Sayfa 310/725 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 5798 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: BJKAS Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Öncelikle galibiyetimiz hayırlı olsun.Haftalardır düşüncemi açıklamaya çalıştım.Beşiktaşspor'umuz aslında Başakşehirspor'a yenilmek ile şampiyonluk yolunda büyük bir fırsatı kaçırmıştı.Ancak Galatasarayspor'un Başakşehirspor'u yenmesi ile şans bir kez daha elimize geçti.Keza bu hafta Galatasaray ile oynuyoruz.
    Osmanlıspor-Başakşehirspor maçına gelirsek;bugün Konyaspor'un yenmesi Osmanlıspor için dezavantaj oldu..Fikstüre bakılırsa Osmanlıspor Başakşehirspor'u yenmek zorunda.Aksi halde küme düşecek...Düşmek istemez diye düşünüyorum..NOT:Akhisarspor ile Antalyasporun da rahat olmadığını düşünenlerdenim..YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD

Arkadaşlar;düşüncelerimi muhalefet olsun diye yazmıyorum.Bu hafta oynanacak olan Galatasarayspor-Beşiktaşspor maçında koyu bir Beşiktaşlı olarak gönlüm takımımdan yana.Ancak diğer sonuçlarada saygım sonsuzdur.BEŞİKTAŞLI OLMAK AYRICALIKTIR.Herkese iyi geceler.YTD

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Arkadaşlar;düşüncelerimi muhalefet olsun diye yazmıyorum.Bu hafta oynanacak olan Galatasarayspor-Beşiktaşspor maçında koyu bir Beşiktaşlı olarak gönlüm takımımdan yana.Ancak diğer sonuçlarada saygım sonsuzdur.BEŞİKTAŞLI OLMAK AYRICALIKTIR.Herkese iyi geceler.YTD
    Arkadaş bir karar ver Beşiktaşlı mısın yoksa Beşiktaşspor lumu...[emoji23]

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatırım niteliği taşımadıgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir

Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Öncelikle galibiyetimiz hayırlı olsun.Haftalardır düşüncemi açıklamaya çalıştım.Beşiktaşspor'umuz aslında Başakşehirspor'a yenilmek ile şampiyonluk yolunda büyük bir fırsatı kaçırmıştı.Ancak Galatasarayspor'un Başakşehirspor'u yenmesi ile şans bir kez daha elimize geçti.Keza bu hafta Galatasaray ile oynuyoruz.
    Osmanlıspor-Başakşehirspor maçına gelirsek;bugün Konyaspor'un yenmesi Osmanlıspor için dezavantaj oldu..Fikstüre bakılırsa Osmanlıspor Başakşehirspor'u yenmek zorunda.Aksi halde küme düşecek...Düşmek istemez diye düşünüyorum..NOT:Akhisarspor ile Antalyasporun da rahat olmadığını düşünenlerdenim..YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.YTD
    Sanırım Beşiktaşspor un Osmanlıspor ilede maçı var.osmanlıspor Beşiktaşsporuda yenemezler ise hemde kendi sahasında küme düşer...
    Vay be şu işe bak Osmanlıspor tüm maçlarını kazansa belkide Uefaspora gider..[emoji23]

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarımın tamamı ( SPK ) Sermaye Piyasasi Kanunu ; md 101, md 103, md 104, md 106, md 107, md 110 ilgili maddeleri kapsamin da Yatirim Danismanligi icerisin de degerlendirilemez , Yatirim tavsiyesi icermez ve yatırım niteliği taşımadıgin dan dolayi , Yatirim Tavsiyesi Degildir

A ha haa.Sayın Lionking espriniz için tşk.ederim.Küçükyaştan beri Beşiktaş takımını tutuyorum.Üniversiteyi İst.okudum ve Beşiktaşı,YTÜ gördüm tam oldu.😊
    Sayın Lionking;Top yuvarlak ve kalede büyük.Geriye 4 hafta ve 12 puan var.Bizimkisi tahmindir,yaşadıkça gerçeği göreceğiz.Tekrar iyi gclr.YTD

6.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    A ha haa.Sayın Lionking espriniz için tşk.ederim.Küçükyaştan beri Beşiktaş takımını tutuyorum.Üniversiteyi İst.okudum ve Beşiktaşı,YTÜ gördüm tam oldu.[emoji4]
    Sayın Lionking;Top yuvarlak ve kalede büyük.Geriye 4 hafta ve 12 puan var.Bizimkisi tahmindir,yaşadıkça gerçeği göreceğiz.Tekrar iyi gclr.YTD
    Mimar sinan mezunuyum ben de ozan kardeşim inönü de beleştepe maç izlemişliğim çoktur. Gs yi şampiyon yapacaklar yalnız söyleyeyim, hakemleri görüyorsun muslerayı atsa bjk işi bitirecekti haftaya ama adamlar satılmış

YTD

Alıntı Originally Posted by selims Yazıyı Oku
    Mimar sinan mezunuyum ben de ozan kardeşim inönü de beleştepe maç izlemişliğim çoktur. Gs yi şampiyon yapacaklar yalnız söyleyeyim, hakemleri görüyorsun muslerayı atsa bjk işi bitirecekti haftaya ama adamlar satılmış

YTD
    http://www.sporx.com/iste-mac-mac-ga...SXHBQ688856SXQ

Sayın Selims ve Lionking..1992-1996 yıllarında İstanbuldaydım.İstanbul taşı toprağı Altın derler ya;bi çıktım senelerdir içimde kalmıştır.İstanbul'un güzellikleri anlatılmıyor..yaşanıyor..
    Hem Fener hissesi,hem Galatasaray hissesi yıllarca çok sıkıntılı hisselerdi.Halende devam ediyor.Hakkınızda-mızda hayırlısı olsun.
    FB-GS-BJK VE TSPOR tahtalarında görebildiğim kadarı ile tahta yapıcılar para sözkonusu ise birbirine yardımcı oluyorlar..
    Özetle;takım tutmak ayrı hissesine sahip olmak ayrı..Herkese bol kazançlar dilerim.Mutlu günler.YTD

Sayfa 310/725 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •