1.09 a hikayeden satis yazmiski ky satsin diye yol ver gitsin kagit 4 tavanlik ise bakar sonuc
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.09 a hikayeden satis yazmiski ky satsin diye yol ver gitsin kagit 4 tavanlik ise bakar sonuc
derinlik paylasabilirmiyiz ortaklar
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahminim bu kagidi 1.50 ye kadar toplayacaklar sonra pazarliycaklar kendi gorusum yatirim tavsiyesi degildir
Dostum benim zararım yok, ben dun bu hisseden bir asgari ücret kar ettim,yine aldım maliyetim de 1 in altında , ben kendim için yazmadım, illa canin yanınca konuşmuyorum, yazık degilmi spk bilerek milleti ezdirdi, bu brutu bir gün önce koymalıydı, dun degil, millete iyice satsın galip çıksın diye alenen açıktan yapıyor bunu. Spk açık seçik suç işledi.
Bugünde galibin yan kurumu iş satıyor , galip hisseden tamamen çıkmadı ,sadece spk ile danışıklı sahtekarlık yapıyor o kadar.
Bugün 1, 15 i gösterirse değerlendirilmesi iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü yarın yine 1, 10 altını görecektir. Bu şekilde dar alanda bile olsa al sat yapmak bir nebzede olsa yüksek fiyatlardan alanlar için moral olur. Ytd
SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Yapılan Açıklama
Düzeltme mi :
Açıklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Galip ÖZTÜRK
Hayır
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
17.10.2017 - 17.10.2017 tarihleri arasında MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile
ilgili olarak 0,66 - 0,8 TL fiyat aralığından 9.641.106 adet alış işlemi ve 641.106 adet satış işlemi Tarafımca
gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki
paylarımız/oy haklarımız 17.10.2017 tarihi itibariyle %8,18 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
galip beyin ilk malı alış haberi 9 000 000 lot net.
Yer İmleri