Güzel yorumlamış, emeğine sağlık, valla herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ama bu tahtacı başka alemde.
Çehov'un tüfengi bir gün mutlaka patlayacak da tahtacının bir yerinde patlar umarım, bu kadar fiyata müdahale edilmez ki arkadaş.
Printable View
Güzel yorumlamış, emeğine sağlık, valla herkes neyin ne olduğunu çok iyi biliyor ama bu tahtacı başka alemde.
Çehov'un tüfengi bir gün mutlaka patlayacak da tahtacının bir yerinde patlar umarım, bu kadar fiyata müdahale edilmez ki arkadaş.
Bilanço, %400 bedelsiz ve temettü haberleriyle 2 gün üst üstte 56 görüp 51'lerden kapattı, bugün tam tersi aşağı bastı kapanışı iyi yapsa bari, 56 direnç oldu ama tahtacı nasıl isterse o olur, dün tavan beklerken eksi kapatmayı, devre kesmeyi kim becerebilir ki.
Kapanışı da güzel yaparsan tamamdır başkan, yükü hafifledi ki bastı gaza, zaten 2-3 uzuncu kaldık burada, bizden de umudu kesti tahtacı.
2025 e kadar buradayım istediği kadar dansözlük yapabilir. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cemtaş teçhizat yatırımları ile bu sene kar marjini daha da artırır inşallah...Ama bizim için en önemlisi arsalara yeni bir tesis yatırımı tabiki :)
Haftalıkta 56 üstü kapanış iyi olur, gereğini yap başkan.
Mercedes görünümlü şahen mübarek, 2 gün üst üstte yeşillenmeyi beceremedi bir türlü.
SPK'ya başvurmadı mı daha, bedelsizler sezonu mart-nisanda başlıyor, önceden sıraya gir ki ilk giren ilk çıksın.
CEMTS günlük ve haftalık görüntüler.
Günlükler biraz daha dinlenecek gibi ama haftalık döndü gidiyor sinyalini veriyor.
https://www.resimupload.org/images/2.../24/cemtsg.png
https://www.resimupload.org/images/2.../24/cemtsh.png
YTD.
Bölünmeden üç haneleri görmemek için uğraşıyor gibi :) SPK ya başvuru haberini bekliyoruz artık bir an önce...
Yok böyle bir şey arkadaş, ne haberden önce, ne de haberden sonra %400 bedelsizi, temettüyü satın almadı, tebrikler küçük esnaf.:bravo:
Hay senin yapacağın bedelsizin, Parsn 4 lira fark attı, kaç gündür hep yerinde sayıyor oysa endeks nerelere çıktı.
Patron hissesi.yapacak bir şey yok maalesef Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde 400 bedelsiz rağmen hattta azda olsa yanında temettü ye rağmen hisseye ilgi yok.bu neden olabilir Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu soruyu pek kıymetli başkanımız cevaplasınlar, ben temel anlamda bir sebep göremedim çünkü, sektör şirketleriyle kıyaslayınca sırıtmayacak değerde olmalı, Egeen, Jants, Bfren vs. bir baksınlar.
Küçük bir şirketi iyi büyüttüler, büyük başarı şimdi biraz da hisseyi büyütsünler değil mi.
hocam temettü az diyorsunda büyük resime bakarsan durum farklı.Mesela elinde milyon lotlar bulunan kurumları düşün.Faraza bedelsiz süreci önce tamamlandı ki teknik olarak temettü tarihinden önce olabilir mi bilemiyorum.Adamların milyon lotları x5 milyon lot olacak.O milyon lotları 0.45 rakamıyla bir çarp bakalım.Örnek 5 milyon lotun temettü getirisi 2.5 milyon tl ye yakın.Yani senin benim giblere az gelen temettü işin içinde bedelsiz de olunca hissenin hali ortada.Satranç oynanıyor ve ve sonucu bizler bilmiyoruz.
Utanmaz bunaz sonra eksi yakar bu endekste
Yap bı eksi beş veya taban farkezmez sende rahatla bizde rahatlayalim
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü bedelsizden sonra 0.45 ile çarpılmayacak. Bedelsiz sonrasına kalırsa temettü de aynı oranda bölünecek. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 3 gündür hep eksi kapanış var, üstündeki temettü ve bedelsize rağmen kim satıyor, takasları bir görsek keşke.
Bedelsizin de kıymeti kalmadı artık bu sene :) bir çok firma yapmak zorunda kaldı beceriksiz ekonomi yönetimi olan ülkede.
Arkadaşlar yazın ben yardımcı olmaya calışırım
Tofaş ın yeni iş anlaşması bu sene bizim satışlara da katkıya bulunur elbet :)
Başka şirket bu bedelsizi verse ucardi be. Birde kimse bence bu bedelsizi beklemiyordu sürpriz oldu dışarıya da sızmamıs alınan karar ama ne hikmetse gitmiyor arkadaş ya.nasil bir gudubetlik var bunda anlamadım.gecen sene15 ten gelmiş yoksa fiyatlanmis olabilir mi acaba
Selam Sayın Bawer
Sizinle bir süredir buradayız kimseyi etkilemek istemem ama ben şirkete güveniyorum.
Ülkenin ekonomik durumu belli dünyada çok iyi sayılmaz.
Açıkcası benim bu yıl borsa açısından çok büyük bir beklentim yok ama illaki bazı şirketler de iyi kazanç sağlayacaktır.
Bunu daha önce de yazdım o şirketler de ne yazık ki depremin getirdiği felaket sonrası Çimento ve demir, cam olacaktır.
Mal boşaltma var sanki yabancı satmış fonlar satmış gözüküyor Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Egeen kar 898 m f/k 20, pd/dd 10
Cemts kar 950m, f/k 5.6, pd/dd 2.8
Biz otomotive odaklanmalıyız.Şubat otomotiv satışları ocağa göre canlı ve bu yıl gittikçe daha iyiye gidecek.Çemtaş fırınları durduğunda denge çubuğu üretimi devam etti ve bu şirket tarafından 2 kez yinelendi.Avrupaya ihracatta devam ediyor.Umarım kar marjları yükselir ve birinci çeyrek iyi olur.Diğer çeyrekler daha iyi olacaktır.
Parsn 10 lira fark attı buna, hadi o da benim evladım ama bu hayırsız evlat çıktı maalesesef bedelsiz kadar taş düşsün başına.
Bilançonu da, bedelsizini de, temettünü de al başına çal, bu kadar rezil hareket sergileyen bir hisse görmedim, emeği geçenlere yazıklar olsun.
Birçok hisse dalgalanip durup olduğu yerde sayıyor sanırım...yatay piyasada böyle olmaktan hoşlanıyorlar gibi...arsalardan birisine yeni fabrika kuruyoruz dese yine umursamaz gibi :) ama bizde umut bitmiyor
Galiba bu hisseden bir cacık olmayacak. Fitil ediyor adamı.ne zaman bölünecek acaba
Bu hisse yarın tavan olsa ertesi günlerde ve haftalarda yaptığı tavanı pişman ettirir adama daha geri düşer. Bende öyle bir izlenim uyandırdı.ciktigi yerde durmaz bu.ama düştüğü yerden daha da düşer.ne hisseler yıl sonu kapattığı yeri solladı bu daha 66 yi görmesi için bilmiyorum artık bekle babam bekle.kayserili adama para kazandırmaz derlerdi dusunemedik.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.