Alan kim satan kim arkadaşlar durum nedir. Ky dökülüyor mu
Printable View
Alan kim satan kim arkadaşlar durum nedir. Ky dökülüyor mu
Milletin alma sebebi %1 artarsa yeter... biz aylarca beklesek bile maliyet çıkmaz... bırakın alsınlar... belki satma fırsatı olur...
Tabanda kan gövdeyi götürüyor.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...969ae8d67a.jpg
Halka açıklık oranı yüksek olsaydi ben de derdim batacak diye.:. Bu saatten sonra bi halt olmaz... ben yarin yine alacağım... nereye kadar düşebilir ki.. zaten maliyet 0,9.... ikinci tabana alış yazarım... 3. Tabana da... el mi yaman bey mi yaman....
Adam tabandan bile yemliyorsa 0.50 leri bekle...
Daha aşağısı karanlık ....
Tecavüzcü devam ediyor....
https://i.hizliresim.com/y63lMa.jpg
Tabanda ne kadar var arkadaslar
Bilemem ...
Nedeni ise alış tarafından karşıladığı oluyor.
GAlip metrodan 25 milyon lotu çakmış moral isteyenlere gelsin...
Burası galipin yeri burda moral arama
Vurgun varrr vurgun ne morali cenaze ortada kaldıran yok
51 milyonu vardı. 25 milyonu satmış. Galip bitirirse belki düzelir. Yarın da 25 milyon satar ve işi bitirir. 0.60 kadar 25 milyon satar. Ondan sonra alanlar kağıda yön verir. Bende çok az var. Bugün almadım. Yarın Galip satıp çıkarsa almaya başlarım. Galip bitirene kadar beklemek lazım.
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gürcistan’da ona tecvuz etsinler
[emoji12] [emoji23]
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alın alın almak isteyen mal var arkadaslar almayın dedikce alıyorsunuz tabandan alın olmadı yarın tabandan alın [emoji51][emoji51]
Mi A1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Galip ne insaf var ne de insanlık...
Galipin adamları okuyorsa onlarin da yedi sülalesini.... pic katil korkak
Galip inşallah bu dünyada rezil kepaze olur. Kuruşa muhtaç olur. Öbür dünyada zaten yerin cehennem. Aldığı ahlarin haddi hesabı yok. Kan emici herif...
Yarın da taban olup Galip de lotunu bitirirse mecbur yükselecek. Aracı kurumlar milyonlarca lot aldı.
Galip kıvırmadan dibine kadar alır,dibine kadar satar.(Bende kazığını kağıtlarından yedim)
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son yarın saat diriliş nedir hala toplaması mi taban bozulmayacakmi kaç lot var acaba
2,3 milyon tabanda
Bu yazının son paragrafı ironik olmuş. Kazançlı çıkan Özderici görünüyor.
https://www.borsagundem.com/haber/ga...vlandi/1370723
Ozderici alsın ozaman ... madem bedelliyle ihya olmuş... madem Galibi kandirmis.... hisse niye bu halde
tabanın bozulma ihtimali var mı?
Tabanda 1,950 milyon lot var
Alın mk alın hiç mal bırakmayın pznki zengin edin çoluğunuzun çocuğunuzun rozkını berin yesin bu ipneler.taban yapmış 3mlyn lot satışta senin aldığın 5 bin on bin lotla mı yükselecek akıntıya kürek çekilmez.
Kazığı çaktı ********,onbeş gndür milleti perişan etti.90 alıpta hava atanlar sabahleyin şimd kara kata düşünüyordur hak ettiniz batsın mk kağıdı
Kagidin ederi 0,6... iki kez bedelli yapmış.... net kar 16.000.000₺... nereye düşebilir daha....