Sayfa 310/809 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon
Arama sonucu : 6472 madde; 2,473 - 2,480 arası.

Konu: KORDS - Kordsa Global

1. son dakkada bi de osmanlı yatırım çıktı ya adam 35 bin verdi 10 dakkada

Karanlık oda da bu defa da 9.60 altına vermesin de...

3. Anlamsız hareketler sabah yukardan vereyim diye mi yapıyor nedir

Günaydın.
    9,57 seviyesini aşağı kırmadığı sürece şöyle bir potansiyel yapı var. Çalışırsa 9,89-9,90TL beyaz yatay çizgi seviyesi.
    Çalıştırır mı bilinmez ama... Niyeti en geç bir kaç saat içinde anlarız umuyorum.

5. Asaf bey kardeşim bu fiyatlarda ky zor kalır eskiler tabii bizim için değişen yok temettü bekleyecez..

Alıntı Originally Posted by JİNEPS Yazıyı Oku
    Asaf bey kardeşim bu fiyatlarda ky zor kalır eskiler tabii bizim için değişen yok temettü bekleyecez..
    Haklısınız üstadım. Ancak...
    KY denilen yatırımcı da tek bir profil değil.
    Ben uzun vadeli yatırımcı olsam bu kağıtta; temettüden çok, 2017 den beri düşen kanal içinde hareket eden Euro bazlı grafiğin yukarı yönlü hareketi için heyecanlanırdım.
    1997 den bu yana verilen temettü(16 kez) ortalaması %5,34.
    https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...px?hisse=KORDS
    Haziran' dan bu yana getiri %69!
    Elbette ki herkes kendi yoğurt yeme biçiminde başarılı ama...
    Uzun vadeli yatırımcı olmak da en azından ana trendleri takip etmeyi engellememeli.

7. Asap dostum bu uzun vadeci konusunda gayet haklısın. Fakat bir takım verilerle zamanında giris yapıp düzenli alimlarla devam eden bu süreç sonrası, teknik eksiklikler sebebiyle maalesef sizin dediğiniz gibi olmadı kendi adıma. Yıllarca bekleyip %100-150 eyvallah etmek zorunda kalıyoruz, dediğiniz gibi hazirandan beri %69 getiri sağlamış. Bilse insan bazı şeyleri belkide 2-3 misli fazla lot sahibi olunurmus. Gerçekten ülkemizde bu işler biraz daha zor ama bu saatten sonrada geri dönüşü olmuyor. Ytd.

Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Asap dostum bu uzun vadeci konusunda gayet haklısın. Fakat bir takım verilerle zamanında giris yapıp düzenli alimlarla devam eden bu süreç sonrası, teknik eksiklikler sebebiyle maalesef sizin dediğiniz gibi olmadı kendi adıma. Yıllarca bekleyip %100-150 eyvallah etmek zorunda kalıyoruz, dediğiniz gibi hazirandan beri %69 getiri sağlamış. Bilse insan bazı şeyleri belkide 2-3 misli fazla lot sahibi olunurmus. Gerçekten ülkemizde bu işler biraz daha zor ama bu saatten sonrada geri dönüşü olmuyor. Ytd.
    Söylediğim tam da bu! "Okyanusta kulaç atıp, derede boğulmak!"
    Yatırımcılığın en zor kısmı olan "sabrı sonuna kadar gösterip", küçücük bir çabayla ana trendleri tespit edebilecek kadar grafik okuma yeteneği edinmemek...
    Neyse uzatıp antipatik hale getirmeyeyim kendimi de mevzuyu da.
    Herkese gönlüne göre.

Sayfa 310/809 İlkİlk ... 210260300308309310311312320360410 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •