bugun farkettınızmı kac gundur dusen hısseye devre kesıcı yok hısse az toplayacak oldu hemen devre kesıcı gırdı artıya bile çıkmadan 1.16 da devre kecı gırdı hısse -%4 yazık ya su mıllete
Printable View
bugun farkettınızmı kac gundur dusen hısseye devre kesıcı yok hısse az toplayacak oldu hemen devre kesıcı gırdı artıya bile çıkmadan 1.16 da devre kecı gırdı hısse -%4 yazık ya su mıllete
Hocam, bunu kimse bilemez biliyorum diyen yalancıdır. 50 kr da olabilir 2 de kimse bilemez. Ama geriye dönük diğer hisselerde bunların sitiline bakarsak hep aynı. Önce babaları veriyor sonra yanıcıları. Ama yarın alıcı bulamayacaklarına göre. Aşağı panik satışlarından sonra yukarı olur ne kadar olur + bilinmez. Yada alış girmez. Küçükler az lotlarla taban yapabilir. 1,70 de bilerek tutuldu oradan yedirildi. 1,40-50 de de aynısını yaptı. Bunlarda bence daha çok mal var, bunlarınereden satmak istiyorlar o önemli 1 Deniz mi 1,50 dem mi? Bunu yaşayıp göreceğiz. Ben de az kaldı zararına çoğunu verdim. 1.13 e. Öyle 50 kr filan da beklemiyorum.
Adanc kaldırabiliyorlar bunlar leblebi çekirdek. Şirketle ilgili bir haber gelse olumlu güzel olabilir. Yoksa işimiz zor.
bugün Galip in kap haberi satış bitti diyor ama diğer kurumlarda mal var deniliyor ben bundan emin değilim ama iniş sınırlı olacak çıkış yarın baslayabilir alan satamayacak satan alamayacak ertesi gune kadar bunun çıkışı başlatabilir ondan sonraki gün yükselen yerde karda olan yada zararını azaltan çıkmak için satacaktir yani yarın sınırlı yukselis sonraki gun sınırlı düşüş bekliyorum hergun böyle yasak kalkana kadar devam eder..ama iyi veya kötü bir durum kap haberi bunu değiştirebilir tabiki
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
INTEM ve BEYAZ Filoda şu an bürüt takasta ikiside zirvelerini zorluyor. Yani Sadece bürüt takastan dolayı panik yapmaya gerek yok. Hisse zaten fazlasıyla taban yedi hiç tepki verip artı kapamadı. PD/DD Değeri 0,39 ve zararda bir şirkette değil ilaveten resmi olarak Galip tede güya mal kalmadı.Tam tersi isterlerse bu halde hisseyi çok rahat kaldırabilirler. Nede olsa satan 2 gün geçmeden tekrar alamayacak 2 gün sonrada hangi fiyatta olabileceğini kim bilebilir. Bu hisse eğer küçüklere verildiyse ky nın ortalaması 1,60 civarı gibi, bu fiyatın altında küçük yatırımcı kolay kolay satışa cesaret edemeyecektir. Satıpta alamama zararla çıkma riski fazla. Benim tahminim ilk defa çarşamba artı kapatması.. Ytd... (Not: Bunların dışında benim düşüncem bu 0,90 - 2,50 - 1,00 hareketi ilk dalgaydı asıl operasyonun olmadığını düşünüyorum Galip MRGYO gibi sahipsiz patronunun umrunda olmayan uzun yıllar sürünmüş karda bir oyuncağı kolay kolay elinden bırakmayacaktır.) .... Sadece sesli düşündüm beyin cimlastiği olsun YTD...
Dostum bahsettiğin şahıslık bir durum yok şöyleki spk dün brüt takasa alsaydı ki daha önce elinde yüklü halde mal varken alınan hisseler vardı (brütteyken üç katı yükselmişti) o zamanda bilerek brüte alındığı söylenicekti. Bakın söz edilen kişi bir çok kağıtta aynı durumu yaptı ama şu var ki ortada suç yok adam bu kağıt şöyle olucak böyle olacak, şuralara gelicek, bilançosu süper,temmettü verimi çok iyi olacak, arsasında petrol bulundu gibi yalan haberler ile manipüle edilen hiç bir konu yok. onun için yapılan doğrumu etikmi tabiki değil ama hukuksal olarak hiç bir sıkıntı yok dün hisse brüte girseydi emin olun daha karlı satardı çünkü brütte parası olan istediği hareketi yapabilir.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
Çok güzel yazı olmuş,zarar eden saldırıyor hükümete galipe
Çünkü adam almış 1,5 tl ye istiyor ki 2 tl ye satayım tabi galip salakya sen 1,5 a al bana 2 ye sat diyecek
Adamlar zorla hisse aldırmıyor bende galipin oynadığı hisselerde zarar ettim ama yok galip yok spk yok hükümet saymadım
Adamlar oyunu kuralına göre oynuyor yalan haber pompalayıp kimseyi gaza getirmiyor
Birileri kazanıyorsa birileri zarar etmek zorunda buda her zaman ky olur
evet arkadaşlar 104 güçlü destek olacağa benziyor artık yukarı döneceğini ve 31 ocak a kadar 1.50 seviyelerine geleceğini düşünüyorum. burdan alan %40 50 kazanır. ytd.
1.09 a hikayeden satis yazmiski ky satsin diye yol ver gitsin kagit 4 tavanlik ise bakar sonuc
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
derinlik paylasabilirmiyiz ortaklar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahminim bu kagidi 1.50 ye kadar toplayacaklar sonra pazarliycaklar kendi gorusum yatirim tavsiyesi degildir
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostum benim zararım yok, ben dun bu hisseden bir asgari ücret kar ettim,yine aldım maliyetim de 1 in altında , ben kendim için yazmadım, illa canin yanınca konuşmuyorum, yazık degilmi spk bilerek milleti ezdirdi, bu brutu bir gün önce koymalıydı, dun degil, millete iyice satsın galip çıksın diye alenen açıktan yapıyor bunu. Spk açık seçik suç işledi.
Bugünde galibin yan kurumu iş satıyor , galip hisseden tamamen çıkmadı ,sadece spk ile danışıklı sahtekarlık yapıyor o kadar.
Bugün 1, 15 i gösterirse değerlendirilmesi iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü yarın yine 1, 10 altını görecektir. Bu şekilde dar alanda bile olsa al sat yapmak bir nebzede olsa yüksek fiyatlardan alanlar için moral olur. Ytd
SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Yapılan Açıklama
Düzeltme mi :
Açıklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Galip ÖZTÜRK
Hayır
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
17.10.2017 - 17.10.2017 tarihleri arasında MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile
ilgili olarak 0,66 - 0,8 TL fiyat aralığından 9.641.106 adet alış işlemi ve 641.106 adet satış işlemi Tarafımca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki
paylarımız/oy haklarımız 17.10.2017 tarihi itibariyle %8,18 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
galip beyin ilk malı alış haberi 9 000 000 lot net.
SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Yapılan Açıklama
Düzeltme mi :
Açıklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Galip ÖZTÜRK
Hayır
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
15.01.2018-16.01.2018 tarihlerinde Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payları ile ilgili olarak 1,13-
1,15 TL fiyat aralığından 500.000 adet alış işlemi ve 1,22-1,10 fiyat aralığından 6.557.772 adet satış işlemi
tarafımca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. sermayesindeki
paylarım/oy haklarım 16.01.2018 tarihi itibariyle % 0 olmuştur.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
son gönderdiği satım haberi 6 000 000 lot sattım diyor
peki 3 000 000 lot nerede bilen var mı bu 3 000 000 lotu naptı bu adam.
bütün haberleri not alarak takip ettiğim için soruyorum arkadaşlar.
avrasya terminal işletmeciği toplam alınan mal:5 907 000 lot %5.37
avrasya terminal işletmeciği enson ellerinde kalan mallar:2 937 000 lot %2.67
metro menkul toplam alınan mallar:6 545 000 lot %5.95
metro menkul'un elinde kalan mallar:5 346 000 lot %4.86
metro holding toplam aldıkları mallar:5.687 000 lot % 5.17
metro holding'in elinde kalan mallar :2.640 000 lot % 2.40
yatırım ortaklıkların elinde galip'in kontrolünde olan 2.601 000 lot mal var. takasa iyi bakın.takasını dağınık hale getirdiler.halit narin'in grubuyla danışıklı işler çevriliyor.
1 in altına indirmezsen srfszsn.....kytd....
arkadaşlar 17 ekim tarihinden bu güne kadar olan takasını tek tek isterseniz inceleyin derim sizlerde aynı sonuca ulaşırsınız.
sonuç:ellerinde daha baya mal var. ama ikinci dalga hareket ne zaman ve ne şekilde olacak onu bekleyip görmek lazım.
sabır ve sağlık sizinle olsun.
aşağıdaki şirket kartına göre en son galip öztürk kendi hisselerini sattı aza kanaat etti.
utanmış olmalıki metro şirketlerine bu tahtada zarar ettirmedi.
şirket kartında görünenide dün sattı yarın şirket kartında galip öztürk adıda silinir.
https://i.hizliresim.com/76YLQP.png
1in altınada iner dostum merak etme ama ölü kedisi olacak o yüzden bekliyorum bakalım nerden ve ne zaman sıçrayacak,ay sonuna kadar bu seviyelerde kalırsa yada biraz daha sarkarsa 20-30 bin lotluk para gelecek onu gömerim
Ölü kediden sonra yüzünede bakılmaz
Kesinlikle şahsi yorumdur dikkate almayın
Bence çok büyük bir zararına satan bile oh be demiştir. Ben avgyo da öyle hissetmiştim. 6 aydır halen sattığım fiyatta bile değil. Eğer ki bir hisse ky nın kucağına bırakılmış ve kimse çıkmıyorsa o hisseyi kimse kaldıramaz. Kısaca birdaha galip gelene kadar kuş ölü. Çok büyük zararı olanlar yine de mart nisanı beklesin derim. Ytd
10 gün sonra terazi ekrana bak....1.20 üstü en az...y.t.d..
Tepkisi o kadar olur zaten söylediğiniz rakam mantıklı. Hiç olmazsa bazı hayalperestler gibi 1,50 falan demediniz. Öyle bir iddianız olsaydı nesine olsa vardım. Benim zaten tahminim brutten çıkmaya yakın ancak 1,20 leri göreceğidir. Bu endeksle de herhalde sağlam hisselerin hemen hepsi o kadar kazandırır. O yüzden daha önce 1, 20 nin altında alırım dememe rağmen bu fiyatlardan bile almaya değmez diyorum. Benim işim vanetle orda 5 olana kadar yazmam dediğim için sadece bu formda yazıyorum. Sembolik olarak da 31 lotum var. Ytd
Galip kalan gizlediği hisselerini deniz ve iş üzerinden satışa devan ediyor, dun 1,10 kapatmıştı bugün 1,10 nu hic geçirmedi, klasik galip taktiği, bir sonraki gün bir önceki günün altında kalır hep.
Yarın 1.10 üstü kardeş...galip olayı bitti...gonderdigi haber çıkışın habercisi...uzantilsrinda olabilir ama tehdit bitmiştir..kimbilir ilerde başka şeylerde olabilir...y.td..
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=H93D
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=WNJS
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=BHG2
yarın da 1,1 üstünde kalamazsa düşüşe onay gibi olur ve akabinde daha da düşebilir...ytd...
Sen galibi tanımıyorsun sanırım kardeş. Galip bu ky yi bunalıma sokmaktan keyif alır, büyüklere gücü yetmez mesela. Bugün bak bakalım 1,10 ustu kapa mayi bırak gorecekmi, taki galip elindekileri bitirir ve cop edip atar o zaman da hisse belini doğrultamaz zaten, hala galipte milyon lot lar var, spk ile danışıklı bunlar, hep boyle zaten.
Adam efsane gibi bisey olmuş anlaşılan, tabi onu efsane eden de sağlam ve temelli hisseler yerine atarı gideri bol temelsiz güccük hisselere bir günde zengin olayım hevesiyle atlayan benim bizim gibi ky larda...