1.09 a hikayeden satis yazmiski ky satsin diye yol ver gitsin kagit 4 tavanlik ise bakar sonuc
GT-I9300 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.09 a hikayeden satis yazmiski ky satsin diye yol ver gitsin kagit 4 tavanlik ise bakar sonuc
derinlik paylasabilirmiyiz ortaklar
PRA-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tahminim bu kagidi 1.50 ye kadar toplayacaklar sonra pazarliycaklar kendi gorusum yatirim tavsiyesi degildir
Dostum benim zararým yok, ben dun bu hisseden bir asgari ücret kar ettim,yine aldým maliyetim de 1 in altýnda , ben kendim için yazmadým, illa canin yanýnca konuþmuyorum, yazýk degilmi spk bilerek milleti ezdirdi, bu brutu bir gün önce koymalýydý, dun degil, millete iyice satsýn galip çýksýn diye alenen açýktan yapýyor bunu. Spk açýk seçik suç iþledi.
Bugünde galibin yan kurumu iþ satýyor , galip hisseden tamamen çýkmadý ,sadece spk ile danýþýklý sahtekarlýk yapýyor o kadar.
Bugün 1, 15 i gösterirse deðerlendirilmesi iyi olur diye düþünüyorum. Çünkü yarýn yine 1, 10 altýný görecektir. Bu þekilde dar alanda bile olsa al sat yapmak bir nebzede olsa yüksek fiyatlardan alanlar için moral olur. Ytd
SÜREKLÝ BÝLGÝLERE ÝLÝÞKÝN ÖZEL DURUM AÇIKLAMASI
Yapýlan Açýklama
Düzeltme mi :
Açýklama
Ad Soyad / Ticaret Ünvaný : Galip ÖZTÜRK
Hayýr
Görev :
Varsa Birlikte Hareket Eden
Diðer Gerçek-Tüzel Kiþiler :
17.10.2017 - 17.10.2017 tarihleri arasýnda MARTI GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. paylarý ile
ilgili olarak 0,66 - 0,8 TL fiyat aralýðýndan 9.641.106 adet alýþ iþlemi ve 641.106 adet satýþ iþlemi Tarafýmca
gerçekleþtirilmiþtir. Bu iþlemle birlikte MARTI GAYRÝMENKUL YATIRIM ORTAKLIÐI A.Þ. sermayesindeki
paylarýmýz/oy haklarýmýz 17.10.2017 tarihi itibariyle %8,18 sýnýrýna ulaþmýþtýr/aþmýþtýr/altýna düþmüþtür.
Ýþlemin detaylarýna iliþkin bilgiler aþaðýdaki tabloda verilmektedir.
galip beyin ilk malý alýþ haberi 9 000 000 lot net.
Yer Ýmleri