Hangi hisse o ?
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hangi hisse o ?
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14 küsür veren banka batacak falan diye yazmışlar forum donanımda , bazı arkadaşlarda oraya para yatırmıştı bilginiz olsun, gerçek mi değil mi bilmiyorum. Araştirin.
Bu arada ben 18 diye demiştimmt ye şimdi netten kontrol ettim dönüş 19 yapmiş, kendi hatası mt nin, nasıl düzeltebiliriz 18 inde müsait günüm.
https://mobile.donanimhaber.com/akti...ono--124451158
Kimse batacak falan dememis.forumdaki sikinti gizli reklamcilar denilmis.batarsa hak talep edemezsiniz falân denilmis.insallah batar diye temenniler var.
Herkes riskini bilerek aliyor alanlar dusunsun.
Çok ciddi iddia deyince bbdk dan açıklama gelmiş sandım. .baktım ki donanım habermiş.
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bono, tahvil bunlardan uzak durmakta fayda var..!!
Bir bonozede olarak yazıyorum.!!
250k üzeri para attım hesaba, sözleşmede 11,50 gösteriyordu ve ilk iki gün bu oranı verdikten sonra vadeliye geçmeyi düşünürken 12,75 olarak güncellendiğini gördüm.. İşin sırrı mı bilmiyorum ama eski turuncu ve vadesiz hesapları kapatıp internet şubeden direk e-Turuncu hesabı açtım, aynı olay kardeşimin hesabında da oldu o da 1 yıl dolmasına rağmen hoşgeldin oranını alıyor hala 12,75
275K TİŞ Bank temdit 32 gun oran % 11.75
Sevgili Chilypepoers, Nisan 2011'de turuncu hesap açtım, Ekim 2016'da da e - turuncu hesap açtım hiç sıkıntı yaşamadım, en üst düzeyden nemalanma işlemine devam ediyorum. Şu an en akılcı günlük işlem imkanı sunuyor, hiç bir yamuğuna da tanık olmadım, olursa da sizlerle anında paylaşırım...
14 ler nerede yahu? ing 12,75 de mi güdük kaldı?
Finansbank swap temdit 34 gun -60 gün 14...vakıfbank swap 14.Odea 32-61 gün swap 14.30
SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ICBC
TL Hoş Geldin : %13
$ Hoş Geldin : %3,75
Vade 45 Güne kadar.
Fiba 13.30 ....
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Akbank temdit 600k 35 gün %13 bağlandı...
100 K tutar için odeadan 32 gün 13,25 ile bağladım bugün.
Büyük bankalarda oranlar yerlerde sürünüyor 10.75-12 arası