Evet sihirli rakam artık 10.50 haftalık kapanış oldu o zaman Yen’i kanal açacak ki bence açacak inş
Printable View
Evet sihirli rakam artık 10.50 haftalık kapanış oldu o zaman Yen’i kanal açacak ki bence açacak inş
https://borsakafasi.com/kordsa-hisse-detay-kords/
Özellikle UV yatırımcısı arkadaşlar için güzel bir inceleme olmuş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben daha kötüsünü söyleyeyim. Bu şirket, bu kafayla uzun süre Türk kalmaz...
Hay ağzına sağlık. Aslında halka arzına bakınca %71 ı sabancıda o da biliyor malın kıymetini. Ve hisse hacimleri biste gore sığ kalıyor, lot sayısı veya arz mi az demeden bazen niye böyle diye sorgulanmiyor acaba diyorum. Bist25 bu yıl önemli kalıcılığı acisindanda enflasyön sebebiyle bakalım ne olucak 25 hisse arasında.. ytd.
Peki.. Bulunduğu iklimi olumsuz kabul ediyorsunuz diye anlıyorum ve bunu varsayarak devam ediyorum yazacağıma; söylediğiniz bu değilse, yani varsayım yanlışsa kusura bakmayın.
Eğer biri satın alırsa bu durumda iklim sabit kalmayacak mı? Mesela POLTK'i Almanlar satın aldı ancak burada devam ediyor.
İkincisi bu varsayım altında uluslararası rekabette geri kalma ihtimali doğuyor..
Teşekkürler.
Haklı sorunuzu uygun bir zamanda, gerekli done ve örneklerle açıklama umudu ile...
anlaşılan bu hafta düzeltme yiyecez
Brentten nasil etkilenior sirket
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
çok hacimsiz düştü zaten düzeltme niteliğinde bence
http://www.borsagundem.com/foto-habe...iler/1156506/3
Kimyevi ürün üreticileri, operasyonel kârlılığın petrol fiyatlarına duyarlılığı nedeniyle petroldeki artıştan etkilenecek şirketlerin başında geliyor. Akaryakıt ve gaz üreticileri hem operasyonel hem de envanter kazanç ve kayıpları açısından etkilenecek diğer şirketler arasında gösteriliyor. Ayrıca petrol fiyatındaki artışa bağlı olarak jet yakıtı fiyatında görülebilecek yükselişin, havayolu şirketleri için fazla maliyet yaratabilecek bir unsur olduğu kaydediliyor. Bu artış, cam ve çimento şirketleri açısından ise ana girdileri arasında yer alan petrokokun petrol türevi olması nedeniyle olumsuz bir durum olarak değerlendiriliyor. Aynı şekilde gübre şirketlerinin de petrole ikame olabilen doğalgaz fiyatlarının yükselmesiyle maliyet baskısı yaşayabileceği öngörülüyor. Bu açıdan Aksa Akrilik, Kordsa, Petkim, Aygaz, Tüpraş, Türk Hava Yolları ve Pegasus petrol fiyatlarının yükselişinden etkilenecek şirketler olarak başı çekiyor.
Tskler
CLT-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
9,68 üzerinde tutunabilrse rüzgar tersine dönebilir. :wu:
uzun ince bir yoldayız böyle böyle geldik buraya kadar inş mutlu son ile biter
citi hala malını arttırıyor emeklilik ve yatırım fonlarından bu fiyettan alıyorlar bunları başka hisselerde de yaşadım bence hala silkeleme dönemi koparmaya geçtiğinde keyifle çekirdek çitleyip çay içecez inş
boynunu çevirtmedi be
eur7usd pariteine tutunsak olmamı yaw:)
allahtan endeks çoştu
son dakkada bi de osmanlı yatırım çıktı ya adam 35 bin verdi 10 dakkada
Karanlık oda da bu defa da 9.60 altına vermesin de...
Anlamsız hareketler sabah yukardan vereyim diye mi yapıyor nedir
Günaydın.
9,57 seviyesini aşağı kırmadığı sürece şöyle bir potansiyel yapı var. Çalışırsa 9,89-9,90TL beyaz yatay çizgi seviyesi.
Çalıştırır mı bilinmez ama... Niyeti en geç bir kaç saat içinde anlarız umuyorum.
https://i.hizliresim.com/JDjqzn.jpg
Asaf bey kardeşim bu fiyatlarda ky zor kalır eskiler tabii bizim için değişen yok temettü bekleyecez..
Haklısınız üstadım. Ancak...
KY denilen yatırımcı da tek bir profil değil.
Ben uzun vadeli yatırımcı olsam bu kağıtta; temettüden çok, 2017 den beri düşen kanal içinde hareket eden Euro bazlı grafiğin yukarı yönlü hareketi için heyecanlanırdım.
1997 den bu yana verilen temettü(16 kez) ortalaması %5,34.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=KORDS
Haziran' dan bu yana getiri %69!
Elbette ki herkes kendi yoğurt yeme biçiminde başarılı ama...
Uzun vadeli yatırımcı olmak da en azından ana trendleri takip etmeyi engellememeli.
Asap dostum bu uzun vadeci konusunda gayet haklısın. Fakat bir takım verilerle zamanında giris yapıp düzenli alimlarla devam eden bu süreç sonrası, teknik eksiklikler sebebiyle maalesef sizin dediğiniz gibi olmadı kendi adıma. Yıllarca bekleyip %100-150 eyvallah etmek zorunda kalıyoruz, dediğiniz gibi hazirandan beri %69 getiri sağlamış. Bilse insan bazı şeyleri belkide 2-3 misli fazla lot sahibi olunurmus. Gerçekten ülkemizde bu işler biraz daha zor ama bu saatten sonrada geri dönüşü olmuyor. Ytd.
:notr: Söylediğim tam da bu! "Okyanusta kulaç atıp, derede boğulmak!"
Yatırımcılığın en zor kısmı olan "sabrı sonuna kadar gösterip", küçücük bir çabayla ana trendleri tespit edebilecek kadar grafik okuma yeteneği edinmemek...
Neyse uzatıp antipatik hale getirmeyeyim kendimi de mevzuyu da.
Herkese gönlüne göre.