Sayfa 307/460 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon
Arama sonucu : 3676 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: MRGYO - Martı GYO A.Ş.

1. 1.09 a hikayeden satis yazmiski ky satsin diye yol ver gitsin kagit 4 tavanlik ise bakar sonuc

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. derinlik paylasabilirmiyiz ortaklar

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Tahminim bu kagidi 1.50 ye kadar toplayacaklar sonra pazarliycaklar kendi gorusum yatirim tavsiyesi degildir

GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Çok güzel yazı olmuş,zarar eden saldırıyor hükümete galipe
    Çünkü adam almış 1,5 tl ye istiyor ki 2 tl ye satayım tabi galip salakya sen 1,5 a al bana 2 ye sat diyecek
    Adamlar zorla hisse aldırmıyor bende galipin oynadığı hisselerde zarar ettim ama yok galip yok spk yok hükümet saymadım
    Adamlar oyunu kuralına göre oynuyor yalan haber pompalayıp kimseyi gaza getirmiyor
    Birileri kazanıyorsa birileri zarar etmek zorunda buda her zaman ky olur
    Dostum benim zararım yok, ben dun bu hisseden bir asgari ücret kar ettim,yine aldım maliyetim de 1 in altında , ben kendim için yazmadım, illa canin yanınca konuşmuyorum, yazık degilmi spk bilerek milleti ezdirdi, bu brutu bir gün önce koymalıydı, dun degil, millete iyice satsın galip çıksın diye alenen açıktan yapıyor bunu. Spk açık seçik suç işledi.

5. Bugünde galibin yan kurumu iş satıyor , galip hisseden tamamen çıkmadı ,sadece spk ile danışıklı sahtekarlık yapıyor o kadar.

6.  Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Dostum benim zararım yok, ben dun bu hisseden bir asgari ücret kar ettim,yine aldım maliyetim de 1 in altında , ben kendim için yazmadım, illa canin yanınca konuşmuyorum, yazık degilmi spk bilerek milleti ezdirdi, bu brutu bir gün önce koymalıydı, dun degil, millete iyice satsın galip çıksın diye alenen açıktan yapıyor bunu. Spk açık seçik suç işledi.
    Dostum Avgyo sayfasında aşağıdakini yazmışsın şimdi bunu galibin kağıtlardan uzak durun kar ettirmez diyosun bi aldım kar ettim yine aldım diyosun

Alıntı Originally Posted by trader5858 Yazıyı Oku
    Galip bu, ky dan alır baba yatırımcıya yedirir, ku düşmanı , oy hic umut etmesin bu adamdan para kazanırım diye

Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

7. Bugün 1, 15 i gösterirse değerlendirilmesi iyi olur diye düşünüyorum. Çünkü yarın yine 1, 10 altını görecektir. Bu şekilde dar alanda bile olsa al sat yapmak bir nebzede olsa yüksek fiyatlardan alanlar için moral olur. Ytd

8. SÜREKLİ BİLGİLERE İLİŞKİN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
    Yapılan Açıklama
    Düzeltme mi :
    Açıklama
    Ad Soyad / Ticaret Ünvanı : Galip ÖZTÜRK
    Hayır
    Görev :
    Varsa Birlikte Hareket Eden
    Diğer Gerçek-Tüzel Kişiler :
    17.10.2017 - 17.10.2017 tarihleri arasında MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. payları ile
    ilgili olarak 0,66 - 0,8 TL fiyat aralığından 9.641.106 adet alış işlemi ve 641.106 adet satış işlemi Tarafımca
    gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte MARTI GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. sermayesindeki
    paylarımız/oy haklarımız 17.10.2017 tarihi itibariyle %8,18 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür.
    İşlemin detaylarına ilişkin bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.

galip beyin ilk malı alış haberi 9 000 000 lot net.

Sayfa 307/460 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •