Sayfa 307/1024 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 2,449 - 2,456 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Hekts sabah 4.00 TL den aldim..

Ogleden sonra 4.25 gordu.

Syg,
    Sabah açılışta dipten mallanıp öğleden sonra tepeden sattım diyorsun..

2.  Alıntı Originally Posted by Ahme Yazıyı Oku
    14 küsür veren banka batacak falan diye yazmışlar forum donanımda , bazı arkadaşlarda oraya para yatırmıştı bilginiz olsun, gerçek mi değil mi bilmiyorum. Araştirin.
    Şu bono ihraç eden mi? Nerede var öyle bir paylaşım veya konu başlığı, ben göremedim forumdonanım'da?

3.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Şu bono ihraç eden mi? Nerede var öyle bir paylaşım veya konu başlığı, ben göremedim forumdonanım'da?
    https://mobile.donanimhaber.com/akti...ono--124451158
    Kimse batacak falan dememis.forumdaki sikinti gizli reklamcilar denilmis.batarsa hak talep edemezsiniz falân denilmis.insallah batar diye temenniler var.

Herkes riskini bilerek aliyor alanlar dusunsun.

5.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Oha çok ciddi bir iddia. Link var mı bulamıyorum.
    Çok ciddi iddia deyince bbdk dan açıklama gelmiş sandım. .baktım ki donanım habermiş.

SM-G800H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by hendese Yazıyı Oku
    https://mobile.donanimhaber.com/akti...ono--124451158
    Kimse batacak falan dememis.forumdaki sikinti gizli reklamcilar denilmis.batarsa hak talep edemezsiniz falân denilmis.insallah batar diye temenniler var.
    Bu topiği biliyorum zaten ama heralde Ahme arkadaşımız son paylaşılan yazıdaki kinayeyi ciddi olarak algıladı.. Batacak söylentisi değil o, sadece güvenmeyen yatırmasın diyor ve diğer mevduat bankaları da batsa sadece 100k devlet güvencesinde diye yazmışlar..

Bono, tahvil bunlardan uzak durmakta fayda var..!!
    Bir bonozede olarak yazıyorum.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Eskiden turuncu hesap kullandığım için benim de öyle olmuştu. Ben internet şubesinden önce turuncu hesabı kapatıp sonra e-turuncu açtım, iki gün 11,50 verdikten sonra 3.gün 12,75 hoşgeldin oranına güncellendi otomatik.
    Nasıl güncelliyor bizde güncellemedi .

Nasıl bir yolu var onun

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Sayfa 307/1024 İlkİlk ... 207257297305306307308309317357407807 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •