Yüzde 400 bedelsiz rağmen hattta azda olsa yanında temettü ye rağmen hisseye ilgi yok.bu neden olabilir Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yüzde 400 bedelsiz rağmen hattta azda olsa yanında temettü ye rağmen hisseye ilgi yok.bu neden olabilir Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu soruyu pek kıymetli başkanımız cevaplasınlar, ben temel anlamda bir sebep göremedim çünkü, sektör şirketleriyle kıyaslayınca sırıtmayacak değerde olmalı, Egeen, Jants, Bfren vs. bir baksınlar.
Küçük bir şirketi iyi büyüttüler, büyük başarı şimdi biraz da hisseyi büyütsünler değil mi.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
hocam temettü az diyorsunda büyük resime bakarsan durum farklı.Mesela elinde milyon lotlar bulunan kurumları düşün.Faraza bedelsiz süreci önce tamamlandı ki teknik olarak temettü tarihinden önce olabilir mi bilemiyorum.Adamların milyon lotları x5 milyon lot olacak.O milyon lotları 0.45 rakamıyla bir çarp bakalım.Örnek 5 milyon lotun temettü getirisi 2.5 milyon tl ye yakın.Yani senin benim giblere az gelen temettü işin içinde bedelsiz de olunca hissenin hali ortada.Satranç oynanıyor ve ve sonucu bizler bilmiyoruz.
Utanmaz bunaz sonra eksi yakar bu endekste
Yap bı eksi beş veya taban farkezmez sende rahatla bizde rahatlayalim
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettü bedelsizden sonra 0.45 ile çarpılmayacak. Bedelsiz sonrasına kalırsa temettü de aynı oranda bölünecek. SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne Olursan Ol Önce İYİ İNSAN Ol
Son 3 gündür hep eksi kapanış var, üstündeki temettü ve bedelsize rağmen kim satıyor, takasları bir görsek keşke.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Bedelsizin de kıymeti kalmadı artık bu senebir çok firma yapmak zorunda kaldı beceriksiz ekonomi yönetimi olan ülkede.
Yer İmleri