Sayfa 305/522 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon
Arama sonucu : 4172 madde; 2,433 - 2,440 arası.

Konu: OZGYO - Özderici GMYO

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    tamam ama siz daha yeni almaya baslamistiniz [emoji4] tabandan kuvvetli girerim de dediniz ?! iste taban istediginiz kadar alabilirsiniz

hunter sipek bosuna bagirmiyor gunlerdir

Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
    10 gündür almayın diyorum bu kadar saf bir millet olamaz.Tosuncuk boşuna çıkmıyor bu memlekette.Hata ettik dedik ama millet ölü soyucu illa kefendeki cebe de bakacaklar.alın bakalım mezar size bedava atlayın.Gören uyarımı dikkate alan varsa eğer bu arkadaşları tebrik ediyorum

2. HATA ETTİKTE ALDIK ANLAMIYOR MUSUN ÖZÜRLÜ MÜSÜN

Daha sabah 12 de yazdık uyardık ama gözleri kör olmuş milletin

3.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    10 gündür almayın diyorum bu kadar saf bir millet olamaz.Tosuncuk boşuna çıkmıyor bu memlekette.Hata ettik dedik ama millet ölü soyucu illa kefendeki cebe de bakacaklar.alın bakalım mezar size bedava atlayın.Gören uyarımı dikkate alan varsa eğer bu arkadaşları tebrik ediyorum
    Sen niye aldın kardeş... 0.1 TL olur diyemi...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...
    " Borsa baştan sona pişmanlıktır. Aldım pişmanım, sattım yine pişmanım."

4.  Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Almayın diye on gündür yazıyorum.artık ne söylesem boş ebemiz bellendi artık bittik bittik
     Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Ne dönmesi kardeşim adam bıçaklayıp duruyor 50 bıçak darbesi yedik daha sen ne zaman ayağa kalkacak diyorsun
     Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Bedelli medelli söylentileri çıkararak , bu fiyatlardan küçük yatırımcıları dökerek , hisseye çökmeye çalışıyorlar. 0,96 TL. den almışım bedelli olsa nolur. Katılmam , olur biter. Bedelli olursa şirketin kasası daha da zenginleşir.Borç morç kalmaz. Keşke bedelli olsa.
     Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    11 tl den 1 tl ye....peh peh
    Baş sahtekarlar bunların ikisi milleti hep gaza getirdiler

5. Tabanda nevar arkaşlar...
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.....Sadece beni bağlar...

6. Bu gece brut gelmesi lazım...

7.  Alıntı Originally Posted by regulator Yazıyı Oku
    Benim için bu fiyatlar aşırı pahalı. Ytd
     Alıntı Originally Posted by Hunter_sipek Yazıyı Oku
    Biz 95 lerdeyken almayın diye yazarken soeğin adamları gazlama yapıyordu şeref yoksunları
    Demiştim.....

8. patron gerçekten galiple savaşıyorsa bir bedelsiz açıklar ky yapılacak en iyi iyilik şimdilik bu

SM-G710 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 305/522 İlkİlk ... 205255295303304305306307315355405 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •