinden şampiyon olabilme düşüncelerimi yazdım.Nasip kısmet..Olursa iyi olur olmazsada canımız sağolsun.Sanırım (yarın ki Malatyaspor maçını almak koşulu ile) önümüzde ki hafta Maç sonuçlarına göre kara görünecek:) Herkese iyi akşamlar.YTD
Dün cimbomun maçı adam gibi yöneltilseydi yine puan kaybediyorlardı ancak bizim rakibimiz başakşehir ,bugünki maçı alsak, cimbomu yensek bile, başakşehirin kalan 4 maçta puan kaybı şart, işin kötü tarafı arda'da form tutmaya başladı,bu sene beşiktaş hissesinin yükselmemesi bence şampiyonluğa inanılmıyor , inansalardı primlemeye başlarlardı.
Öncelikle galibiyetimiz hayırlı olsun.Haftalardır düşüncemi açıklamaya çalıştım.Beşiktaşspor'umuz aslında Başakşehirspor'a yenilmek ile şampiyonluk yolunda büyük bir fırsatı kaçırmıştı.Ancak Galatasarayspor'un Başakşehirspor'u yenmesi ile şans bir kez daha elimize geçti.Keza bu hafta Galatasaray ile oynuyoruz.
Osmanlıspor-Başakşehirspor maçına gelirsek;bugün Konyaspor'un yenmesi Osmanlıspor için dezavantaj oldu..Fikstüre bakılırsa Osmanlıspor Başakşehirspor'u yenmek zorunda.Aksi halde küme düşecek...Düşmek istemez diye düşünüyorum..NOT:Akhisarspor ile Antalyasporun da rahat olmadığını düşünenlerdenim..YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD
Arkadaşlar;düşüncelerimi muhalefet olsun diye yazmıyorum.Bu hafta oynanacak olan Galatasarayspor-Beşiktaşspor maçında koyu bir Beşiktaşlı olarak gönlüm takımımdan yana.Ancak diğer sonuçlarada saygım sonsuzdur.BEŞİKTAŞLI OLMAK AYRICALIKTIR.Herkese iyi geceler.YTD
Arkadaş bir karar ver Beşiktaşlı mısın yoksa Beşiktaşspor lumu...[emoji23]
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sanırım Beşiktaşspor un Osmanlıspor ilede maçı var.osmanlıspor Beşiktaşsporuda yenemezler ise hemde kendi sahasında küme düşer...
Vay be şu işe bak Osmanlıspor tüm maçlarını kazansa belkide Uefaspora gider..[emoji23]
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
A ha haa.Sayın Lionking espriniz için tşk.ederim.Küçükyaştan beri Beşiktaş takımını tutuyorum.Üniversiteyi İst.okudum ve Beşiktaşı,YTÜ gördüm tam oldu.😊
Sayın Lionking;Top yuvarlak ve kalede büyük.Geriye 4 hafta ve 12 puan var.Bizimkisi tahmindir,yaşadıkça gerçeği göreceğiz.Tekrar iyi gclr.YTD
Sayın Selims ve Lionking..1992-1996 yıllarında İstanbuldaydım.İstanbul taşı toprağı Altın derler ya;bi çıktım senelerdir içimde kalmıştır.İstanbul'un güzellikleri anlatılmıyor..yaşanıyor..
Hem Fener hissesi,hem Galatasaray hissesi yıllarca çok sıkıntılı hisselerdi.Halende devam ediyor.Hakkınızda-mızda hayırlısı olsun.
FB-GS-BJK VE TSPOR tahtalarında görebildiğim kadarı ile tahta yapıcılar para sözkonusu ise birbirine yardımcı oluyorlar..
Özetle;takım tutmak ayrı hissesine sahip olmak ayrı..Herkese bol kazançlar dilerim.Mutlu günler.YTD